Film

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez MP » poniedziałek, 3 września 2007, 15:23

GaRaż napisał(a):
tajner2 napisał(a):ja tez moge za tło porobić :mrgreen: i wtedy maciej będzie mógł zrobic taki manewr jak w tym filmie !! że stanie z tyłu hehehe !! bo ost mnie inaczej robił :P

dobra, koniec , bo staniemy z tylu CRX i was wszystkich wydymamy , w tym temacie chodzi o pomysly , zgloszenie swojej pomocy , napisanie jakiejs scenki , moze ktos wpadnie na pomysl calej opowiesci, im wiecej pomyslow tym wiecej prawdopodobienstwa ze cos sie wybierze , a nie ze ktos tam kogos wydyma stanie itd. , najpierw podstawy.

Fajna akcja by była jakby ( coś jak w iniśal di ) wypas fury przekozaki jakies S4, mega szkurnasz nówki funkiel wyje6ane silniki, a i tak wszystko by zjadł stary dobry CRX braci bez turbo, taki zwyklak :P
MP
Frequent User

Postprzez ArekBinek » poniedziałek, 3 września 2007, 18:01

nie ma co za duzo dyskutowac tylko zabrac sie do roboty ;)
ciezko moze byc ale moze jakos damy rade ;)
ArekBinek

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 3 września 2007, 18:07

Fajna akcja by była jakby ( coś jak w iniśal di ) wypas fury przekozaki jakies S4, mega szkurnasz nówki funkiel wyje6ane silniki, a i tak wszystko by zjadł stary dobry CRX braci bez turbo, taki zwyklak :P

Eee, koleś, zacytowałeś post Garażowców w którym prosili o koniec tego typu wypowiedzi? Umiemy czytać?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » poniedziałek, 3 września 2007, 20:09

Odnośnie filmu HTB to wydaje mi sie, że to mały plagiat! Kawałek muzyczny ten sam co w dawnym klipie Brycha, może to przez to , że dobrze znam ten klip i wejścia ujęc w danym momenie utworu wydaje mi sie, że sa praktycznie te same ujęcia w tych samych momentach.... No i ogólnie bez szału - i ujęcia i "popisy na szosie" takie moje zdanie...
KOZI

Postprzez MP » poniedziałek, 3 września 2007, 21:20

Kamil Wolski napisał(a):

Eee, koleś, zacytowałeś post Garażowców w którym prosili o koniec tego typu wypowiedzi? Umiemy czytać?

Bo to fajny pomysł. Jest sens zeby kręcić film jak jakaś fura typu RS4 objezdza wszystko do okoła - stare Hondy, Nissany czy Seaty ? Obejrzałbys film, w którym pudzian napier2cza dzieci z gimnazjum ? Chyba nie. A film gdzie dzieci z gimnazjum napierdaczają Pudziana pewnie tak :mrgreen:
MP
Frequent User

Postprzez luke8 » poniedziałek, 3 września 2007, 21:47

Racja tylko bez porownan do initialD bo ta bajka ma zupelnie inny sens.
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez alien » poniedziałek, 3 września 2007, 22:40

KOZI napisał(a):Odnośnie filmu HTB to wydaje mi sie, że to mały plagiat! Kawałek muzyczny ten sam co w dawnym klipie Brycha, może to przez to , że dobrze znam ten klip i wejścia ujęc w danym momenie utworu wydaje mi sie, że sa praktycznie te same ujęcia w tych samych momentach.... No i ogólnie bez szału - i ujęcia i "popisy na szosie" takie moje zdanie...

KOZI nie widziałem żadnego klipu Brycha. A ten filmik to tylko DEMO :P
alien

Postprzez weede » poniedziałek, 3 września 2007, 22:44

alien napisał(a):KOZI nie widziałem żadnego klipu Brycha. A ten filmik to tylko DEMO :P

ja chętnie wtedy zobacze efekt finalny ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 3 września 2007, 22:58

$#@$ nie spamowac :P ;) , prosze trzymac sie tematu a nie rozmawiac o $%$#^ :P ;) .
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » poniedziałek, 3 września 2007, 22:59

Ja bym to widzial tak
Jest w tym miescie pewna garstka ludzi fanatykow, którzy traktuja samochod nie tylko jako srodek transportu. W dzien pokazanie ludzi w służbowym i miejskich wozach, zarówno tych którym się wiedzie finansowo jak i tych którzy grzebia w garazu dłubiąc cos za nieduze pieniadze - np Fordon ;). Nastepnia scena, gdzie dwoch streetracerow nasmiewa się z jakis burakow którzy gdzies robia odcinke w korku i ścigają się na odległość 50 metrow.
Jest w miesicie piekna kobieta, która jezdzi Audica - wiadomo jaka czerwona :) . Po miescie idzie fama, ze umowi się z tym kto bedzie najwaleczniejszy w miescie Proponuje turniej. Wiadomosc szybko sie rozchodzi. Tu pokazane jakies treningi i mody i/lub male kille bo wszyscy trenuja na umowione spotkanie.
Dzien wielkich wyscigow. Kazdy dostaje wiadomosc gdzie ma sie stawic najperw gdyz potyczki umawiane sa w roznych miejscach - każdy dostaje wskazowki aby mogl dojechac do nastepnego zawodnika oraz czas w którym ma tego dokonac - przekroczy go - a ten ktory na niego czekal moze czuc sie zwyciezca. Nikt nie wie jak radza sobie pozostali. Wielki final - oponent w finale nie przyjezdza na czas - glupie zarty ze skończyła mu się benzyna itp. Mamy zwyciezce. Ale jej nie chodzi o najszybszego - tylko za najbardziej walczecznego...
- mamy przebitke tego co dzialo się wczesniej - owy oponent który nie dojechal na czas - widzi bojke - jeden mocno obrywa i pada nieruchomo na jezdni - streetracer się waha - pomoc czy jechac dalej wiedzac o co walczy. Pomaga mlodemu i zawozi go do szpitala. Dojedza do miejsca finalu - jednak się spóźnił - pokazanie zalamanego który chce już wracac do domu. Jednak ona; albo oglasza ze był najwaleczniejszy lub pozwala rozegrac final pomimo spoznienia. Wiadomo - wygrywa :D
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez MP » poniedziałek, 3 września 2007, 23:06

Troche pedalskie. Tak jakby te mody w autach miały wymierne korzyści w zamaczaniu jaszczura. Ja bym sie raczej skupił na sferze technicznej pojazdów, sposobie prowadzenia, a dodatkiem było by to co opisałeś.
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 3 września 2007, 23:10

MP, to napisz dokładnie jak to widzisz, tak jak zrobił to MacMax. To raczej ma mieć właśnie tego typu formę, a nie poradnik brawurowej jazdy samochodem marki Czinkłaczento. Na moje pomysł MacMaxa jest ciekawy, fajna "kupa plasteliny" z której po kilku zabiegach kosmetycznych, można zrobić całkiem zgrabny filmik.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 3 września 2007, 23:12

MP napisał(a):Troche pedalskie. Tak jakby te mody w autach miały wymierne korzyści w zamaczaniu jaszczura. Ja bym sie raczej skupił na sferze technicznej pojazdów, sposobie prowadzenia, a dodatkiem było by to co opisałeś.

bartus a ja cie prosze zebys wiecej juz nie pisal w tym temacie a jak chcesz cos pokazac to pokaz swoja wersje na bazie opowiesci MAC , moze tym sposobem uda nam sie rozwinac watek , uwazam baze MACa za bardzo udana gdyz nie bedzie tu wazna maszyna i nie bedzie pozniej klotni, prosze o dalsza "burze mozgow" .
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez MP » poniedziałek, 3 września 2007, 23:16

Kiedy to wlasnie wazna jest maszyna i to co ją kontroluje czyli człowiek, a nie to, że jakaś pinda daje dupy za to, ze ktos się ściga. Scenariusz macmaxa jest w miare jak to ktos to ujął " fajnym kawałkiem plasteliny " ale bardziej bym się skupił na cześci technicznej, na tym co siedzy w środku, jakie rozwiazania, walka turbodoładowanego np audi czy nissana z wolnossącym crx'em, gdzies tam wiadomo przewijałyby się pochodne lasek, bo bez tego stritrejser się obyć nie moze, ale jakby cały film oprzec na bazie dążenia do zamoczenia, to wyszedł by z tego jakiś chory motomelodramat.
MP
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 3 września 2007, 23:20

Nie rozumiesz chłopie że tym razem film ma być inny? Nie kolejne spusty nad CRX'em braci, RS4'ką Kuby czy innymi autami! Mówisz chory motomelodramat... a po tym co ty chcesz zrobić coś czuję że wyszedłby kolejny chory 'program' rodem z TVN Turbo - Jazda Polska, Nauka sportowej jazdy czy jak to tam się nazywało... Daj sobie luss w tym temacie, albo napisz rzeczowo, od a do z jak to widzisz, tak jak zrobił to MacMax. I idz w końcu się gdzieś "zamocz" bo w każdym poście o tym piszesz więc...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne