To moze ja tez wtrace troche swoich wypocin na temat CA w bydgoszczy...
Saudio... z ta firma jak pewnie niektorzy z was wiedza jestem mocno zwiazany wlasnie tam powstal projekt i cale wykonanie audio w moim aucie. Firma jeszcze raczkuje na bydgoskiej scenie CA gdyz powstala raptem 1,5 roku temu wiec na trofea trzeba bedzie jeszcze poczekac jednak wlascicielowi kompetencji i wiedzy napewno nie brakuje gdyz ma za soba bardzo duzy bagaz doswiadczen... Jest on wstanie zrobic wszysko od dobrze brzmiącego systemu, efektowna zabudowe po db draga.
MaxCarAudio... tutaj chyba za wiele nie musze dodawac wysoka jakosc komponentow i instalacji a wyniki osiagane podczas zawodów mowią same za siebie, niektorzy zarzucaja pudelkowaty i monotonny styl zabudowy jednak ja uwazam ze mercedesa S600L nie powinno malowac na zaruwiasto zolty kolor i tak samo jest z ich instalacjami.
Kijowska 18... wiem ze niedlugo bedzie zmiana nazwy firmy

znam wlasciciela i widzialem kilka jego ciekawych projektow pomimo ze nie ma ich zbyt wielu, jednak trzeba przyznac ze bardzo sie stara dba o szczegoly no i staje sie coraz lepszy w tym co robi takze konkurencja musi miec sie na bacznosci...
StudioCarHiFi... po odejsciu pewnej osoby z tej firmy nie mialem okazji widziec jakis ciekawych nowych projektow, tak samo ucichlo o nich na arenie zawodów CA jednakze trzeba przyznac ze pracownicy sa dobrze wykfalifikowani a instalacje maja poprawne i zadnego papudroctwa tam nie ma
EuroCarAudio... niestety musze stwierdzic ze ta firma najbardziej odstaje od reszty moze i sa najtansi ale co za tym idzie pojawia sie duzo bledów jednakze jak to sie mowi na blędach czlowiek sie uczy i widze lekki postep w ich instalacjach...
Na koniec chcialbym tu dodac pewną swoja uwage. Wiekszosc z was patrzy na ceny a to jest dosyc blędne myslenie bo jezeli ktoś chce czegos wiecej niz tylko poprawienie seryjnego systemu audio to musi sie liczyc z wydaniem wiekszej ilosci gotówki bo dobre komponenty dobry montaz i odpowiednia instalacja niestety kosztuja...