STS Tuning Show Bydgoszcz

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez wlodek » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 09:27

Witam
Podaję stronę (jest przebudowywana)

http://ctpik.com.pl/michash/tuning/index.php

i nieco informacji dla zainteresowanych zawodami car audio

http://ctpik.com.pl/michash/tuning/tuning_zawody.php

Pozdrawiam

Wlodek
wlodek
User

Postprzez GaceK » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 09:37

Ed napisał(a):
GaceK napisał(a):Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje

powdzenia z tym maxem punktow za instalke... lol (jedynie Dziki ma maxa ;) )

akurat Nyny jest weteranem w zawodach CA i sie zdecydowanie lepiej orientuje od ciebie jak to wszystko wyglada i ze zawsze sie do czegos przyczepia...

i nie mysl sobie ze sedziowie sa obiektywni...

faktem jest ze espl traktuja ulgowo

Tak tak oczywiscie ty wiesz lepiej bo to ciebie sedziowie oceniali nie mnie i tobie mowili co nalezy poprawic... no to w takim razie przepraszam cie kolego ze ty stales z moim samochodem a nie ja i wcale nie tylko dziki ma maxa. zreszta nie istotne przeciez to ty wiesz co trzeba poprawic u mnie w samochodzie zeby byl max pkt i to ty dostaniesz 60/60 za moje auto nie ja... dobra kolego to do zobaczenia na podium :D
GaceK

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 10:28

GaceK napisał(a):
Ed napisał(a):
GaceK napisał(a):Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje

akurat Nyny jest weteranem w zawodach CA i sie zdecydowanie lepiej orientuje od ciebie jak to wszystko wyglada i ze zawsze sie do czegos przyczepia...

Tak tak oczywiscie ty wiesz lepiej bo to ciebie sedziowie oceniali nie mnie i tobie mowili co nalezy poprawic... no to w takim razie przepraszam cie kolego ze ty stales z moim samochodem a nie ja i wcale nie tylko dziki ma maxa. zreszta nie istotne przeciez to ty wiesz co trzeba poprawic u mnie w samochodzie zeby byl max pkt i to ty dostaniesz 60/60 za moje auto nie ja... dobra kolego to do zobaczenia na podium :D

no no , ale skromonosc to z Ciebie wychodzi wszystkimi mozliwymi drogami ;) :P , ja ci powiem jako stary uczestnik w zawodach(no nie car audio , ale zawody to zawody) , nie mow hop poki nie przeskoczysz ;) :P
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 10:32

GaRaż napisał(a):
GaceK napisał(a):
Ed napisał(a):

no no , ale skromonosc to z Ciebie wychodzi wszystkimi mozliwymi drogami ;) :P , ja ci powiem jako stary uczestnik w zawodach(no nie car audio , ale zawody to zawody) , nie mow hop poki nie przeskoczysz ;) :P

Garaz ja nie mowie hop poki nie przeskocze ale przesledz to dokladnie... Zauwaz ze kolega na mnie wyskakuje i smieje mi sie w twarz mowiac ze nie zdobede maxa, a to chyba mi mowia sedziowie co mam zle i co musze poprawic zeby miec maxa, no nie? Oni chyba bardziej znaja regulamin niz Ed? No chyba ze jest odwortnie to czemu Ed nie jestes sedzia glownym :D
GaceK

Postprzez Ed » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 11:30

ty chyba na prawde jestes mocno ograniczony, startowalem w zeszlym roku i wiem dobrze co sie dzieje, zreszta osoby startujace dluzej niz ty wiedza zdecydowanie lepiej,

a jezeli chodzi o regulamin to akurat znam bo bardzo dobrze bo auto w zeszlym roku bylo przygotowane idealnie pod niego

postartujesz trochedluzejw zawodach i zobaczysz jak to jest a to ze sedzia ci mowi co jest zle to i tak jest pic na wode bo trafisz na innego to wg niego bedzie juz dobrze (przyklad: MP, wedlug jednego slupek sie nie ruszal a wg drugie sie rusza, itd)

a nie startuje bo widze jakie tam sa uklady, m.in. ze wiadomo przed odsluchiem ktore auto wygra...

co do znajomosci regulaminu przez sedziow to nie badz taki pewny w tej kwestii, regulamin jest na tyle nieprecyzyjny ze mozna go bardzo roznie interpretowac
Pit Stop - Mechanika Pojazdowa tel. 518 180 190
Ed
Frequent User

Postprzez kamil_kicio » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 12:21

chłopaki opanujcie sie :evil: może zorganizujemy własne małe zawody car audio??przyjedziecie swoimi samochodami przedstawicie na spocie co one potrafią pod względem nagłośnienia. Wtedy sie okaże kto ma jaka instalke, audiofilska, pod publike, najgłośniejsza itd
a takie przepychanki słowne tylko psują atmosferę i powodują zmierzanie w kierunku stacji OT
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez ando » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 13:02

No dokladnie nie robmy offtopa, a ty gacek wez sie uspokoj bo po pierwsze nikt ciebie nie atakuje tu sa spostrzezenia i rady a nie jakies ataki ludzi ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy i nie sa zielencami w tych kwestiach wiec wysluchaj ich z pokora bo z tego co ty piszesz to wnioskuje ze w car audio to ty bardzo poczatkujacy jestes... wiec pokora pokora i jeszcze raz pokora chlopaku ale zycze powodzenia w zawodach i oczywiscie maxymalnej noty z instalki

sory moderatorowi za ot
ando

Postprzez GaceK » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 14:55

co do regulaminu to jest nieprecyzyjnie napisany troche to sie zgadzam. a co do mojej instalacji to tez byla przygotowywana pod regulamin dla twojej informacji. zreszta zobaczysz na finalach to sie przekonasz jak bedzie bo tak to sobie mozesz sluchac i nie wierzyc bo zyjemy w zaklamanym swiecie ja jak cos mowie to staram sie mowic prawde bo staram sie byc normalny w stosunku do innych. no nic do zobaczenia i do waszego zdziwienia :D
GaceK

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 15:39

Ostatnei zdanie wyklucza poprzednie.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Ed » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 18:01

moje ostatnie zdanie i z mojej stony EOT bo to i tak nie bedzie mialo sensu

GaceK napisał(a):a co do mojej instalacji to tez byla przygotowywana pod regulamin dla twojej informacji.

jedno pytanie (bardziej nawet retoryczne), skoro WSZYSCY robia auta pod zawody zgodnie z kazdym punktem regulaminu to czemu WSZYSCY nie maja maxa punktow ?? z drugiej strony wtedy zawody byly by bez sensu

BTW obys trafil na Jozka ;p to ci on da szkole dobrej instalacji
Ed
Frequent User

Postprzez GaceK » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 18:59

Ed,

Nie wszystkie auta sa przygotowywane pod regulamin chyba ze ktos przygotowuje pod zawody... Ja swoje auto mialem przygotowywane ale odjeli mi pkt za takie rozne bzdety i poprawilem je. Teraz w dodatku bedzie zupelnie inaczej instalacja polozona i nie beda mieli do czego sie przyczepic...

Ps.
Jozek to nie jest taki starszy troche facet? Bo ostatnio w Warszawie to sporo czasu stracilem na rozmowe i wogole bo zaczal sie przywalac do rzeczy o ktorych nigdy nic nie mowiono..
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 19:37

Kurwa już mi się nie chce tego czytać. Jest tu jakiś moderator?!
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 19:56

Jeden jest w Anglii chwilowo, drugi gdzieś się szlaja z dupami, a mi się nie chce. Zabawnie jest poczytać jakie emocje wzbudza forum internetowe.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 21:46

Emocje u mnie wzbudza niestety coś innego ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez trance » poniedziałek, 20 sierpnia 2007, 22:12

Kamil ma rację...poza tym nie pierwszy raz już wałkujemy temat car audio z którego wynika znowu to samo...
Obrazek
trance
Forum Clubber

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne