Ed napisał(a):GaceK napisał(a):Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje
powdzenia z tym maxem punktow za instalke... lol (jedynie Dziki ma maxa)
akurat Nyny jest weteranem w zawodach CA i sie zdecydowanie lepiej orientuje od ciebie jak to wszystko wyglada i ze zawsze sie do czegos przyczepia...
i nie mysl sobie ze sedziowie sa obiektywni...
faktem jest ze espl traktuja ulgowo
GaceK napisał(a):Ed napisał(a):GaceK napisał(a):Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje
akurat Nyny jest weteranem w zawodach CA i sie zdecydowanie lepiej orientuje od ciebie jak to wszystko wyglada i ze zawsze sie do czegos przyczepia...
Tak tak oczywiscie ty wiesz lepiej bo to ciebie sedziowie oceniali nie mnie i tobie mowili co nalezy poprawic... no to w takim razie przepraszam cie kolego ze ty stales z moim samochodem a nie ja i wcale nie tylko dziki ma maxa. zreszta nie istotne przeciez to ty wiesz co trzeba poprawic u mnie w samochodzie zeby byl max pkt i to ty dostaniesz 60/60 za moje auto nie ja... dobra kolego to do zobaczenia na podium
GaRaż napisał(a):GaceK napisał(a):Ed napisał(a):GaceK napisał(a):Jak nie wiesz jaka mam instalacje to sie nie udzielaj bo odejmowali mi pkt tylko za bezpieczniki jak juz bo raz mialem za duzy a drugi raz przywalili sie do tego ze nie jest przykryty a teraz ich nie ma wogole na wierzchu wiec kolego 60/60 ! dziekuje
Tak tak oczywiscie ty wiesz lepiej bo to ciebie sedziowie oceniali nie mnie i tobie mowili co nalezy poprawic... no to w takim razie przepraszam cie kolego ze ty stales z moim samochodem a nie ja i wcale nie tylko dziki ma maxa. zreszta nie istotne przeciez to ty wiesz co trzeba poprawic u mnie w samochodzie zeby byl max pkt i to ty dostaniesz 60/60 za moje auto nie ja... dobra kolego to do zobaczenia na podium
no no , ale skromonosc to z Ciebie wychodzi wszystkimi mozliwymi drogami![]()
, ja ci powiem jako stary uczestnik w zawodach(no nie car audio , ale zawody to zawody) , nie mow hop poki nie przeskoczysz
![]()
GaceK napisał(a):a co do mojej instalacji to tez byla przygotowywana pod regulamin dla twojej informacji.