OT z auta Gacka

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaceK » sobota, 7 lipca 2007, 19:48

doodie,

a ciebie prosilm zebus pokazal ta twoja fajna zabudowe i co?
GaceK

Postprzez rulek » sobota, 7 lipca 2007, 19:53

Ty, Gacek, Ty jestes juz pelnoletni ??? Bo normalnie zachowujesz sie jakbys mial no na max te 15scie latek. W glowie sie Tobie ostro przewrocilo. Nie zdziw sie jak kiedys ktos Cie bolesnie sprowadzi na ziemie.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 7 lipca 2007, 20:00

nie mam 12 latek i pol. a co jestem w kosmosie? ciebie sprowadzili ze wiesz o tym? :D czy ty mnie probujesz straszyc moze? :lol: :D

to jest proste najezdzasz na mnie ja najezdzam dla ciebie, proste prawo zycia. jak ktos jest dla kogos mily to druga osoba tez jest dla niego mila. ja caly czas od was ze stron otrzymuje najazdy dlatego tez najezdzam i tyle, a tak ogolnie to mam to gleboko w czterech literach co niektorzy z was mysla bo nie licze sie ze zdaniem osob ktorych nie znam i ktorzy na mnie najezdzaja bo sa widocznie jakos niedocenieni w swieci i probuja sie wyzywac na innych osobach...
GaceK

Postprzez doodie » sobota, 7 lipca 2007, 21:17

GaceK napisał(a):doodie,

a ciebie prosilm zebus pokazal ta twoja fajna zabudowe i co?

nie zdazylem tego przeczytc bo temat zostal usuniety
prosze bardzo o to moje zabudowy nie robione przez maxow

fiat SC
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to alfa 147

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
doodie

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 7 lipca 2007, 21:21

Gacek, ktoś inny tu jest dziwny... Czemu uważasz że to my jesteśmy bezguścia? Bo nie podoba nam się Twoja zabudowa? Chłopie, mi może się podobać zabudowa seryjna z dużego fiata i mam do tego prawo. U Ciebie jest tego za dużo, zerknij chociażby na tą Alfę, tam jest czysto, ładnie, a u Ciebie jedno na drugim :/. I nie wiem jak robi MaxCar audio a jak robi ktoś tam inny bo się na tym nie znam, wydaje opinię wg swojego GUSTU!
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 7 lipca 2007, 21:43

doodie,

Ty robiles tego seicento czy moze to Twoje seicento? :D hehe z PLM-ow jestes ? :D

Co do fiata to normalnie skrzynia wg mnie boki auta przykryte i na dole pod plexa widac kondensator i zapewne piecyk... ladnie wykonana ale szczerze to nie podoba mi sie cos takiego ze wzgledu ze same proste linie... to jest takie cos wg mnie ladnie wygladajaca skrzybka w bagazniku.. dlaczego? bagaznik nie jest zabudowany wg mnie zupelnie... jest to funkcjonalne bo mozna wlozyc torbe sobie ale jak dla mnie to nie licza sie takie zabudowy...
GaceK

Postprzez Brychu » sobota, 7 lipca 2007, 22:53

GaceK napisał(a):a tak ogolnie to mam to gleboko w czterech literach co niektorzy z was mysla bo nie licze sie ze zdaniem osob ktorych nie znam i ktorzy na mnie najezdzaja bo sa widocznie jakos niedocenieni w swieci i probuja sie wyzywac na innych osobach...

Żle sformuowałeś zdanie, powinno to brzmieć tak:

Ogólnie mam w czterech literach zdanie każdego kto ma jakieś zastrzeżenia i wyraża swoją opinię. Liczę się tylko z tymi, którzy mi się pucują i spuszczają nade mną i nad tym co mam.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 7 lipca 2007, 23:09

Brychu napisał(a):
GaceK napisał(a):a tak ogolnie to mam to gleboko w czterech literach co niektorzy z was mysla bo nie licze sie ze zdaniem osob ktorych nie znam i ktorzy na mnie najezdzaja bo sa widocznie jakos niedocenieni w swieci i probuja sie wyzywac na innych osobach...

Żle sformuowałeś zdanie, powinno to brzmieć tak:

Ogólnie mam w czterech literach zdanie każdego kto ma jakieś zastrzeżenia i wyraża swoją opinię. Liczę się tylko z tymi, którzy mi się pucują i spuszczają nade mną i nad tym co mam.

Nie nie o to mi chodzilo tylko nie licze sie ze zdaniem jak ktos na mnie najezdza (niekorzy z was) i mowia to i owo. Licze sie z negatywnymi opiniami na temat mojego auta ale nie od osob ktore na mnie najezdzaja bo moze robia to celowo?
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 7 lipca 2007, 23:19

Hm tutaj nikt nie najeżdzał tylko wyrażaliśmy negatywne opinie ;) Więc rozumiem że z nami się liczysz?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 8 lipca 2007, 02:23

GaceK napisał(a):Chyba was wiekszosc cos poje.... , jak ktos jest bezgusciem to podobaja mu sie zabudowy ala max i tyle. tu jest ciekawy design i jest to jedna z lepszych zabudow w miescie.

przeczytaj sam co piszesz, snobizm i słoma z butów wychodzą z Ciebie całymi garściami...
Sram na Euro, Maxów, Saudio, czy tam kogo byś nie wymienił, nie wiem kto co robi, ja oceniam po wykonaniu, nie po firmie z której to wyszło. Jak dla mnie to w Twoim aucie jest wszystkiego za dużo, i nie bije to po oczach bogadztwem zabudowy tylko bezguściem właściciela samochodu. Jak napisałem już wcześniej, to tak jak z wiejskim tuningiem. Można robić styling (czy tu zabudowę), ale jak się z nim przesadzi to robi się wiocha z tego...Podobnie jak z wypowiedziami, możesz mieć nie wiem jakie auto, ale ja Ciebie będę oceniał po Twoich wypowiedziach, a po nich niestety jesteś jak Twoja zabudowa...
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez rulek » niedziela, 8 lipca 2007, 09:44

Drogi Gacku, straszyc Ciebie nie probuje bo nie chce zebys mial nieprzesapne noce i zeby mamusia zamiast na auto i na lody musiala Tobie dawac na psychologa :lol: Nie pisze rowniez nic na zlosc, irytuje mnie tylko Twoje podejscie do sprawy Uwazasz ze Twoje auto jest najlepsze i koniec a Ci ktorzy cokolwiek skrytykuja poprostu sie nie znaja. Wierze ze zycie Cie nauczy jeszcze troche pokory i czegos takiego jak szacunek.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » niedziela, 8 lipca 2007, 11:11

STELMI widzisz widocznie ja nie chcialem miec jednego malego subwoofera w bagazniku bo jeden dla mnie gra jak kupa a z dwoch jest wiekszy bass. Jezdzilem z jednym na poczatku i po kilku dniahc juz mi bylo za malo tego basu wiec chcialem sobie wstawic dwa. A bagaznik w a3 nie jest jak w combi..
To w takim razie jak jest nasrane duzo to niby jest bezguscie? To w takim razie to tez wam sie pewnie nie podoba, no bo jest nasrane. :lol: dziwne podejscie... nie ocenia sie ile tego jest tylko ogolny wizerunek jak to jest zrobione i jakie robi wrazenie (czy jest normalne jak wszyscy to samo maja typu trzy plyty z mdfu czy cos innego)
Obrazek

rulek nieprzespane noce? :lol: ale jeden chociaz potrafisz poprawic humor :D a co do auta to mama nie daje mi na auto... moze tobie daje to dlatego tak myslales, ale ja niestety sam je utrzymuje..
GaceK

Postprzez rulek » niedziela, 8 lipca 2007, 11:30

Napewno Tobie daje, inaczej bys sie nie zachowywal jak rozwydrzony dzieciak :/ W kazdym razie koncze juz z Toba dyskutowac bo mija to sie z celem. Zycze powodzenia w dalszych modach auta i samych pozytywnych opinii na jego temat (zebys mogl sie wreszcie dowartosciowac) :lol:
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez dave » niedziela, 8 lipca 2007, 11:39

wezcie zamknijcie ten temat bo bedziemy sluchac teraz jakis wywodow na temat zabudowy :lol:
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez doodie » niedziela, 8 lipca 2007, 11:42

GaceK napisał(a):doodie,

Ty robiles tego seicento czy moze to Twoje seicento? :D hehe z PLM-ow jestes ? :D

Co do fiata to normalnie skrzynia wg mnie boki auta przykryte i na dole pod plexa widac kondensator i zapewne piecyk... ladnie wykonana ale szczerze to nie podoba mi sie cos takiego ze wzgledu ze same proste linie... to jest takie cos wg mnie ladnie wygladajaca skrzybka w bagazniku.. dlaczego? bagaznik nie jest zabudowany wg mnie zupelnie... jest to funkcjonalne bo mozna wlozyc torbe sobie ale jak dla mnie to nie licza sie takie zabudowy...

"Ty robiles tego seicento czy moze to Twoje seicento? :D hehe z PLM-ow jestes ? :D"
o co ci tu chodzi bo nie rozumiem czy ja robilem tak w duzej mierze to moj pomysl i po czesci moje wykonanie

skoro u mnie to same mdf to na tym zdjeciu co wkleiles to nieby co to jest skrzynia basowa na ktroa polozony mdf i pewnie kitem troche uformowany
widze ze mamy rozne pojecia lini wiec to i tak do niczego nie prowadzi pozdrawiam i koncze
doodie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic