doodie,
a ciebie prosilm zebus pokazal ta twoja fajna zabudowe i co?

GaceK napisał(a):a tak ogolnie to mam to gleboko w czterech literach co niektorzy z was mysla bo nie licze sie ze zdaniem osob ktorych nie znam i ktorzy na mnie najezdzaja bo sa widocznie jakos niedocenieni w swieci i probuja sie wyzywac na innych osobach...

Brychu napisał(a):GaceK napisał(a):a tak ogolnie to mam to gleboko w czterech literach co niektorzy z was mysla bo nie licze sie ze zdaniem osob ktorych nie znam i ktorzy na mnie najezdzaja bo sa widocznie jakos niedocenieni w swieci i probuja sie wyzywac na innych osobach...
Żle sformuowałeś zdanie, powinno to brzmieć tak:
Ogólnie mam w czterech literach zdanie każdego kto ma jakieś zastrzeżenia i wyraża swoją opinię. Liczę się tylko z tymi, którzy mi się pucują i spuszczają nade mną i nad tym co mam.
GaceK napisał(a):Chyba was wiekszosc cos poje.... , jak ktos jest bezgusciem to podobaja mu sie zabudowy ala max i tyle. tu jest ciekawy design i jest to jedna z lepszych zabudow w miescie.

GaceK napisał(a):doodie,
Ty robiles tego seicento czy moze to Twoje seicento?hehe z PLM-ow jestes ?
Co do fiata to normalnie skrzynia wg mnie boki auta przykryte i na dole pod plexa widac kondensator i zapewne piecyk... ladnie wykonana ale szczerze to nie podoba mi sie cos takiego ze wzgledu ze same proste linie... to jest takie cos wg mnie ladnie wygladajaca skrzybka w bagazniku.. dlaczego? bagaznik nie jest zabudowany wg mnie zupelnie... jest to funkcjonalne bo mozna wlozyc torbe sobie ale jak dla mnie to nie licza sie takie zabudowy...