GaceK napisał(a):Co do tych dlugosci to nie wiem bo nie pamietam dokladnie, pamietam tylko ze z niewiadomo jakich przyczyn na 3 czy 4 nagle zaczales mnie wyprzedzac co bylo dla mnie nie zrozumiale...

GaceK napisał(a):Mi chodzi o to ze z tego co czytam to wiekszosc przerabia swoje samochody zeby byly ulicznymi rajdowkami i niektorzy uwazaja sie ze sa mega dobrymi kierowcami a tak w zupelnosci nie jest wg mnie, otoz sa osoby ktore faktycznie sie znaja i temu nie zaprzeczam, sam siebie rowniez nie uwazam za jakiegos rajdowce ! Chodzi mi o to ze wiele osob z was robi sobie samochody tuningujac silnik etc a ja posiadam normalny samochod z serii i wydaje mi sie ze jest on mocny i chce sie poprostu z niektorymi z was zmierzyc i chodzi tu tylko o to.
Co do najezdzania przezemnie na was czy cos takiego to jest to dlatego ze poprostu inni tez na mnie najezdzaja i troche mnie to drazni... Jak ktos jest mily i wporzadku dla mnie to dlaczego nie mialbym byc mily i dla niego? Wczoraj z GaRazem rozmawialem na gg o poprawieniu jednego tematu i normalnie sobie pogadalismy, popytalem go o kilka rzeczy i troche sie dowiedzialem co mnie interesowalo i malo tego nie rozmawialismy tylko o samochodach bo rowniez zeszlismy na temat Counter-Strika bo akurat szedlem grac![]()
Co do tych niektorych postow to ja nigdy nie pisalem tak jak dave mowi czy ktos inny ze jakas najszybsza Z3 ! Ja pisalem tylko czy chce sie ktos zmierzyc z Z3...
Hmm no to byloby na tyle... Coz wiecej czekam na prawko i autko i tak jak pisalem z checia jesli drugie osoby beda chcialy zmierze sie z nimi na kreske