Rozpoczęcie WAKACJI - PAS STARTOWY

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » środa, 4 lipca 2007, 06:25

Na wyższej prędkości czuć różnicę w mocy. W civie się pewnie vtec załączył.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » środa, 4 lipca 2007, 06:32

GaceK napisał(a):Co do tych dlugosci to nie wiem bo nie pamietam dokladnie, pamietam tylko ze z niewiadomo jakich przyczyn na 3 czy 4 nagle zaczales mnie wyprzedzac co bylo dla mnie nie zrozumiale...

Zaczęłem Cię wyprzedzać? Od startu w zasadzie od dwójki schowałeś się za mnie i tak bylo na całych 400m... Nie było żadnego wyprzedzania w połowie dystansu.

W drodze powrotnej pojechaliśmy z rolowanego, podobna sytuacja - start z 3tyś z jedynki - zrównałeś się ze mną u mnie się włączył vtec (nie wiem kiedy zmieniałeś bieg bo jak mi się zepną krzywki vtec'a to ja już nic nie słyszę :D) to Ci wyskoczyłem na długość/półtora i tak już było do końca.

Koniec filozofii...
Mav

Postprzez gshock » środa, 4 lipca 2007, 08:46

dajcie sobie spokoj z tym typem, slabo mi sie robi jak to czytam. osobiscie bym bal sie z nim ustawic na pasie i nie dlatego ze jego auto jest moze szybsze od mojego
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » środa, 4 lipca 2007, 10:01

Gacek
ty jestes jakis niedojebany....
Piszesz o z3 ze niby 1.9 a masz w nim 2.8 silnik m52b28 o mocy 193KM... wiec czym Ty sie podniecasz? ze masz babskie auto z przecietnym silnikiem?
jak chcesz i zrobisz sobie to cuda jedno z drugim i zdasz na prawko mozemy się scignac... i objedzie cie 17letnie różowe pruchno...

i daj se na luz bo tylko zmuszasz ludzi o pisania i czytania nic nie wnoszacych postow... a nawet jakby sie okazalo ze jestes najszybszy to juz kumpli przez swoj sposob bycia miec nie bedziesz...

zycze Ci wszystkiego najlepszego i powodzenia w szukaniu kolegow...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Mav » środa, 4 lipca 2007, 10:14

Ja mysle ze wszyscy juz przeczytali co mieli przeczytać i napisali co mieli napisac...
Może by jakiś moderator to zamknął?
Mav

Postprzez Dziadek » środa, 4 lipca 2007, 10:29

na wieki wieków...
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez DoRiS » środa, 4 lipca 2007, 10:41

temat wydawal mi sie nudny i tu nie zagladalem ale widze ze tu samych ciekawych i interesujacych rzeczy sie dowiem...
wiem juz prawie wszystko o Vtec-ach Mtm-ie Cuprach kartodromie rozjebanym audi najszybszym z3 i o innych pojebanych i malo znaczacych rzeczach...
jeden drugiemu po rajtach jedzie i chuja z tego ma... DEBILIZM
8) 8) 8)
DoRiS
Frequent User

Postprzez GaceK » środa, 4 lipca 2007, 13:46

--orzech--,

Te Z3 jest dziesieciolatkiem ktoremu spokojnie umknelo 20KM bo nie jest on w jakims dobrym stanie. A poza tym nie wiem czy Z3 to babskie auto... wg mnie czerwone i roznowe auta sa dla lasek... To jak chcesz moge sie z Toba wziasc na kreske moim autem z taczerwono-rozowa betka i popatrzysz sie na slodka ducie z3

Mav,

Co do startu to na starcie lekko byles szybszy go ja go zjebalem ale od samego poczatku nie byles znaczaco przedemna tylko bylem tak ze gdybym skrecil w prawo to bym cie uderzyl w lewy blotnik a potem nagle zaczales sie oddalac. Ja okularow nie potrzebuje i mam bardzo dobry wzrok
GaceK

Postprzez Fiveopac » środa, 4 lipca 2007, 14:45

Koniec tej bezsensownej paplaniny. GaceK zrobi prawko, wyklepie blotnik, pojedzie na pas i zloi wszystkich cwaniaczkow. Czyz nie?
Do tego czasu temat uwazam za jałowy/zamknięty.

Edit:
w drodze mega wyjątku wkleje finalna odpowiedz GacKa wyslana mi na PW, tym samym uwazam dyskusje za zakonczoną.

GaceK napisał(a):Mi chodzi o to ze z tego co czytam to wiekszosc przerabia swoje samochody zeby byly ulicznymi rajdowkami i niektorzy uwazaja sie ze sa mega dobrymi kierowcami a tak w zupelnosci nie jest wg mnie, otoz sa osoby ktore faktycznie sie znaja i temu nie zaprzeczam, sam siebie rowniez nie uwazam za jakiegos rajdowce ! Chodzi mi o to ze wiele osob z was robi sobie samochody tuningujac silnik etc a ja posiadam normalny samochod z serii i wydaje mi sie ze jest on mocny i chce sie poprostu z niektorymi z was zmierzyc i chodzi tu tylko o to.

Co do najezdzania przezemnie na was czy cos takiego to jest to dlatego ze poprostu inni tez na mnie najezdzaja i troche mnie to drazni... Jak ktos jest mily i wporzadku dla mnie to dlaczego nie mialbym byc mily i dla niego? Wczoraj z GaRazem rozmawialem na gg o poprawieniu jednego tematu i normalnie sobie pogadalismy, popytalem go o kilka rzeczy i troche sie dowiedzialem co mnie interesowalo i malo tego nie rozmawialismy tylko o samochodach bo rowniez zeszlismy na temat Counter-Strika bo akurat szedlem grac :)

Co do tych niektorych postow to ja nigdy nie pisalem tak jak dave mowi czy ktos inny ze jakas najszybsza Z3 ! Ja pisalem tylko czy chce sie ktos zmierzyc z Z3...

Hmm no to byloby na tyle... Coz wiecej czekam na prawko i autko i tak jak pisalem z checia jesli drugie osoby beda chcialy zmierze sie z nimi na kreske :)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne