Człowieku kurwa mać nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz naszym idolem. Mało kogo tutaj obchodzi że nie masz prawa jazdy, bo kilku osobom tu już wielokrotnie ten papier zabierano i nikt w co druygim poście nie musi tego powtarzać. Nikt tu nie będzie się spuszczał nad tajemniczym tuningiem MTM, nikt tu nie będzie darzył sympatią osoby, która na siłę próbuje przekonać wszystkich że ma rację i nie potrafi zmusić się do odrobiny pokory. U niektórych śmiech wzbudza stwierdzenie o wspaniałych systemach w BMW umożliwiających driftowanie, a słowa "może i przegrałem ale jeszcze wam pokażę" wzbudzają jedynie politowanie i kiwanie głową. Trochę więcej pokory, partnerska pozycja w rozmowie i wszystko będzie fajnie, ale wywyższanie się ponad innych i opowiadanie o SLK 2005 rok albo Porsche Carrera nie robi tutaj wielkiego wrażenia, przynajmniej na mnie na przykład chociaż takiego samochodu nie mam i jeszcze długo nie będzie mnie stać.
Zapamiętaj sobie jedno, taka dobra rada: tutaj na tym foprum i w tym towarzystwie nie jest cool i trendy ten kto ma najdroższy samochód tylko ten kto potrafi się zachować.
Edit:
Ja tu nie pisze ze stracilo czy cos ! Przeczytaj uwazniej Pisze ze w seri v-max niby 217 a ja jechalem 220 i mialem zapas to znaczy ze chyba moze byc leko dlubnieta seria ?
Wielkie WOW ! Kilka dni temu rozpędziłem nową Ibizę 1.4 16v 85 KM do licznikowych 190 km/h a w papierach ma niecałe 180, myślisz że była dłubięta ?
Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2007, 22:17 przez
Brychu, łącznie edytowano 1 raz