Rozpoczęcie WAKACJI - PAS STARTOWY

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 3 lipca 2007, 22:05

GaceK napisał(a):a tak to sie naucz jezyka i zycia ze idzie i kupujesz co chcesz

GaceK napisał(a):Poza tym jakbys czytal uwaznie to bys dojrzal ze pierwszy wlasciciel w niemczech to zrobil i z tego co sam wiem to jest tylko zawieszenie i mozliwe hamulce a co do silnika to nie mierzylem go na hamowni i nie wiem czy ma jakis podstawowy chociaz pakiet.

To można było dowiedzieć się co się kupuje ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 22:07

A powracajac do MTM-a to z tego co wiem zawieszenie bylo robione i prawdopodobnie hamulce. Co do briefu to nie pamietam nawet musialbym poszukac. Dalej co do MTM-a to a3 w serii 110kW v-max jest niby 217km/h a ja jechalem nim 220km/h i mial jeszcze troche zapasu tylko droga nie pozwalala na przyspieszanie jeszcze wiec jak na 6 latka to v-max by chyba spadl ogolnie...
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 3 lipca 2007, 22:13

Hmmm... Twoje auto, sześcioletnie mogło stracić nieco osiągów od fabryki, a Mava, 3x tak stare, trzyma serię... Trochę więcej konsekwencji w wypowiedziach ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 22:15

Ja tu nie pisze ze stracilo czy cos ! Przeczytaj uwazniej :P Pisze ze w seri v-max niby 217 a ja jechalem 220 i mialem zapas to znaczy ze chyba moze byc leko dlubnieta seria ?
GaceK

Postprzez Dziadek » wtorek, 3 lipca 2007, 22:15

Vmax:
1. Nie spadnie, w 25 latkach nie spada, a co dopiero w 6 latku.
2. Licznik kłamie, dane mniej.
3. W Briefie musisz miec wszystkie zmiane poczynione w reichu na dole drugiej strony.

Ja na twoim miejscu dla dzikiej frajdy udowodnienia nam znalazlbym ten brief i zrobil fotke dolu i mocy, jak sa zmiany w stosunku do serii.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » wtorek, 3 lipca 2007, 22:16

Człowieku kurwa mać nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz naszym idolem. Mało kogo tutaj obchodzi że nie masz prawa jazdy, bo kilku osobom tu już wielokrotnie ten papier zabierano i nikt w co druygim poście nie musi tego powtarzać. Nikt tu nie będzie się spuszczał nad tajemniczym tuningiem MTM, nikt tu nie będzie darzył sympatią osoby, która na siłę próbuje przekonać wszystkich że ma rację i nie potrafi zmusić się do odrobiny pokory. U niektórych śmiech wzbudza stwierdzenie o wspaniałych systemach w BMW umożliwiających driftowanie, a słowa "może i przegrałem ale jeszcze wam pokażę" wzbudzają jedynie politowanie i kiwanie głową. Trochę więcej pokory, partnerska pozycja w rozmowie i wszystko będzie fajnie, ale wywyższanie się ponad innych i opowiadanie o SLK 2005 rok albo Porsche Carrera nie robi tutaj wielkiego wrażenia, przynajmniej na mnie na przykład chociaż takiego samochodu nie mam i jeszcze długo nie będzie mnie stać.

Zapamiętaj sobie jedno, taka dobra rada: tutaj na tym foprum i w tym towarzystwie nie jest cool i trendy ten kto ma najdroższy samochód tylko ten kto potrafi się zachować.

Edit:

Ja tu nie pisze ze stracilo czy cos ! Przeczytaj uwazniej Pisze ze w seri v-max niby 217 a ja jechalem 220 i mialem zapas to znaczy ze chyba moze byc leko dlubnieta seria ?

Wielkie WOW ! Kilka dni temu rozpędziłem nową Ibizę 1.4 16v 85 KM do licznikowych 190 km/h a w papierach ma niecałe 180, myślisz że była dłubięta ?
Ostatnio edytowano wtorek, 3 lipca 2007, 22:17 przez Brychu, łącznie edytowano 1 raz
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Griszczuk » wtorek, 3 lipca 2007, 22:20

GaceK napisał(a):A powracajac do MTM-a to z tego co wiem zawieszenie bylo robione i prawdopodobnie hamulce. Co do briefu to nie pamietam nawet musialbym poszukac. Dalej co do MTM-a to a3 w serii 110kW v-max jest niby 217km/h a ja jechalem nim 220km/h i mial jeszcze troche zapasu tylko droga nie pozwalala na przyspieszanie jeszcze wiec jak na 6 latka to v-max by chyba spadl ogolnie...

Z tego co pamiętam to klocki kupowałeś seryjne w Gordonie na Bronikowskiego :)
Griszczuk

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 22:20

Brychu,

Ale co na mnie najezdzasz jak nie wiesz zapewne o co chodzi ? Jak to na forum prowadzimy konwersacje wkoncu po to jest chyba forum, no nie? Czy jest jakas nowa definicja forum? I nie pisalem czegos takiego jak napisales "moze i przegralem ale jeszcze wam pokaze" tylko napisalem jasno i wyraznie ze z checia zmierze sie ponownie z MAV-em i dopisalem ze udowodnie niektorym ze moja A3 nie jest tak wolna jak mowicie i chodzi tutaj tylko o to.
GaceK

Postprzez Marcyska86 » wtorek, 3 lipca 2007, 22:20

[quote="Brychu"]

Zapamiętaj sobie jedno, taka dobra rada: tutaj na tym foprum i w tym towarzystwie nie jest cool i trendy ten kto ma najdroższy samochód tylko ten kto potrafi się zachować.

kurcze w koncu padly porządne słowa... i najbardziej na miejscu :lol:
Marcyska86

Postprzez GaceK » wtorek, 3 lipca 2007, 22:21

Griszczuk napisał(a):
GaceK napisał(a):A powracajac do MTM-a to z tego co wiem zawieszenie bylo robione i prawdopodobnie hamulce. Co do briefu to nie pamietam nawet musialbym poszukac. Dalej co do MTM-a to a3 w serii 110kW v-max jest niby 217km/h a ja jechalem nim 220km/h i mial jeszcze troche zapasu tylko droga nie pozwalala na przyspieszanie jeszcze wiec jak na 6 latka to v-max by chyba spadl ogolnie...

Klocki rzeczy wymienialna ktora sie wymienia co jakis czas. Co to ma do MTM-a ? Tarcze tez u was kupowalem i zaciski? Czy same klocki? Jedno Ci powiem ze napewno juz nie kupie bo zmieniam na ATE PD
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 3 lipca 2007, 22:22

A jednak jest z nami moderator ;). Gacek, przeczytaj jeszcze raz swój post, bo chyba o czym zapomniałeś co napisałeś... Lub piszesz tak nie składnie i chaotycznie że trudno to zrozumieć.

W całej rozciągłości popieram Brycha, z tym że na mnie nie tyle nie robi wrażenia posiadanie SLK, CLK, SLR i innych literek, co wzbudza politowanie... Dla mnie auto fajne i szybkie, pasujące do tematyki forum (SRTB) to nie najnowszy model Mercedesa z białą skórą milionem koni pod maską i wagą bliską Titanica...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » wtorek, 3 lipca 2007, 22:23

GaceK napisał(a):Z tego co pamiętam to klocki kupowałeś seryjne w Gordonie na Bronikowskiego :)

Klocki rzeczy wymienialna ktora sie wymienia co jakis czas. Co to ma do MTM-a ? Tarcze tez u was kupowalem i zaciski? Czy same klocki? Jedno Ci powiem ze napewno juz nie kupie bo zmieniam na ATE PD

Dziubuś, seryujne klocki=seryjna srednica tarcz. I po tjuninku....
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Kuba007 » wtorek, 3 lipca 2007, 22:24

GaceK napisał(a):
Griszczuk napisał(a):

no to tarcze od mtma sa chyba jakies wieksze niz seria to kloce nie podpasuja :mrgreen: a teraz jeszcze zmieniasz mtm na ate :/
Kuba007
Super user

Postprzez Griszczuk » wtorek, 3 lipca 2007, 22:25

Dziadek napisał(a):
GaceK napisał(a):Z tego co pamiętam to klocki kupowałeś seryjne w Gordonie na Bronikowskiego :)

Dziubuś, seryujne klocki=seryjna srednica tarcz. I po tjuninku....

No właśnie to samo chciałem napisać :mrgreen:
Griszczuk

Postprzez Griszczuk » wtorek, 3 lipca 2007, 22:26

GaceK napisał(a):
Griszczuk napisał(a):

Nie jestem pracownikiem firmy "Gordon" :)
Griszczuk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne