Jarek, który tworzył cały ten syf w tym mieście napisał(a):myśle, że bardziej wynika to z czego innego...
Zwróciłeś się do opinię do ludzi, którzy generalnie zaczynali cały ten tuningowy syf w tym mieście.. Znakomitą większość z nas wali to, czy ktoś nas polubi czy nie.. Jak już niejeden zauważył, jesteśmy zamkniętą grupą i nie liczymy się ze zdaniem innych. Wyrażamy szczerze i jasno swoją opinię i tyle..
Natomiast z tego co zauważyłem, na coraz liczniej otwieranych forach piszą sami nowicjusze, dzieci bez prawka itp.. I każdy z nich zawsze i na każdy pomysł/wykonanie przyklaśnie, byle tylko się wgryźć w środowisko i nie zostać odrzuconym..
Osz ku*wa, ale popłynąłeś Jarek... Zapomniał wół jak cielęciem był ? Z jednej strony masz trochę racji z wyrażaniem szczerze swojej opinii ale z drugiej strony troszkę za bardzo popłynąłeś, zupełnie jak jakiś bogol z głową w chmurach i noskiem zadartym wysoko jak u nastoletniej pseudo-modelki.
Hyro: to, że mamy nieco odmienne zdanie niż użytkownicy innych for może wynikać z tego, że klipy czy produkcje video do których przyzwyczaił nas Weed stoją na takim poziomie, że no cóz... Sam wiesz o co chodzi.. to tak samo jakbyś na codzień jeździł 325 a ktoś pochwaliłby Ci się jakim pociskiem jest 1.8 112 KM
Dla mnie na przykład idealne produkcje video to te firmowane przez MPWR, pewnie znasz tą stronę - z pomysłem, z jajami i z rewelacyjnym montażem.
Jarek - no kuźwa brak mi słów czasami jak coś napiszesz, naprawdę...