BKB - PROMO

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Fiveopac » środa, 6 czerwca 2007, 23:39

Ok, temat zmierza do nikąd. Zamykam, otworze jak opadną emocje.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Brychu » czwartek, 7 czerwca 2007, 00:11

A ja otwieram i życzę sobie tylko i wyłacznie komentarze odnośnie BKB Promo, a mnie żadne słowne osobiste przepychanki, uwagę kieruję zarówno do Hyro jak i do Kamila.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Hyro » czwartek, 7 czerwca 2007, 00:27

Spoko :mrgreen:
Hyro

Postprzez robo » czwartek, 7 czerwca 2007, 02:30

jak dla mnie filmik siiiiiiiiii !!
Obrazek

[you] zapraszam - wulkanizacja ul. Modrzewiowa 3
Robert 509-336-753
auto do ślubu
robo
Rookie

Postprzez luke8 » czwartek, 7 czerwca 2007, 07:42

Przedewszystkim za dlugi.... po jakis 3 min ogladalem ze znudzeniem....
Monotematyczny rozumiem ze dla was bmw to auto tylko do palenia gumy ale chyba mozna pokazac cos wiecej prawda ??

Przejazd w miescie od 3:01-4:40 nuuuda nic sie nie dzieje rozumiem ze probowales to zgrac pod spokojna czesc utworu ale wedlug mnie to straszna klapa.

Za duzo zdjec sprawiaja one wrazenie zapchajdzury.
Na przyszlosc jesli chcesz zrobic fajny klip to ustal mniej wiecej jego zarys nastepnie umowcie sie w kilka osob i wtedy mozna sie starac o dobry material.

P.S. Pamietaj ze krytyk filmowy nie zawsze jest super rezyserem, takze szczegolnie na forum musisz sie pogodzic z krytyka osob ktore niezrobily ani jednego klipu.
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez FELIPE » czwartek, 7 czerwca 2007, 08:48

nigdy nie zrobiłem żadnego filmu bo nie potrafie montować komputerowo, miałem za to kilka pomysłów na klipy i materiał na to nakręcony... zabrakło czasu i chęci żeby zgrać i nauczyć się jak zmontować

w przypadku tego konkretnego klipu widać bylo więcej chęci ale nie było żadnego pomysłu i materiałów
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek104 » czwartek, 7 czerwca 2007, 09:29

A ja zacznę z innej strony...

Dobrze, że taki filmik powstał, miło mi, że pojawił się na naszym forum, co tak jak i Five odbieram jako nieśmiały gest wyciągnięcia ręki i próby pojednania..
Ogólnie produkcja fajna, tylko stanowczo za długa... i muzyka mi jakoś tak nie podchodzi...
AAle ogólnie szacunek za włożoną pracę
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez weede » czwartek, 7 czerwca 2007, 12:51

po pierwsze fajnie, ze powstał taki film, zawsze to jakis postęp i pamiątka...natomiast do mnie on nie przemiawia z kilku względów:
- długaśny
- monotonny troche
- nie jara mnie palenie laczka
- czasami przesadzony z efektami ( ale miejscami jest bardzo fajnie )
- montowany w ulead studio 8 :mrgreen: ;)
- chwilami zmiana fotek NIE jest do muzyki.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Hyro » czwartek, 7 czerwca 2007, 14:42

weede napisał(a):- montowany w ulead studio 8 :mrgreen: ;)

11 wersja :mrgreen:

Dzięki za kilka miłych słów, już zaczołem myśleć, że ten film to jedynie wielka klapa...

p.s. tak przy okazji - jesteście jedynym forum które ma większość osób którym nie przypasował film... na innych trzech forach nie ma ani jednej osoby która powiedziała złe słowo na to co zrobiłem... może tu chodzi o mentalność, pochodzenie upodobania i inne - grunt że sie w klubie dogadujecie i macie wspólne zdanie na dany temat...
Hyro

Postprzez Jarek104 » czwartek, 7 czerwca 2007, 18:28

myśle, że bardziej wynika to z czego innego...
Zwróciłeś się do opinię do ludzi, którzy generalnie zaczynali cały ten tuningowy syf w tym mieście.. Znakomitą większość z nas wali to, czy ktoś nas polubi czy nie.. Jak już niejeden zauważył, jesteśmy zamkniętą grupą i nie liczymy się ze zdaniem innych. Wyrażamy szczerze i jasno swoją opinię i tyle..
Natomiast z tego co zauważyłem, na coraz liczniej otwieranych forach piszą sami nowicjusze, dzieci bez prawka itp.. I każdy z nich zawsze i na każdy pomysł/wykonanie przyklaśnie, byle tylko się wgryźć w środowisko i nie zostać odrzuconym..
Jarek104
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » czwartek, 7 czerwca 2007, 18:46

Jarek, który tworzył cały ten syf w tym mieście napisał(a):myśle, że bardziej wynika to z czego innego...
Zwróciłeś się do opinię do ludzi, którzy generalnie zaczynali cały ten tuningowy syf w tym mieście.. Znakomitą większość z nas wali to, czy ktoś nas polubi czy nie.. Jak już niejeden zauważył, jesteśmy zamkniętą grupą i nie liczymy się ze zdaniem innych. Wyrażamy szczerze i jasno swoją opinię i tyle..
Natomiast z tego co zauważyłem, na coraz liczniej otwieranych forach piszą sami nowicjusze, dzieci bez prawka itp.. I każdy z nich zawsze i na każdy pomysł/wykonanie przyklaśnie, byle tylko się wgryźć w środowisko i nie zostać odrzuconym..

Osz ku*wa, ale popłynąłeś Jarek... Zapomniał wół jak cielęciem był ? Z jednej strony masz trochę racji z wyrażaniem szczerze swojej opinii ale z drugiej strony troszkę za bardzo popłynąłeś, zupełnie jak jakiś bogol z głową w chmurach i noskiem zadartym wysoko jak u nastoletniej pseudo-modelki.

Hyro: to, że mamy nieco odmienne zdanie niż użytkownicy innych for może wynikać z tego, że klipy czy produkcje video do których przyzwyczaił nas Weed stoją na takim poziomie, że no cóz... Sam wiesz o co chodzi.. to tak samo jakbyś na codzień jeździł 325 a ktoś pochwaliłby Ci się jakim pociskiem jest 1.8 112 KM ;)

Dla mnie na przykład idealne produkcje video to te firmowane przez MPWR, pewnie znasz tą stronę - z pomysłem, z jajami i z rewelacyjnym montażem.

Jarek - no kuźwa brak mi słów czasami jak coś napiszesz, naprawdę...
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek104 » czwartek, 7 czerwca 2007, 18:59

Nie Brychu, nie zapomniałem swoich początków, ale wtedy, jak sam zapewne pamiętasz, było troszkę inaczej... zresztą ja nigdy nie klaskałem na wszystko, co mi pokazali...

A o zamkniętej grupie sam chyba nie tak dawno pisałeś.. No chyba, że myle osoby. Stary już jestem i pamięć zawodna ;)

Jeśli kogoś uraziłem, to sorry, nie chciałem.
Jarek104
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » czwartek, 7 czerwca 2007, 19:03

Mi się nasuwa tylko jedno :)

Obrazek

;)
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » czwartek, 7 czerwca 2007, 19:09

kurde jak tu fajnie :) Ze tez nei widzialem tego tematu wczesniej :mrgreen:
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek104 » czwartek, 7 czerwca 2007, 19:12

odezwał sie ten zawsze miły, grzeczny i przyklaskujący innym ;)

rozjebałeś mnie tym zdjęciem, leze i płaczę :D
ja już sie nie odzywam...
Jarek104
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Filmy