Gratulacje dla dave'a za wyjecie klasy diesel
Aniolek - Twoje przejazdy RXem na sprawnosciowce naprawde robily wrazenie, ten renesis pieknie brzmi na wysokich obrotach, a i do tego widac bylo ze kierownik ogarniety

Reaper napisał(a):Aniolek - Twoje przejazdy RXem na sprawnosciowce naprawde robily wrazenie, ten renesis pieknie brzmi na wysokich obrotach, a i do tego widac bylo ze kierownik ogarniety
maciej29 napisał(a):mam nadzieje ze sie nie myle ale w klasie mini jechala czarna honda z silnikiem d16z6 ale sorki jak sie myle poprostu ten gosc ma swoje forum i jest tam opis jego auta
Mav napisał(a):maciej29 napisał(a):mam nadzieje ze sie nie myle ale w klasie mini jechala czarna honda z silnikiem d16z6 ale sorki jak sie myle poprostu ten gosc ma swoje forum i jest tam opis jego auta
Masz racje. Tym kolesiem był Japoniec z forum civicklub.pl. Jak sie zgłaszał to sie spytalem czemu wpisywal mini zamiast profi. Twierdzil ze ma 1.5. Nawet chcial dowod rejestracyjny pokazać. Jak podniósł maskę zobaczylem glowicę d16z6 twierdził ze ma minime (czyli blok od d15b i glowica d16) . Moja wina ze nie sprawdzilem numeru silnika![]()
Po prostu zaufalem znajomemu z forum. A on kłamał w żywe oczy...![]()
Mój błąd...
Mav napisał(a):maciej29 napisał(a):mam nadzieje ze sie nie myle ale w klasie mini jechala czarna honda z silnikiem d16z6 ale sorki jak sie myle poprostu ten gosc ma swoje forum i jest tam opis jego auta
Masz racje. Tym kolesiem był Japoniec z forum civicklub.pl. Jak sie zgłaszał to sie spytalem czemu wpisywal mini zamiast profi. Twierdzil ze ma 1.5. Nawet chcial dowod rejestracyjny pokazać. Jak podniósł maskę zobaczylem glowicę d16z6 twierdził ze ma minime (czyli blok od d15b i glowica d16) . Moja wina ze nie sprawdzilem numeru silnika![]()
Po prostu zaufalem znajomemu z forum. A on kłamał w żywe oczy...![]()
Mój błąd...

Mav napisał(a):Rozwazam opcje zrobienie mu kolo pióra na forach hondy. Z drugiej strony moja wina - moglem sprawdzac po numerach silnika - dupek przekladal po prostu silniki.
Jestem zbyt zmeczony dzisiaj zeby myslec co dalej.

Mav napisał(a):Rozwazam opcje zrobienie mu kolo pióra na forach hondy