rulek napisał(a):Fiat i Polonez powinni miec zakaz wjazdu na nastepna impreze. To taka mala sugestia ode mnie.
rulek napisał(a):Fiat i Polonez powinni miec zakaz wjazdu na nastepna impreze. To taka mala sugestia ode mnie.

rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
Kamil Wolski napisał(a):rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
Również widziałem tylko Poloneza... Zabawa zabawą, lans lansem, ale tak trochę wstyd zachowywać się tak, było nie było, oklejonym w klubowe barwy autem... Niestety...
i teraz zacznie sie jazda jakie to nie jest SRTB jesli oczywiscie byly naklejki SRTB , co zlego to nie my![]()
my mamy naklejki i ozaczenie GaRazowe
Kamil Wolski napisał(a):rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
Również widziałem tylko Poloneza... Zabawa zabawą, lans lansem, ale tak trochę wstyd zachowywać się tak, było nie było, oklejonym w klubowe barwy autem... Niestety...
rulek napisał(a):Skoro pisales w swoim poprzenim poscie w liczbie mogiej czyli "my" to myslalem ze tez zdarzylo sie Tobie poniesc fantazji i przyswirowac na trawie. Dlatego napisalem Fiat i Polonez. Jezeli bylo inaczej to przepraszam, Twoja wypowiedz wprowadzila mnie w takim ukladzie w blad. Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie

kamil_kicio napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
to sorki ze wam wsted przynioslem... naklejki jutro sciagne..zeby wam siary nie robić...

MacMax napisał(a):kamil_kicio napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
to sorki ze wam wsted przynioslem... naklejki jutro sciagne..zeby wam siary nie robić...
Nie chodzi o to czy z nakleja czy bez - wystarczy poprawic sie. Jak nie dla siebie to dla dzieciakow ktore biegaja na terenie festiwalu - dla ich bezpieczenstwa. Dobra skonczmy ten temat bo kamil chyba wie ze zle robil.

kamil_kicio napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
trance napisał(a):rulek napisał(a):Skoro pisales w swoim poprzenim poscie w liczbie mogiej czyli "my" to myslalem ze tez zdarzylo sie Tobie poniesc fantazji i przyswirowac na trawie. Dlatego napisalem Fiat i Polonez. Jezeli bylo inaczej to przepraszam, Twoja wypowiedz wprowadzila mnie w takim ukladzie w blad. Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie
ok dobra dobra, nie każdy jest święty, nie tylko SRTB tam było i nie tylko Kicio takie rzeczy robił...więc bez sensu trochę piasać,że zaraz będa mówić, że SRTB takie i owakie bo ten tam mielił trawę...no fakt słońce (którego mało było) przygrzało w banie i trochę poniosło, ale przesadzać z krytyką tez nie można:)
MacMax napisał(a):Jak nie dla siebie to dla dzieciakow ktore biegaja na terenie festiwalu - dla ich bezpieczenstwa. Dobra skonczmy ten temat bo kamil chyba wie ze zle robil.