IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez kamil_kicio » sobota, 2 czerwca 2007, 19:48

rulek napisał(a):Fiat i Polonez powinni miec zakaz wjazdu na nastepna impreze. To taka mala sugestia ode mnie.

:( poprostu nastepnym razem pomysle a dopiero poźniej zrobie. sorki jeszcze raz... :(
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez KOZI » sobota, 2 czerwca 2007, 20:28

To zdjęcie mazdy i tak jest jeszcze jak ni ebyła najbardziej 'zatopiona", z każdą chwilą siadała coraz niżej... Masakra, różne rzeczy się dzieją ale tego chyba by sie nikt nie spodziewał, że auto nagle sie pod ziemie zapadnie!
KOZI

Postprzez pitol » sobota, 2 czerwca 2007, 20:33

A stało się jej w ogóle coś poważniejszego ? Coś wiadomo ?
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez trance » sobota, 2 czerwca 2007, 20:35

rulek napisał(a):Fiat i Polonez powinni miec zakaz wjazdu na nastepna impreze. To taka mala sugestia ode mnie.

a niby czemu fiat i polonez??
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez rulek » sobota, 2 czerwca 2007, 20:38

Skoro pisales w swoim poprzenim poscie w liczbie mogiej czyli "my" to myslalem ze tez zdarzylo sie Tobie poniesc fantazji i przyswirowac na trawie. Dlatego napisalem Fiat i Polonez. Jezeli bylo inaczej to przepraszam, Twoja wypowiedz wprowadzila mnie w takim ukladzie w blad. Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie :/
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 2 czerwca 2007, 20:44

rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie :/

Również widziałem tylko Poloneza... Zabawa zabawą, lans lansem, ale tak trochę wstyd zachowywać się tak, było nie było, oklejonym w klubowe barwy autem... Niestety...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » sobota, 2 czerwca 2007, 20:45

Kamil Wolski napisał(a):
rulek napisał(a):Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie :/

Również widziałem tylko Poloneza... Zabawa zabawą, lans lansem, ale tak trochę wstyd zachowywać się tak, było nie było, oklejonym w klubowe barwy autem... Niestety...

i teraz zacznie sie jazda jakie to nie jest SRTB jesli oczywiscie byly naklejki SRTB , co zlego to nie my :P ;) my mamy naklejki i ozaczenie GaRazowe :mrgreen:
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 2 czerwca 2007, 20:47

i teraz zacznie sie jazda jakie to nie jest SRTB jesli oczywiscie byly naklejki SRTB , co zlego to nie my :P ;) my mamy naklejki i ozaczenie GaRazowe :mrgreen:

Naklejki były, z tego co pamiętam na tylnej szybce... Chyba?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Marcyska86 » sobota, 2 czerwca 2007, 20:47

Jesli ja urazilam kogos swoim zachowaniem to przepraszam nie zrobilam tego specjalnie...

Nic mi nie bylo wiadomo ze na ten lpac nie mozna bylo jechac... ale jak to zwykle bywa panowie z ochrony szybko kazali mi zawrocic;) nawet w sumie nie dotarlam na plac...
Marcyska86

Postprzez kamil_kicio » sobota, 2 czerwca 2007, 20:48

Kamil Wolski napisał(a):

to sorki ze wam wsted przynioslem... naklejki jutro sciagne..zeby wam siary nie robić... :(
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez trance » sobota, 2 czerwca 2007, 20:51

rulek napisał(a):Skoro pisales w swoim poprzenim poscie w liczbie mogiej czyli "my" to myslalem ze tez zdarzylo sie Tobie poniesc fantazji i przyswirowac na trawie. Dlatego napisalem Fiat i Polonez. Jezeli bylo inaczej to przepraszam, Twoja wypowiedz wprowadzila mnie w takim ukladzie w blad. Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie :/

ok dobra dobra, nie każdy jest święty, nie tylko SRTB tam było i nie tylko Kicio takie rzeczy robił...więc bez sensu trochę piasać,że zaraz będa mówić, że SRTB takie i owakie bo ten tam mielił trawę...no fakt słońce (którego mało było) przygrzało w banie i trochę poniosło, ale przesadzać z krytyką tez nie można:)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez MacMax » sobota, 2 czerwca 2007, 20:52

kamil_kicio napisał(a):
Kamil Wolski napisał(a):

to sorki ze wam wsted przynioslem... naklejki jutro sciagne..zeby wam siary nie robić... :(

Nie chodzi o to czy z nakleja czy bez - wystarczy poprawic sie. Jak nie dla siebie to dla dzieciakow ktore biegaja na terenie festiwalu - dla ich bezpieczenstwa. Dobra skonczmy ten temat bo kamil chyba wie ze zle robil.
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez trance » sobota, 2 czerwca 2007, 20:57

MacMax napisał(a):
kamil_kicio napisał(a):
Kamil Wolski napisał(a):

Nie chodzi o to czy z nakleja czy bez - wystarczy poprawic sie. Jak nie dla siebie to dla dzieciakow ktore biegaja na terenie festiwalu - dla ich bezpieczenstwa. Dobra skonczmy ten temat bo kamil chyba wie ze zle robil.

a co do bezpieczeństwa dzieciaków...sami ich opiekunowie o ich bezpieczeństwo nie dbają...przykład wyciagana madzia ze smoły a rodzinki z maluchami jak stały blisko tak stały a jak zwróciło się uwagę to się odgrażali, że można mieć nieprzyjemnosci:/ niepowazni

a temat Polda zamknięty...nie tyrajcie prosze tak chłopaka bo się zniechęci...a chyba nie o to chodzi prawda?? wie,że źle zrobił i już 2 razy przepraszał...więc koniec tematu:)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 2 czerwca 2007, 20:59

kamil_kicio napisał(a):
Kamil Wolski napisał(a):

Nikt nie mówi że masz ściągać. Zostaw, ale nie rób więcej takich numerów, pole do popisu z paleniem gumy będziesz miał jutro, wtedy chętnie popatrzymy. Pamiętaj, żeby wszystko robić z głową... Jak widać, na takich imprezach nawet bez szaleństw może dojść do wypadku/szkody (MX-6) a co dopiero jak ktoś szaleje w nieprzystosowanych do tego miejscach... O to mi głównie chodzi!

trance napisał(a):
rulek napisał(a):Skoro pisales w swoim poprzenim poscie w liczbie mogiej czyli "my" to myslalem ze tez zdarzylo sie Tobie poniesc fantazji i przyswirowac na trawie. Dlatego napisalem Fiat i Polonez. Jezeli bylo inaczej to przepraszam, Twoja wypowiedz wprowadzila mnie w takim ukladzie w blad. Na wlasne oczy widzialem tylko Poloneza jezdzacego nie tak jak trzeba, delikatnie to ujmajac oczywiscie :/

ok dobra dobra, nie każdy jest święty, nie tylko SRTB tam było i nie tylko Kicio takie rzeczy robił...więc bez sensu trochę piasać,że zaraz będa mówić, że SRTB takie i owakie bo ten tam mielił trawę...no fakt słońce (którego mało było) przygrzało w banie i trochę poniosło, ale przesadzać z krytyką tez nie można:)

Szczerze? Widziałem Kicia tylko. Bym widział kogoś innego, też bym to wytknął i jemu. Sprawa prosta, bawić się można, ale trzeba przemyśleć co się robi.

MacMax napisał(a):Jak nie dla siebie to dla dzieciakow ktore biegaja na terenie festiwalu - dla ich bezpieczenstwa. Dobra skonczmy ten temat bo kamil chyba wie ze zle robil.

Popieram. Myślę, że temat szaleństw Poloneza wyczerpany.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Pit » sobota, 2 czerwca 2007, 21:28

Chciałbym podziękować wszystkim osobom, które mi dziś pomagały w tej bądź co bądź niecodziennej sytuacji :) Dzięki :)
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne