Bez ładu i składu

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Bez ładu i składu

Postprzez Brychu » niedziela, 13 maja 2007, 21:06

Raczej z nudów wrzucam, b nie mam co robić.

Obrazek

Obrazek

Tajne przygotowania przed konfrontacją dwóch najbardziej zaciętych rywali bydgoskiego świata stretracingowego. Konfrontacja została przerwana przez specjalne tajne niewidzialne oddziały straży miejskiej.

Obrazek

Bardzo przyjemny w prowadzeniu samochód - wręcz idealny na codzień, potrafi spalić 4,4 litra na trasie, potrafi wyprzedzać wszystko co się da, no i to zawieszenie.. poezja :) Co niektórzy mieli okazję poznać na żywo.

Obrazek

Znany bydgoski streetracer Michał O. zwany "Latarnikiem", postrzegany przez sąsiadów jako złodziej samochodów i bandyta, oddaje honorowo krew. Nieistotne, że aparatura zwariowała jak go podłączyli i zaczęli pompować :)

Obrazek

Równie znany bydgoski bandyta, handlarz, cinkciarz i przekręt na drobne, obecnie szanowana kadra menadżerska w nowym, gustownym nabytku :)

Obrazek

Tajemniczy don Pedro Alvarez z nadwagą w przyciasnym gokarcie.

Obrazek

Jdyne - powtarzam - JEDYNE nieudane zdjęcie z mojego telefonu. Wampir, kosmita czy po prostu brzydal ?

Obrazek

Zadbany, bezwypadkowy, z książką serwisową w blasku zachodzącego słońca. Cena okazyjna :)

Obrazek

Od niedawna Kozi jest zameldowany w miejscu, gdzie kierunkowy kręci się już inny niż (052).

Obrazek

Brak słów, żeby opisać.

Obrazek

Też brak słów żeby opisać :)

Obrazek

Rejestracja z pomysłem.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez weede » niedziela, 13 maja 2007, 21:31

hahahaha...dobre :mrgreen:
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez #OLEJ# » niedziela, 13 maja 2007, 21:40

Taaa....jasne On nie oddawal krwi bezinteresownie, zrobil to dla czekolady i batonika :lol:
Ja też chcialem oddawać ale sie bali że mnie calego przez rurke wezsie :mrgreen:
no i dostalem wszystko za free 8) 8) Świetne te fotki... :P Kozi daj mi Swój numer proszę :D :D
#OLEJ#

Powrót do Zdjęcia