City Riders + dyskusja z BKB

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez pitol » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:51

Może odbiegnę od tematu NIECO, ale nieraz sa sytuacje, gdzie lewy pas jest w NIECO lepszym stanie niż prawy. Sam jak istnieje taka sytuacja jak powyżej, jeżdze lewym pasem :idea:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Brychu » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:55

Wybacz, ale ta e36 nie była na gwincie, a ulica Fordońska między wiaduktem warszawskim a rometem to nie poligon wojskowy.

Edit: Poza tym Ty się nie liczysz, więc po co się odzywasz ? Nie czytałeś co Daker napisał ? Więc po co sie wtrącasz ? :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:57

Pitol tylko że u ciebie dróg z lewym pasem jest łącznie może 3km, a u nas można jechać ze Starego Fordonu prawie na drugą stronę miasta taką drogą, i jeśli się ktoś trzyma cały czas lewego pasa i nie daje się wyprzedzić (nie pisze teraz o BKB bo tego nie widziałem), to jest to po prostu głupota. Można zjechać na prawy dać się wyprzedzić i wrócić jak tak bardzo ci te dziury przeszkadzają.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez dave » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:01

pitol napisał(a):Może odbiegnę od tematu NIECO, ale nieraz sa sytuacje, gdzie lewy pas jest w NIECO lepszym stanie niż prawy

to zes teraz pitolek poplynal :lol:
pitol napisał(a):Sam jak istnieje taka sytuacja jak powyżej, jeżdze lewym pasem
wszystko sie zgadza... ale jak ktos zamierza jechac szybciej to wypada zjechac na prawy prawda :?: nie mialem nigdy do czynienia z zadna bkb-owa beemka jadaca usilnie na lewym pasie ale mialem do czynienia chyba z bkb-owa beemka gdzie za kiera siedzial kozak z mina mordercy w ciemnych okularach z wywalonym lokciem na drzwiach przy czym ta reka od slonca to byla az purpurowa.. oczywiscie umcy-umcy na harczacych glosnikach 8) normalnie MISZCZ :lol:
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:05

dlatego ja się nie nadawałem do BKB, bo nie miałem radia a jeżdżąc dwupasmówkami zawsze jeżdżę slalomem, żeby być pierwszy ;)
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:22

ufor - jak bys sie spiol to bys nawet isem ładne boki połapal... niestety ja jestem kozak tylko w momencie gdy mav siedzi na fotelu pilota i krok po kroku kontrolujac sytuacje mowi mi co i jak w jakim momenci mam robic...
i nie wstydze sie tego powiedziec...
moje samodzielne drifty sa mniej kontrolowane... ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:23

z mojej bmki wszyscy jebia non stop ze nawet dzwieku r6 nie ma...
i jaos z tym żyje... mam kola drozsze od calej fury i jakos nie wieze w to ze robie jakis szal chuja...
--orzech--
srtb crew

Postprzez ERDII » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:24

pitol napisał(a):Może odbiegnę od tematu NIECO, ale nieraz sa sytuacje, gdzie lewy pas jest w NIECO lepszym stanie niż prawy. Sam jak istnieje taka sytuacja jak powyżej, jeżdze lewym pasem

no pitol "sluszna" uwaga w temacie.

dokladnie zgadzam sie z brychem. tez bardzo lubie markę bmw co zreszta widac. kiedys chcialem kupic 320 e36, ale jak widze niekiedy wyzej wymienione sytuacje w postaci pelnego ospojlerowania "M-pakiet" hehe, masy diod alu 14 i jakis tam gowien to jakos mi to przeszlo. Są wyjatki (podliżę się) jak np. bardzo ladna coupe dakera ale wiekszosc to pasztety. Daker nie dziw sie nam ze czasem humorystycznie podejdziemy do pewnych sytuacji jak np. palenie gumy pod luczniczka przy pomocy plynu do spryskiwacza wielkich drifterow, z ktorych wypowiedzi pozniej pol tuningowej Polski ma zwale. napewno nie slusznie sie mowi ze to chlopaki z bkb, bo wiadomo w kazdej grupie są tacy i tacy.

Pozatym niezgadam sie z wypowiedzia ze bmw to tylko drift. w sprincie na 400m tez moga byc szybkie. wiadomo przeszkadzaja troche na dystansie ciezszy tylni naped ale nie mozna beemek odrazu przekreslac!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez STELMI » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:25

iSem da się ładnie bokiem pojechać na fabrycznych kołach. Z Brychem na Bernardyńskim tak pięknie moja coupeta pojechała, że tylko żal przed szynami tramwajowymi kazał mi przestać, bo pięknie szła bokiem
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:28

--orzech-- napisał(a):z mojej bmki wszyscy jebia non stop ze nawet dzwieku r6 nie ma...

No i jest różowa...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:31

Kamil Wolski napisał(a):
--orzech-- napisał(a):z mojej bmki wszyscy jebia non stop ze nawet dzwieku r6 nie ma...

No i jest różowa...

No wlasnie czemu wszyscy widza rozowa bete? Ja chyba daltonista jestem... Sie czepiacie wszyscy orzecha - nie wiem czemu. :)
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:39

ufor napisał(a):ee no przestańcie z tym UFOREM szczerze to wqurwilem sie na ten dopisek BKB Bydgoski Klub Burkaów reszta to mnie pierdoli co mówicie każdy ma swoje zdanie.
Ale jak ktos by dojebał mi ze mam czerwone padło to tez bym tego tak nie zostawil bez odzewu. e30 kupilem taka aby zrobic w niej pewne modyfikacje.Most mam juz zaspawany na 100% (bedzie kasa bedzie szpera)teraz szukam jakiegos silnika z e36 2,5 o oznaczeniu m50b25 bo chce sie uczyc jak to sie powiada "driftu" w miare mozliwosci finansowych dlatego sprzedalem moja e36 coupe.Na pewno nie powiem ze umiem driftowac bo pewnie nigdy nie bede potrafil zrobic czegoś z jajem .A co do DriftingCup to bardzo chetnie bym pojechał na trening nawet moim isem ale to co słyszalem nie dostał bym sie.

Ufor , nidgy nie mow nigdy :) , bedziesz mial 2,5 to zobaczysz jak benia lata bokiem :) a pozniej to juz tylko ustawiczne ciwczenie( mozesz sie wbijac na track day) i nie bynajmniej w paleniu laczka :) . Cwicz , cwicz zbieraj kase to zrobimy ci ekstra nismo do driftu :) i bedziesz mogl dumnie reprezentowac nasz region w drifcie :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:40

a slawek nawet na wojnie potrafi sprzedac biale golebie ;)
--orzech--
srtb crew

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:43

--orzech-- napisał(a):a slawek nawet na wojnie potrafi sprzedac biale golebie ;)

eee no co . e30 2,5 dobrze lata bokiem :) , mielismy sie okazje osobiscie przekonac zeby nie bylo iz tylko do wielkiego H sie ograniczamy :P , fajnie tez lata bokiem nawet seryjny 350Z , S2000 tak z dolu troche kiepsko idzie lecz jak sie wkreci to juz jest calkiem sympatycznie :)
Co do nismo to zajebisty dostep jest do wszystkiego co zwiazane jest z ta dyscyplina i z checia bysmy sie podjeli zrobienia takiego pojazdu :)
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:59

ufor napisał(a):na początek wystarczy 2,5 m50b25 albo 3,5 m30b35

mysle ze 3,5 to juz bedzie przegiecie, zly rozklad mas z przodu nie pozwoli by dobrze kontrolowac benie :) , no chyba ze burn baby burn :) i laczek na asfalcie :)
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic