City Riders + dyskusja z BKB

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 23:47

Na moje kluby powinny działać razem, a konflikty pojedynczych jednostek powinny zostać na boku, kto kogo nie lubi, po prostu nie gada na spotach czy na forach, i nie będzie problemu.

A na pewno każdy konflikt można złagodzić lub nawet zażegnać. Ze Stelmim też sobie na początku skakaliśmy do oczu, a dziś jest lussik, tylko zarówno jedna, jak i druga strona musi wyluzować.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez malybmw3 » niedziela, 6 maja 2007, 23:48

powiem tylko tyle nie to ze kogos bronie ale u was tez sa swinie i huje na forum piszac o nas ze jestesmy burakami nikt was nie wyzywa od burakow i innych bulw ani od zadnych innych stworzen niewiadomego pochodzenia wiec my sobie nie zyczymy zeby jakis popapraniec tak pisal o nas :!: a admin powinien cos w tym kuierunku zrobic chyba ze u was na forum mozna obrazac inne kluby i innych ludzi i pochwala to admin :!: pozdroooo :!:
malybmw3

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 23:50

W każdej społeczności znajdą się pojedyncze jednostki niedostosowane do bytności stadnej. Należy je wtedy wyeliminować, lub naprostować.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez malybmw3 » niedziela, 6 maja 2007, 23:50

albo wykastrowac zeby wiecej takiego czegos nie bylo :!: :mrgreen:
malybmw3

Postprzez --orzech-- » niedziela, 6 maja 2007, 23:53

ja mam 40/40 ale dla 2,5 silniczka... chciałem na przyszlość zawieche zmienic ale teraz przod mam za wysoko i five się zmieje ze jakoś dziwnie mi się chowaja tylne kola w nadkola ;(
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez GaRaż » niedziela, 6 maja 2007, 23:53

Hmmm ja was pogodze :) , jako jeden z przedstawicieli naszego regionu w sportach motorowych proponuje by BKB wystawilo kilku przedstawicieli na najblizszy track day gdzie faktycznie beda mogli wszyscy zobaczyc umiejetnosci kierownikow z BKB a oni tym samym beda mieli sposobnosc pokazania sie i udowodnienia ze ogarniaja RWD bo z ogolno dostepnej wiedzy i opini mozna skumac ze sa specjalistami w tej dziedzinie. Dodatkowo bedzie to mozliwosc zapoznania sie i odstawienia w niepamiec jakis zatarczek.

Panie i Panowie z BKB , czy jestescie w stanie podjac rekawice i stanac na torze ?

A jak nie chcecie to bedziemy was namietnie kilowac naszym rexem bo jak DAKAR napisales to nie mamy sprzetu i zazdroscimy :) :P ;) , troche wiecej luzu panowie :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 23:56

Ba! Jak mnie wpuścicie na tor, to i Wam nawet pamiątkowe zdjęcia do albumów zrobię, a co!
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez DAKER BKB » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:00

GaRaż napisał(a):
A jak nie chcecie to bedziemy was namietnie kilowac naszym rexem bo jak DAKAR napisales to nie mamy sprzetu i zazdroscimy :) :P ;) , troche wiecej luzu panowie :)

Jak już to daker :-P a co do sprzętu to napisałem przed tym słowo NIEKTÓRZY ... do was osobiście nic nie mam bo jesteście zalogowani też i u nas i był okres że coś normalnego u nas na forum też napisaliście ... a co do wyzwania myśle że będą u nas osoby chętne .
pozdro
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez Pawel BMW e36 » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:00

nie musze nikomu nic udowadniac, nie twierdze ze umiem driftowac,ani za specjaliste sie nie uwazam, bardzo mi sie to podoba drift i lubie jezdzic bokiem ale niestety mocy wystarczy tylko na mokry asfalt,
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:05

Pawel BMW e36 napisał(a):nie musze nikomu nic udowadniac, nie twierdze ze umiem driftowac,ani za specjaliste sie nie uwazam, bardzo mi sie to podoba drift i lubie jezdzic bokiem ale niestety mocy wystarczy tylko na mokry asfalt,

Nie chodzi aby komuś coś udowadniać, tylko udowodnić nam wszystkim, że potrafimy również się bawić wszyscy razem, nie tylko skakać sobie do oczu.

Ps.
Dobranoc - śmigam spać.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:15

jak na razie to byly tylko docinki
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:21

Pawel BMW e36 napisał(a):jak na razie to sa tylko docinki

wedlug ciebie sa , wedlug innych nie ma , jezeli razi was jako BKB rzekomy fakt"buractwa" i takich tam innych epitetow to ja nie widze lepszej sposobnosci niz pokazanie sie na torze i obalenia tego rzekomego stereotypu , chyba ze zalezy wam jako BKB by taki rzekomy stereotyp przykleil sie do BKB i zawsze byl dostepny kolejny pretekst do klotni, wtedy to ja przepraszam i nie ma tematu.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:29

Pol dnia mnie nie bylo a sie wszyscy drapiecie....milo ze widze iskierke porozumienia choc niektorzy usilnie chca ciagnac to dalej... niektore wypowioedzi sa pozalowania godne...z obu stron.
Bedzie Track Day, bedzie Festiwal bedzie mozliwosc sprawdzenia sie na torze w ataku na czas jak i drifcie, bedzie takze ćwiartka dla władców 402 metrów. Mozemy czerpac z tego przyjemnosc wspolnie albo mozemy dalej odsuwac sie od siebie na parkingu ... co wolicie?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:34

sprezynki pasuja od 6 garowek do isow ale tylko z grubymi amorami od 6 garówek...
ale lepszym rozwiazaniem jest zawieszenie od e36 M - wiem ze mozna wrzucic to do e30 ale nie wiem dokladnie co i jak...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Mav » poniedziałek, 7 maja 2007, 06:59

Geeezzz...ale z was przekupy :D
Jak by co...przyjmuję wyzwanie na latanie bokami po torze :D
Mav

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic