STELMI napisał(a):Ja tu widzę jedną osobę która próbuje wywołać ogólna kłótnię i jesteś nim ty Daker, nikt inny
a może jestem poprostu osobą która mówi otwarcie to co myśli ...
STELMI napisał(a):Ja tu widzę jedną osobę która próbuje wywołać ogólna kłótnię i jesteś nim ty Daker, nikt inny
DAKER BKB napisał(a):... a co do czytania forum to bardzo duzo ludzi od was robi to samo u nas ... nie widze powodów dla których miał bym sie wypowiadać w wielu tematach ...
DAKER BKB napisał(a):Nie wjechałem na tor bo jak byś nie zauważył miałem na aucie poprzyklejane reklamy i rozwieszony baner ... a co do czytania forum to bardzo duzo ludzi od was robi to samo u nas ... nie widze powodów dla których miał bym sie wypowiadać w wielu tematach ... . A co do niechęci do was to jest ona spowodowana róznymi docinkami w naszym kierunku . np. ostatnio po 1 maja na pasie ktoś od was pisze o nas bydgoskie bractwo buraków ... było duzo takich przypadków . Uogulniłem to do całego srtb bo tego typu rzeczy pisało duzo ludzi od was i zdarzało sie to kilka razy ... Wiadomo napewno są u was normalne osoby ale niestety przez takie teksty sie do was zraziłem i nie tylko ja ...
STELMI napisał(a):DAKER BKB napisał(a):... a co do czytania forum to bardzo duzo ludzi od was robi to samo u nas ... nie widze powodów dla których miał bym sie wypowiadać w wielu tematach ...
masz rację, pytanie tylko, dlaczego w tym momencie zabraniacie nam czytać wasze forum kasując nam konta?
Kamil Wolski napisał(a):Daker, imionami prosimy. Niech wszyscy którzy coś do siebie nawzajem mają, powiedzą to tutaj, niech nastanie jasność. Wyjaśnić sobie trzeba wszystko i żyć w zgodzie!
DAKER BKB napisał(a):STELMI napisał(a):ale było to zrobione na Twoja wyraźną prośbę
wiesz co śmieszny jesteś tyle powiem .
DAKER BKB napisał(a):Napisałem to co chciałem wam napisac ... każdy ma swoje racje i niech tak zostanie...