City Riders + dyskusja z BKB

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:45

DAKER BKB napisał(a):przedstawiłem ci baaaardzo jasne i wyraźne argumenty tylko ty masz problem z konkretną odpowiedzią ...

Moja odpowiedź jest prosta. Jeżeli tak lubisz jak ktoś (jak to mówisz) obrzuci kamyczkami Twój samochód to weź sobie garśc kamieni albo jeden większy i rzuć sobie w auto i będziesz miał podwójną satysfakcję, bo ja np tego nie lubię.
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez pitol » niedziela, 6 maja 2007, 22:45

Pawel BMW e36 napisał(a):
pitol napisał(a):Palenie gumy to bardzo fajny sport :lol: Idealny jak dla waszych umiejętności :lol: No i trzeba pamiętać, że:

DRIFTING IS NOT A CRIMME :lol:

z przednim napedem to pewnie masz bardzo duze doswiadczenie w drifcie,z chcia obejze jak driftujesz

Chodzi o angielski Twojego moderatora chłopak :lol: Stoi on na poziomie niższym niż 5 letni syn mojej kuzynki :lol: No sorry, ale z bambusa sie chyba urwał ten CRIMME moderator :lol:

A o drifcie wiem dokładnie tyle co Ty, czyli nic :lol: :lol: :lol: :lol:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:46

inna sprawa, to to, że na waszym forum nie wrzuciłem nigdy tego filmiku, zrobił to Shivy. czy jak on ma również nie z mojego polecenia
STELMI
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:47

lewus11 napisał(a):Ja mam BMW ktore nie nadaje sie do driftu ale nie mam do nikogo hallo o to ze niby kamyczki leca na moje auto. Po za tym zabawa polega nie tylko na paleniu gumy czy wyscigach ale i wspolnie spedzonym czasie. To ze wam nie odpowiada syf w kinie to ok a nam sie nie podoba co innego i tez ok. Wiec kazdy robi to co lubi i niech tak zostanie. I jeszcze jedno ja sie nie smieje z wszych filmikow na waszym forum i tez sobie tego nie zycze.

Tobie nie przeszkadza że kamyczki lecą, ale komuś innemu może... Przecież to nie jest taki wielki problem poświęcić te pół sekundy aby odjechać 20m dalej... I tak wszyscy będą widzieć to, będą czuć dym, ale przynajmniej nie będzie kłótni, no bo chyba nie o to chodzi że "Nie odjadę, bo jestem ważniejszy"...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » niedziela, 6 maja 2007, 22:47

lewus11 napisał(a):Ja mam BMW ktore nie nadaje sie do driftu ale nie mam do nikogo hallo o to ze niby kamyczki leca na moje auto. Po za tym zabawa polega nie tylko na paleniu gumy czy wyscigach ale i wspolnie spedzonym czasie. To ze wam nie odpowiada syf w kinie to ok a nam sie nie podoba co innego i tez ok. Wiec kazdy robi to co lubi i niech tak zostanie. I jeszcze jedno ja sie nie smieje z wszych filmikow na waszym forum i tez sobie tego nie zycze.

Pierwszy kulturalny, na poziomie i rzeczowy post...brawa, moze Twoi koledzy podchwycą.
Klipy od "Was" kręcone były swego czasu przez Bobika (ktorego serdecznie pozdrawiam) i nawet mu podpowiadalem jak i co wiec chill - nikt się nei będzie śmiał, a jesli tak było to sorry.
Zgadzam sie w 100% niech kazdy robi to co chce...ja nie CHCE być na jednym parkingu z latającymi 3 beemkami bokiem, bo jest to najzwyczajniej niebezpieczne dla mnie i mojego auta. Nie wiem czemu jak tak powiedziałem Daker sie tak obruszył i powiedzial cos zupelnie nie zwiazanego z tematem :/
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:49

No właśnie... Kłótnia wywiązała się tylko dlatego, że Weed stwierdził, że nie chciałby tam być... To chyba nie aż taka wielka ujma i przytyk dla BKB, że ktoś nie chciał być obok was, żeby wszczynać taką wojnę? :roll: :roll:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:50

DZIĘKUJĘ BKB ZA BANA NA ICH CUDOWNE FORUM!!! :mrgreen:
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:52 przez STELMI, łącznie edytowano 1 raz
STELMI
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:51

Również dziękuję za usunięcie mojego konta z portalu BKB. A to dlatego, że mam własne zdanie...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:53

jeżeli uważacie, że usunięcie wszystkich z srtb z Waszegoi forum zmieni nasze (oczywiście mogę się jedynie za siebie wypowiadać) zdanie na temat palenia kapcia obok nas to powodzenia w następnych banach
STELMI
thebestest of SRTB

Postprzez weede » niedziela, 6 maja 2007, 22:54

ja zeby nie bylo...kont wam nie będe usuwał
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:56

Daker, możesz mi wytłumaczyć to posunięcie? Dlaczego usunięto mi konto, skoro nie złamałem regulaminu? Dlatego że mam własne zdanie na temat palenia gumy? Na pewno nie tylko w tej kwestii mamy różne zdanie, ale żeby od razu wywalać komuś konto? Interesuje mnie marka BMW, i wychodzi na to, że nie lubiąc zapachu spalonej gumy, nie mam co liczyć na pomoc ludzi związanych z tą marką w naszym mieście?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 22:57

pitol napisał(a):A o drifcie wiem dokładnie tyle co Ty, czyli nic :lol: :lol: :lol: :lol:

to musisz naprawde często mnie widywać i bardzo dobrze mnie znac skoro tak wyraźnie sie wypowiadasz . Ja znam cie tylko z tego że co nie napiszesz to każdy na tym forum ma z ciebie zwałe i z tobą cisnie - takie popychadło forumowe . Dlatego nie będę ci udowadniał na ile umiem driftować na ile nie bo poprostu jesteś dla mnie nikim ...
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez Pawel BMW e36 » niedziela, 6 maja 2007, 22:57

moim zdanie powodem moglo byc wysmiewanie sie srtb z bkb
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez Brychu » niedziela, 6 maja 2007, 22:58

Weed napisał(a):ja zeby nie bylo...kont wam nie będe usuwał

Ja też nie, ba nawet tego tematu nie zamknę.

Kamil Wolski napisał(a):Interesuje mnie marka BMW, i wychodzi na to, że nie lubiąc zapachu spalonej gumy, nie mam co liczyć na pomoc ludzi związanych z tą marką w naszym mieście?

Polecam www.mpwr.pl - może niekoniecznie z naszego miasta, ale myślę, że to dobry adres.

Paweł BMW e36 napisał(a):moim zdanie powodem moglo byc wysmiewanie sie srtb z bkb

Co jak co, ale chyba Kamil nie naśmiewał się z BKB, nawet w miarę rzeczowo napisał swoje zdanie powiedziałbym.
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:59 przez Brychu, łącznie edytowano 1 raz
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:59

Pawel BMW e36 napisał(a):moim zdanie powodem moglo byc wysmiewanie sie srtb z bkb

poproszę o cytaty, bo nie widzę?
Tak reagujecie na rozmowę. Staramy się porozumieć, a Wy kasujecie nam konta
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:59 przez STELMI, łącznie edytowano 1 raz
STELMI
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic