City Riders + dyskusja z BKB

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 22:29

weede napisał(a):
DAKER BKB napisał(a):BMW DRIFT

ja ją tak nazwałem - i kalam się, bo driftem faktycznie to nie było.
..ale nadal czego zazdrościmy?

no i właśnie ...

mam w głębokim poważaniu czego zazdrościcie - może tego że niektórzy z was nie mają sprzętu żeby cokolwiek zrobić może atmosfery bkb której nikt nigdy nie poznał i myśle że nie pozna ... naprawde niewiem nie mam pojęcia i nie iteresuje mnie to - wyrobiłem sobie o was zdanie i go nie zmienie ...
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:30

No bo BMW to jedyna słuszna marka... Daker, każdy jeździ tym co mu się podoba. Zdanie sobie wyrobiłeś, spoko, ale dlaczego jak tylko pojawia się opinia o waszym klubie, tu na SRTB, odpowiadasz na to atakiem? Czy to ma sens? Nie lubisz SRTB, proste, wszyscy to wiemy, i nie namawiamy do miłości.
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:31 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 1 raz
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » niedziela, 6 maja 2007, 22:31

Kamil Wolski napisał(a):
Pawel BMW e36 napisał(a):
Kamil Wolski napisał(a):Bez przesady. Każdy się bawi tak jak lubi, proste. Czy to że ktoś nie pali gumy znaczy że nie umie się bawić :roll:

widzisz jak malo o nas wiesz, bkb= palenie gumy dla ciebie

A w którym miejscu ja powiedziałem że BKB jest fe, albo że BKB to tylko palenie gumy? Usłyszeliśmy że docinki są z zazdrości - a więc tłumaczę - nikt z tego forum nie zazdrości na pewno palenia gumy na spotach, co nie znaczy że BKB = Palenie gumy.

sam sobie przeczysz
dla mnie jedyna slyuszna marka jest wlasnie bmw, nie czuje sie w innych autach, a ty nie musisz sie czyc dobrze w np bmw, sa rozna marki i ja sobie jedna upodobalem
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:32 przez Pawel BMW e36, łącznie edytowano 1 raz
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez Brychu » niedziela, 6 maja 2007, 22:31

mysle ze nie potraficie sie tak naprawde bawic i zazdrosc was wciaga na dno i dlatego takie glupie teksty w strone BKB

No to może być w sumie dobre wytłumaczenie, pewnie tak jest.

Sam miałem bardzo zdrowego isa e36 i to auto do driftu to stworzone nie było , spalić gumę owszem ale nic więcej ...

Na seryjnych kołach z oponami jakimiś balonami Stelmi kiedyś mnie przewiózł 2 pełne kółka na rondzie bernardyńskim bokiem cały czas. Nie uwierzyłbym gdybym nie siedział na fotelu pasażera, a jednak.

Każdy ma swój klimat, ale podlewaniem opon płynem do spryskiwaczy trochę przesadziliście. Panowie drifterzy, ilu z Was jeździło chociaż po kartodromie bokiem ? Ktoś z Was startuje w zbliżającym się tam drifting cup ? Widziałem jednego gościa, który jeździ białą e30 i nie wiem czy nie przypadkiem 316, od którego wielu (w tym ja) wiele mogłoby się nauczyć. Lubię BMW, jakąś tam wiedzę na temat tej marki mam, znam pasjonatów tej marki, ale kuźwa widok jadącego 50 km/h e36 lewy pasem na fordońskiej z kierowcą w pozycji leżak, z komórką przy uchu i wyrazem twarzy "bandyta look" wzbudza u mnie jedynie politowanie. Palenie gumy ok, czasem miło popatrzeć, ale nie podlewanie opon płynem do spryskiwaczy, no bez jaj.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:32

DAKER BKB napisał(a):może atmosfery bkb której nikt nigdy nie poznał i myśle że nie pozna ...

ja nie chcę takiej atmosfery:
http://www.bkb.type.pl/forum/viewtopic. ... c&start=15
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:32

Kamil Wolski napisał(a):
Kamil Wolski napisał(a):Bez przesady. Każdy się bawi tak jak lubi, proste. Czy to że ktoś nie pali gumy znaczy że nie umie się bawić :roll:

widzisz jak malo o nas wiesz, bkb= palenie gumy dla ciebie

A w którym miejscu ja powiedziałem że BKB jest fe, albo że BKB to tylko palenie gumy? Usłyszeliśmy że docinki są z zazdrości - a więc tłumaczę - nikt z tego forum nie zazdrości na pewno palenia gumy na spotach, co nie znaczy że BKB = Palenie gumy.

sam sobie przeczysz
dla mnie jedyna slyuszna marka jest wlasnie bmw, nie czuje sie w innych autach, a ty nie musisz sie czyc dobrze w np bmw, sa rozna marki i ja sobie jedna upodobalem

Przeczytaj moje posty raz jeszcze.

Pawel BMW e36, i dobrze. Mi również się podoba BMW, ale to nie znaczy chyba że muszę palić gumy... A w temacie nowego auta Stelmiego na BKB odrazu były hasła "No, to teraz musisz spalić laczka na pasie" - czyli jest to swoisty rytuał.

Jeszcze jedno. Paweł, mam do Ciebie szacunek, bo wiem że idzie z Tobą pogadać jak z człowiekiem, i jest luss. Nie chodzi teraz o to żeby się szczypać.

Ktoś kogoś nie lubi, to się nie spotyka, proste? Proste.

Ps.
Takiej "atmosfery" również nie chcę...
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:37 przez Kamil Wolski, łącznie edytowano 1 raz
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 22:36

STELMI napisał(a):ja nie nazwałem, nie zrobiłem i nie zmontowałem w.w. filmiku, jedynie w nim jechałem swoim autem, ale jak powiedziałem mówisz o filmiku który powstał ponad rok temu, widocznie brakuje Tobie argumentów jak zwykle... ...czyli taki sam powód który spowodował zamknięcie tematu na bkb

Są chyba jakieś prawa autorskie i napewno wiedziałeś jaki ma mieć tytuł ... jak dla mnie samo robienie z siebie niewiadomo czego na drodze z piasku na której widać kurz i nic więcej ... hehe tak to i duży fiat potrafi ale ok... miałeś swoje 5 min :-) i przez moment mogłeś być dumny z tytułu bo wkońcu ktoś nazwał Cię drifterem ... hehe

ps Czy komuś od Ciebie nie przeszkadzał kurz w otoczeniu :-) ??
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:38

DAKER BKB napisał(a):
STELMI napisał(a):ja nie nazwałem, nie zrobiłem i nie zmontowałem w.w. filmiku, jedynie w nim jechałem swoim autem, ale jak powiedziałem mówisz o filmiku który powstał ponad rok temu, widocznie brakuje Tobie argumentów jak zwykle... ...czyli taki sam powód który spowodował zamknięcie tematu na bkb

Są chyba jakieś prawa autorskie i napewno wiedziałeś jaki ma mieć tytuł ... jak dla mnie samo robienie z siebie niewiadomo czego na drodze z piasku na której widać kurz i nic więcej ... hehe tak to i duży fiat potrafi ale ok... miałeś swoje 5 min :-) i przez moment mogłeś być dumny z tytułu bo wkońcu ktoś nazwał Cię drifterem ... hehe

ps Czy komuś od Ciebie nie przeszkadzał kurz w otoczeniu :-) ??

Prawa autorskie... A czy jak kolega robi Ci zdjęcia na spocie, też pytasz o prawa autorskie, spisujesz umowy itd? Nie przesadzaj.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 22:39

jeśli by zrobił pod tym zdjęciem jakiś głupawy podpis to napewno tak ...
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez STELMI » niedziela, 6 maja 2007, 22:40

DAKER BKB napisał(a):ps Czy komuś od Ciebie nie przeszkadzał kurz w otoczeniu :-) ??
nie, bo w przeciwieństwie do was nie czuje euforii sypiąc spod kół na innych i nie było nikogo w pobliżu to po 1
po 2
DAKER BKB napisał(a):Są chyba jakieś prawa autorskie i napewno wiedziałeś jaki ma mieć tytuł ...

nie widziałem materiału, nie znałem piosenki jaka będzie ani nic innego, łącznie z tytułem do czasu zmontowania.
po 3
poraz kolejny brak ci argumentów i wracasz do filmiku sprzed roku
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez pitol » niedziela, 6 maja 2007, 22:40

Palenie gumy to bardzo fajny sport :lol: Idealny jak dla waszych umiejętności :lol: No i trzeba pamiętać, że:

DRIFTING IS NOT A CRIMME :lol:
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez lewus11 » niedziela, 6 maja 2007, 22:42

Ja mam BMW ktore nie nadaje sie do driftu ale nie mam do nikogo hallo o to ze niby kamyczki leca na moje auto. Po za tym zabawa polega nie tylko na paleniu gumy czy wyscigach ale i wspolnie spedzonym czasie. To ze wam nie odpowiada syf w kinie to ok a nam sie nie podoba co innego i tez ok. Wiec kazdy robi to co lubi i niech tak zostanie. I jeszcze jedno ja sie nie smieje z wszych filmikow na waszym forum i tez sobie tego nie zycze.
lewus11

Postprzez Pawel BMW e36 » niedziela, 6 maja 2007, 22:42

pitol napisał(a):Palenie gumy to bardzo fajny sport :lol: Idealny jak dla waszych umiejętności :lol: No i trzeba pamiętać, że:

DRIFTING IS NOT A CRIMME :lol:

z przednim napedem to pewnie masz bardzo duze doswiadczenie w drifcie,z chcia obejze jak driftujesz
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez DAKER BKB » niedziela, 6 maja 2007, 22:42

STELMI napisał(a):po 3
poraz kolejny brak ci argumentów i wracasz do filmiku sprzed roku

przedstawiłem ci baaaardzo jasne i wyraźne argumenty tylko ty masz problem z konkretną odpowiedzią ...

a co do Ciebie pitol - jak sama twoja ksywa wskazuje nie ma sensu podejmować z tobą dyskusji co jest przez cały czas zauważalne na tym forum ...
Ostatnio edytowano niedziela, 6 maja 2007, 22:45 przez DAKER BKB, łącznie edytowano 1 raz
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 6 maja 2007, 22:44

DAKER BKB napisał(a):jeśli by zrobił pod tym zdjęciem jakiś głupawy podpis to napewno tak ...

Daker, ale u Was też są ludzie którzy "driftują", znaczy próbują tylko że się ciągle kręcą. Inni umieszczają filmy z palenia gumy w dziale drift... To nie ma nic z tym wspólnego przecież... Ale spoko, niech to robią, mi to nie przeszkadza, ani nikomu stąd, na pewno tylko że... Stelmiego się czepiasz, bo "driftował" is'em po piasku (wcześniej po kostce), a tych co "driftują" w kółko, albo polewają opony płynem się nie czepiasz... dlaczego?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic