pas jutro?

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez GaceK » wtorek, 1 maja 2007, 18:28

Ja bylem na pasie dosc dlugo... No co prawda to prada w tym roku nic sie nie dzialo ciekawego :) Za duzo miskow ktorzy bardzo przeszkadzali... Wsumie motocyklisci costam pokazywali troche i kazdy tak dodawal od siebie pol grosza :)

Ja osobiscie zaliczam kolejny przejazd do udanych: Audi A3 vs Nissan 200SX (180KM)
Ostatnio edytowano wtorek, 1 maja 2007, 20:51 przez GaceK, łącznie edytowano 1 raz
GaceK

Postprzez ArekBinek » wtorek, 1 maja 2007, 19:25

A wiec na łuczniczke nie dałem rady dojechac malowanie bebnow sie przeciagneło:P
przejazd motocyklistów był nie samowity takiej ilosci motocyklistów jeszcze nie widziałem naoczy, chwilke zabawiłem ze znajomymi pod auchanemno i okolo 15 na pasie :]]]
nie stety tam dosc spokojnie było przez panow niebieskich ale to było do przewidzenie (przez nieszczesne zdarzenia 2 dni temu:((( ['][']['])

Gacek gratuluje wygranej , to był 2 wyscig ktory sie odbyl tego dnia :P
ArekBinek

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 1 maja 2007, 20:05

Ja widziałem przejazd przez Fordon, pokazy pod Auchanem i głupotę na ulicy... Za paradą jechały auta max 20km/h a oczywiście laska prowadząc Volvo musiała niezdążyć wyhamować i walnąć w malucha, w którym były dwie kobiety i dwójka małych ludzi... Co gorsza, laska staneła na środku skrzyżowania i stwierdziła że wszyscy ją ominą :/
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez kubas » wtorek, 1 maja 2007, 21:13

kamil robiles jakies fotki przy auchanie ? wrzucaj foty do topicu o motorach :)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 1 maja 2007, 21:15

ArekBinek, dziekuje dziekuje :)
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 1 maja 2007, 22:08

Właśnie wrzuciłem. Dużo tego nie ma, bo pogoda nieciekawa, poza tym byłem z dziewczyną więc wiadomo jak to jest ;), nią też trzeba się zająć ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » środa, 2 maja 2007, 06:40

fifi104 napisał(a):hej ryba a tam auto czy moto

wiadomo ze 2oo
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne