IV Festiwal Motoryzacji

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez ryba-1 » niedziela, 29 kwietnia 2007, 10:43

Kamilu dla twojej informacji ja zawsze startuje :mrgreen: nawet w sprawnosciowce, gdzie zawsze dla moich 5 metrow jest za ciasno. Ale zabawa jest przednia i kibice chyba lubia ogladac RWD w "akcji" ;)
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Kamil Wolski » niedziela, 29 kwietnia 2007, 10:52

No widzisz, ja tam nie wiem bo żadko z Wami się spotykam - a startować warto, bo zabawa zawsze jest ciekawa ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » niedziela, 29 kwietnia 2007, 12:04

weede napisał(a):
FordOn napisał(a):jak by byly klasy FWD, RWD, AWD to GaRaz ma 1 miejsce , w AWD Kuba , w RWD :roll: nie mam pojecia...

nie dzielmy skóry na niedzwiedziu...myśle, ze jakby przyjechały wszystkie auta z bydgoszzy i okolić, których właściciele są zalogowani na srtb.pl to moze być ciekawie :)

W sumie racja ... tylko teraz pytanie ile by bylo pewniakow na taka zabawe... najczesciej beda to auta fabryczne a niezeli jakies ostre wydumki... :| no ale badzmy dobrej mysli ;)
FordOn
Forum Killer

Postprzez maciej29 » niedziela, 29 kwietnia 2007, 12:17

weede napisał(a):
FordOn napisał(a):jak by byly klasy FWD, RWD, AWD to GaRaz ma 1 miejsce , w AWD Kuba , w RWD :roll: nie mam pojecia...

nie dzielmy skóry na niedzwiedziu...myśle, ze jakby przyjechały wszystkie auta z bydgoszzy i okolić, których właściciele są zalogowani na srtb.pl to moze być ciekawie :)

mysle ze pojade :mrgreen:
maciej29

Postprzez luke8 » niedziela, 29 kwietnia 2007, 13:52

Panowie nie znacie jeszcze podzialu na klasy i regulaminu wyscigow a juz krecicie nosami :|
Mysle ze frekwenscja dopisze szczegolnie ze beda to pierwsze legalne wyscigi na 1/4 mili w Bydgoszczy.
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez weede » niedziela, 29 kwietnia 2007, 14:01

Oki to ja poczekam z konstruktywną (kocham to słowo!) krytyją do ogłoszenia regulaminu ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez kubas » niedziela, 29 kwietnia 2007, 14:15

napewno zlym pomyslem jest podzial ze wzgledu na naped... co maja zrobic wysilone swifty gti lub inne malolitrazowki ? 11 klas byloby fajnie :D wtedy mozna juz sie pobawic troche z rywalami z mniej wiecej tej samej polki a tu przecize o to chodzi a nie o to zeby rywal byl na mecie jak ty jestes w polowie...

Pozdro napewno wpadne sie pobawic :)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » niedziela, 29 kwietnia 2007, 14:21

Kubas ma rację i ja również popieram podział na 11 klas. Dzięki temu są większe szanse dla każdego na wygraną, albo chociaż porównanie swojego auta do aut o podobnych osiągach
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez GaRaż » niedziela, 29 kwietnia 2007, 14:29

Jak jest duzo klas to jest ok , wydaje sie wtedy ze jest bardziej sprawiedliwie, martwicie sie ze moze byc malo samochodow, to teraz, jezeli impreza wypali to chyba nie tzreba bedzie sie martwic o brak samochodow, co do klas to moze by wprowadzic klasyfikacje wedlug FIA , Mav wie dokladnie o co mi chodzi, ze sa klasy pojemnosciowe a jak ktos ma doladowanie to jego pojemnosc jest mnozona razy tam jakis wpolczynnik i juz jest w innej klasie. Nie krzycie na mnie jak cos :P , dalem tylko jakas tam alternatywna propozycje klasyfikacji.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez błażej » niedziela, 29 kwietnia 2007, 14:36

ja tez mysle ze podzial na klasy jest dobrym pomysłem wtedy kazdy wie jakie ma szanse oczywiscie nikt nie kto ma co pod maska ale impreza jest zoganizowana i nie ma nieporzadku ja uwazam ze najlepsze sa nocne wyscigi wtedy jest wiekszy dreszczyk emocji :o
błażej

Postprzez błażej » niedziela, 29 kwietnia 2007, 14:38

powinno byc "oczywiscie nikt nie wie" powyzej :!:
błażej

Postprzez dave » niedziela, 29 kwietnia 2007, 15:15

GaRaż napisał(a):dalem tylko jakas tam alternatywna propozycje klasyfikacji.

o lool.. to ja nie jade :lol: nie no zart.. ja tam moge nawet z kuba smigac albo z bracmi ;) jak bedzie duzo aut to jasne ze lepiej zrobic wiecej klas ;) liczy sie przeciez fun a nie kto pierwszy, drugi czy ostatni.. zabawa ma byc przednia i to tyle ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » niedziela, 29 kwietnia 2007, 15:43

dave napisał(a):
GaRaż napisał(a):dalem tylko jakas tam alternatywna propozycje klasyfikacji.

o lool.. to ja nie jade :lol: nie no zart.. ja tam moge nawet z kuba smigac albo z bracmi ;) jak bedzie duzo aut to jasne ze lepiej zrobic wiecej klas ;) liczy sie przeciez fun a nie kto pierwszy, drugi czy ostatni.. zabawa ma byc przednia i to tyle ;)

wiesz ale do diesla moze byc zastosowana ta sama formulka na klasyfikacje :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez FELIPE » niedziela, 29 kwietnia 2007, 18:09

ja tam zgłaszam chęci na klasę diesel chociaż pewnie będę daleko daleko z tyle, nawet KOZI swoim seryjnym jak wpadnie to mnie pociśnie :P
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » niedziela, 29 kwietnia 2007, 18:55

Bijecie piane, poczekajcie chwilke. W regulaminie ćwiartki mamy 10 klas= 7 osobowki+ 2 motocykle + 1 ciezarowki. Ameryki z podzialem na klasy raczej odkrywac nie bedziemy.
Chcialem zrobic kategorie do 1650 N/A z napedem na tyl ale moja propozycja nie przeszła :P

Podział klas aut osobowych :

a) Mini- napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 ccm N/A,

b) Diesel - napęd dowolny, z doładowaniem lub N/A, zasilane olejem napędowym,

c) Profi – FWD N/A, pojemność silnika powyżej 1550 ccm oraz napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 ccm z doładowaniem

d) Profi Plus – RWD N/A lub AWD N/A, pojemność silnika powyżej 1550 ccm, rotary engine,

e) Turbo - FWD z doładowaniem,

f) Turbo Plus - RWD, AWD z doładowaniem, rotary engine z doładowaniem,

Podział na motocyklowe klasy startowe:

a) Moto - pojemność silnika do 750 ccm

b) Moto Plus - pojemność silnika powyżej 750 ccm

Podział cieżarówek na klasy startowe:

a) Truck - dowolna pojemność, doładowanie i rodzaj napędu,

Dla kazdego cos dobrego. Zmian nie przewidujemy, regulamin zawodow tez juz jest w 99.99% gotowy. Jedziemy z koksem, bedzie gruuubo :D
Ostatnio edytowano sobota, 5 maja 2007, 13:49 przez Fiveopac, łącznie edytowano 2 razy
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne