GaRaż napisał(a):GaceK napisał(a):hehe no ale ja tam bym np leona pocisnal
pocisnij nas

GaceK napisał(a):z leonem moge sie scignac ostatnio jak dobrze pamietam to go wyprzedzilem i zaczal mnie goniclecz u mnie chociaz przy 4 pasarzerach on sam nie dal zbytnio rady
![]()
dav to jak scigniemy sie jakos na pasie?
a co do crxow to musicie chwilke poczekac az kilka KM mi przybedzie bo jestescie za letcy wporownaniu do mnie
wichlun napisał(a):GaceK napisał(a):z leonem moge sie scignac ostatnio jak dobrze pamietam to go wyprzedzilem i zaczal mnie goniclecz u mnie chociaz przy 4 pasarzerach on sam nie dal zbytnio rady
![]()
dav to jak scigniemy sie jakos na pasie?
a co do crxow to musicie chwilke poczekac az kilka KM mi przybedzie bo jestescie za letcy wporownaniu do mnie
to ja sie pisze na kreske... ja jestem ciezki auto tez...bierz z3...i jadziem...![]()
GaceK napisał(a):z leonem moge sie scignac ostatnio jak dobrze pamietam to go wyprzedzilem i zaczal mnie gonic lecz u mnie chociaz przy 4 pasarzerach on sam nie dal zbytnio rady
GaceK napisał(a):dav to jak scigniemy sie jakos na pasie?
GaRaż napisał(a):pocisnij nas
gshock napisał(a):moze najpierw niech choc koziego pocisnie, jak mu sie uda dopiero was, selekcja musi byc jakias
widze ze sie slawny kolego robiszwichlun napisał(a):to ja sie pisze na kreske
poza tym jeszcze 300 kg wiecej waze i 30 hp mniejGaceK napisał(a):tylko ze ty masz plusa bo masz na 4 naped o ile mnie pamiec nie myli