No ja też w końcu mogę coś ciekawego napisać i pokazać więc

, fotele są już zamontowane i przetestowane jestem zadowolony choć na kolana nie rzucają , trzymanie boczne jest doskonałe

Nowe zasilanie paliwem systemu podtlenku ukończone i po kilku problemach działa jak należy i mimo że ktoś mi mówił że taki system jak ja sobie wymyśliłem nie będzie działał a według mnie miał działać i okazuje się że działa

znowu jest na moje a K64 zrobi pewnie wielkie oczy jak mu pokaże

, chciałem uprościć sobie sprawe i z baku paliwa do którego podłączona jest dodatkowa pompa paliwa pociągnąć tylko jeden przewód paliwowy bez regulatora ciśnienia i bez powrotu paliwa , oczywiście była potrzeba pompa paliwa która ma w sobie wbudowany powrót , to nie takie proste dostać taką pompę ale sie udało moja pompa pochodzi z MB C36 AMG i do tego wszystkie jest chyba sterowana napięciem co zmusiło mnie do podłączenia wzmacniacza prądu , wydajnośc tej pompy niestety nie powala co zmusiło mnie do połączenia dwóch układów paliwowych w jeden i właśnie godzinkę temu wróciłem zadowolony z testów które trwały już kilka dni

, i mogę powiedzieć że mam wystrojone auto na +175KM jeszcze paliwa w zapasie mam może nawet będzie +200KM ale nie jest mi śpieszno do tego .

Plany są takie że najpierw gdzieś ćwiartka i porządne przetestowanie tego całego setapu i dążenie do poprawy 11,6 na ćwiatrke , potem idziemy w stronę toru. Dzisiaj uczyniłem pierwszy krok w tym kierunku i zagadałem do gościa co zajmuje się laminatami , wysłałem mu kilka zdjęć i ma się zreflektować czy przerobi moją maskę tak aby w końcu to piekło co jest pod nią miało jakiekolwiek chłodzenie , potem stabilizatory i najgorsze - hamulce i pozostanie już tylko sprawdzenie czy nadal mam jaja