kilkukrotnie nim jechałem jestem zakochany w tym aucie... Cena nie jest niska i nie jest to promocja w stylu allegro Jest tokawał porządnego auta gdzie nie trzeba nic robić... Ma pewną historię i gaz w celach poprawienia ekonomi co akurat jest słabe
Gaz w takim aucie nie boli, bynajmniej mnie, po prostu inne paliwo, jeśli dobrze zrobione, to nie ma wstydu. Jak łamałem się przed zagazowaniem espace, to jak przleiczyłem,że przez 3 lata zaoszczędzę 40000zł, to przestałęm się łamać.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dokładnie tak jam mówicie. Dobrze założony gaz w aucie do użytkowania codziennego jest zbawieniem. W aucie "kolekcjonerskim" nie powinien być montowany z kilku powodów - wymienię tylko wyższą temperaturę spalania, brak dodatków smarujących i zwiększone przebiegi - bo tanio wychodzi 100km. I zwłaszcza tego ostatniego w aucie z którym się chce zestarzeć należy unikać
Nooooo to jest w ogole genialne z rdzewieniem fur. W biskupinie wykopuja zelazne toporki z poczatkow panstwa polskiego a podłogi w nowoczesnej furze po kilkunastu latach nie mozna znaleźć... Hi-technology...;-)