A pro po tego Jazz'a to planuję zrobić preludkę w mugenie na pewno będą progi i przedni zderzak ... nad tylną lotką nadal się zastanawiam ... co do samego Jazz'a to mugen zrobił tu naprawdę dobrą robotę.
Kto jest bez winy, niech weźmie kamień i pierdolnie się nim w łeb!!
A ja wlasnie jak lubie felgi, doloty, rozporki mugena, to malo ktore ich body mi podchodzi. Ale do Preludy nie wiem jak wyglada, takze ocenie jak juz bedzie .
Fuck jaki przecinak. Ale koszta byly pewnie kosmiczne. ...No i nadal jest to fit;) Ale z tego porownania dla mnie spoon>mugen. Choc malowanie i ogolny wyczynowy charakter fita na pewno mialy znaczenie. Tak samo jak podoba mi sie ta, i tylko ta mazda 2, ze wzgl na malowanie i moje wymarzone felgi;)
przez ravestation » sobota, 25 stycznia 2014, 17:04
bo to ten 122 konny
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
Moze nikt nie wierzy w te przebiegi budy i silnika? Swoja droga kto przy zdrowych zmyslach bude ktora ma przebieg 30-40tys km maluje? No bo na zewnatrz jest championschip white a srodek czarny...
No to juz zupelnie nie rozumiem. Srodek maluje sie najczesciej na bialo zeby bylo wyrazniej widac pekniecia i odksztalcenia podlogi. Na czarnym to jeszcze bardziej znika...
przez gucior55 » poniedziałek, 3 lutego 2014, 18:37
Mav napisał(a):No to juz zupelnie nie rozumiem. Srodek maluje sie najczesciej na bialo zeby bylo wyrazniej widac pekniecia i odksztalcenia podlogi. Na czarnym to jeszcze bardziej znika...
wlasnie o to chodzi zeby znikalo
nie ma cudownych aut, cudowna to jest woda z Lichenia!!!!