Bezpieczny motocyklista

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez #OLEJ# » piątek, 13 kwietnia 2007, 15:04

Heh jeśli wolno mi sie wypowiedzieć to uważam że jako użytkownicy tych samych tras powinniśmy mieć do siebie po prostu "szacunek" ... rozumiem zajechanie drogi przez nieuwage - nawet najlepszy kierowca może miećgorszy dzień i nie wszystko uda mu sie przewidzieć/zauważyć ... a na drodze przeważnie potykamy tylko chamstwo typu A)wybieganie kolesi w dresach na jezdnie tyż przed kolami nadjeżdzających samochodów bo to są przecież twardzi goście "glowa nie szklanka"itd. a kierowca musi sie zatrzymać bo jak nie zdąrzy to jego problem nie ich... zajeżdżanie drogi motocyklistom bo My też sie sieszymy do pracy a więc i oni mogą w korkach postać albo zajeżdżanie samochodami 2 pasów bo wszyscy powinni jeździć przeisowowięc ja sobie pojeżdżę lewym pasem 50tką i nie przepuszcze tego gnojka za mną...!!!Zwyczajnie ludzie są wredni i nie chodzi tu o to kto czym się porusza...raczej kto to prowadzi!! Oczywiście każdy może mieć na ten temat inne zdanie wkońcu jestem jeszcze nawet nie w 1/25 doświadczony jak Wy.
#OLEJ#

Postprzez pitol » piątek, 13 kwietnia 2007, 15:45

#OLEJ# napisał(a):wszyscy powinni jeździć przeisowowięc ja sobie pojeżdżę lewym pasem 50tką i nie przepuszcze tego gnojka za mną.

Olej w Inie tak się składa, ze jak juz masz 2 pasy dla jednego kierunku, to ten pas po lewej jest w lepszym stanie niż po prawej. Dlatego więcej ludu nimi jezdzi. I w sumie ja sie nie dziwie sie.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez GaRaż » piątek, 13 kwietnia 2007, 16:42

pitol napisał(a):
#OLEJ# napisał(a):wszyscy powinni jeździć przeisowowięc ja sobie pojeżdżę lewym pasem 50tką i nie przepuszcze tego gnojka za mną.

Olej w Inie tak się składa, ze jak juz masz 2 pasy dla jednego kierunku, to ten pas po lewej jest w lepszym stanie niż po prawej. Dlatego więcej ludu nimi jezdzi. I w sumie ja sie nie dziwie sie.

no i za taka jazde jakby policja sie uparla masz mandacik :) , ustawodawca wyraznie mowi by poruszac sie mozliwie jak najblizej prawej krawedzi jezdni , a co do zniszczonej jezdni, zawsze mozesz podac zarzad drog do sadu z powodztwa cywilnego jak ci sie zawiecha zwali, opinia bieglego o nadmiernym/zbyt szybkim zuzyciu elementu i jedziesz z koksem :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » piątek, 13 kwietnia 2007, 21:33

Już to przerabiałem i mnie straszyli, że będę miał sprawę o wyłudzanie odszkodowania. Dzisiaj jechałem se lewym, policjanci prawym i niczym nie dzwonili ani nie strzelali. Wole mieć zawieche całą i dlatemu jeżdże lewym.
pitol
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 13 kwietnia 2007, 21:44

Ale rozumiem, że jak w lusterku widzisz szybszego od siebie, to ustąpisz i zjedziesz na prawy, czy jak moher, zostaniesz?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » piątek, 13 kwietnia 2007, 22:19

Zależy. W inie nie ma odcinków po 10 km jak u Was Fordońska, zeby gdzieś zostawać po kilka minut :D A ostatnio to ogólnie jeżdże szybciej niż inni z racji tego, ze musze omijać dziury i "fale dunaju " żeby se czegoś nie urwać. Czyli jak widać mimowolnie zostałem piratem drogowym. Paradoksalnie.
pitol
Frequent User

Postprzez gshock » piątek, 13 kwietnia 2007, 22:29

pitol napisał(a):A ostatnio to ogólnie jeżdże szybciej

a udalo ci sie kiedys wogule vteca przelaczyc??
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » piątek, 13 kwietnia 2007, 22:30

A czy to ważne ? :lol:
pitol
Frequent User

Postprzez KOZI » sobota, 14 kwietnia 2007, 00:44

Temu się chyba vtec włączył: http://www.youtube.com/watch?v=m-XiouPyk6E&NR=1

PS.
Wiem, że do filmów jest inny dział ale ten nawiazuje akurat do tematu i rozładuj emoże atmosferę ;)
Warto zwrócić uwagę jaka droga, warunki do zap... - marzenie....
KOZI

Postprzez ryba-1 » środa, 19 marca 2008, 21:58

nadchodzi nowy sezon wiec warto sobie przypomniec o tej akcji :D
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne