[Clip] SRTB - Day & Night

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez #OLEJ# » wtorek, 10 kwietnia 2007, 10:37

Ja sie nie znam pewnie ale film mi się podobal...i w sumie nie rozumiem czemu Wam muzyka nie pasuje...przynajmniej jest oryginalna...chybanie chcecie sluchać kawalków Shakiry albo Britney Spears na swoich klipach co? :lol: :lol: No i tylko czekam na kolejne produkcje z każdą kolejną są coraz fajniejsze ...a o gustach się przecież nie rozmawia więc przejścia w filmie i sposób kręcenia powiy zostawićnniśm Weede'owi!! ;)
#OLEJ#

Postprzez MacMax » wtorek, 10 kwietnia 2007, 10:56

weede napisał(a):hahah ja tam się za bardzo biedny nie czuje :D kazdy taki film to nowe doświadczenia i zupelnie nie sądze zeby to był krok w tył

Oczywiscie. Napewno nie jest to krok w tyl, albo jak kto woli 'cofniecie sie do tylu' :lol: A muzyka jest bardzo dobra a wy... a wy sie nie znacie :D
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Jarul. » wtorek, 10 kwietnia 2007, 11:22

dla mnie wypasik :)
Jarul.

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 10 kwietnia 2007, 12:31

Weede napisał(a):polecam jazde +/- 160 z wystawioną głową i ręka nawet na pasie przy tych prędkościach podskakuję sie niemilosiernie

Wiem wiem, dlatego trzebaby pomyśleć o jakimś mocowaniu tej kamery. Oczywiście nie jest to "wytyk" w Twoją stronę, bo robisz co możesz.

MacMax napisał(a):Sie czepiacie biednego weeda Wiadomo, ze zawsze mozna cos poprawic, ale i tak jest niezle.

Ja się nie czepiam go. Chłopak się stara i to co robi, robi naprawdę dobrze. Piszę jednak co, moim zdaniem, możnaby zrobić, aby było jeszcze lepiej :).

Weede napisał(a):kazdy taki film to nowe doświadczenia i zupelnie nie sądze zeby to był krok w tył

Bo nie jest. Tak jak piszesz - każda produkcja to dodatkowe kilka godzin doświadczenia, a to procentuje.

Jarul. napisał(a):dla mnie wypasik

Owszem, dobry, ale stać Weed'a na więcej :) Ja to wiem, i Wy to wiecie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 10 kwietnia 2007, 23:22

oj weed weed ... brysia sie juz najezdzil z glowa i nie tylko poza autem krecac co nieco... nawet gdy miesiace byly juz ciut bardziej zimowe ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Fiveopac » środa, 11 kwietnia 2007, 03:24

oj weed weed ... brysia sie juz najezdzil z glowa i nie tylko poza autem krecac co nieco... nawet gdy miesiace byly juz ciut bardziej zimowe ;)

Taa ostatnio wszystkie materiały brysia giną w czarnej dziurze jego apartamentu.... :/
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Brychu » środa, 11 kwietnia 2007, 07:05

Ostatnio to nawet nie mogę się porządnie się wyspać, koncetruję się na pokonywaniu kolejnych szczebli kariery, ale jak tylko skończę klip z jakiejś wiejskiej potańcówki na jakąś stronę internetową to spróbuiję ogarnąć to co mam.

Nawiązując do Orzecha, no kiedyś pod koniec listopada się Cabrio z otwartym dachem z kamerą w ręku - ale wtedy piździło.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » czwartek, 12 kwietnia 2007, 20:43

:lol: czyli dobrze widzialem ta Honde Civic i dobrze myslalem ze to Type R....
Filmik jest jak najbardziej OK... muzyka mi pasuje ale chyba tylko dla tego ze prawie kazdego gatunku slucham...jakosc filmu jak na kamere "sredniej" klasy jest OK :)
FordOn
Forum Killer

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 13 kwietnia 2007, 20:35

Właśnie oglądałem kolejny raz ten filmik i mam jedno pytanko do Ciebie Weed, jako że na filmowaniu się znam jak na tuningu ;). Podczas prezentacji Seata, kiedy przejechał już obok, jest ujęcie "spod nóg" podnosisz kamerę i widać przód tego Seata na postoju... Razi mnie to spoooore przepalenie na tym aucie - nie szłoby zaradzić temu jakoś? Czy to wina obróbki, czy kamerka nie poradziła sobie z tą jasnością i potrzebny byłby filtr przyciemniający, czy jak...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » sobota, 14 kwietnia 2007, 10:37

wina głównie kamerki, która głupieje w skrajnych warunkach czyt. gdy jest ciemno lub bardzo jasno ( dla bezpieczeństwa spocik był ustawiony na 7 rano...więc słońce było nisko ;) )
Teraz bawiłem się troche kamerką Filipa, która jest nowszym modelem tej, która ja kręciłem i już jest troche lepiej

A obróbka troche to spotęgowała, ale ja to montowałem na laptopie,a tam wszystko ciemniej :D
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 14 kwietnia 2007, 10:41

Hm to nie dobrze. Może pomogłyby jakieś filtry?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » sobota, 14 kwietnia 2007, 10:42

zapewne...a wiesz jak się je montuje na kamerke kompaktową? :D
weede
Administrator

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 14 kwietnia 2007, 10:44

Hehe nie mam pojecia. A co? Nie można?:P
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » sobota, 14 kwietnia 2007, 10:45

to inaczej zapytam jak się montuje filtry do aparatów kompaktowych tych malutkich?
weede
Administrator

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 14 kwietnia 2007, 10:49

Tuleja i nakrecasz filtry :D Ale czy do wszystkich, tego nie wiem ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Filmy