SRTB Track Days

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez --orzech-- » środa, 31 lipca 2013, 14:33

nie tylko ty.... to miasto ma pecha do ludzi w zarządach....
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez weede » środa, 31 lipca 2013, 14:48

napisze coś pod wieczór, generalnie chęci Prezesa PZMotu na kuj-pom nie wystarczą żeby było dobrze - realia i skostniały zarząd na torze przy fordońskiej wszystko bombarduje nierealnymi cenami i zasadami,a tonie w długach.

PS. cena 150 netto jest - ale na wynajem całego toru na godzine, czyli jedna impreza kosztowałaby około 600 - 750 netto...
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez hofffa » środa, 31 lipca 2013, 15:00

weede napisał(a):PS. cena 150 netto jest - ale na wynajem całego toru na godzine, czyli jedna impreza kosztowałaby około 600 - 750 netto...

no dobra, czyli przy powiedzmy 10 autach około 60-70 zł od osoby... no to nie jest przecież źle. A są inne "przeciwwskazania"?
...
hofffa
User

Postprzez weede » środa, 31 lipca 2013, 15:09

np. jazda tylko w zgodnie ze wskazówkami zegara, która dzisiaj została poruszona? :D

Temat dalej będe forsował ale już tylko za pośrednictwem prezesa. bo mówił, że naprawde chciałby żeby ten tor "ożył". W sierpniu już na pewno nie pojeździmy, bo ma urlop.

Cena 60-70zł od osoby może jest i ok ale co w sytuacjach, gdzie przyjedzie 5 aut np? Robi się drogo. I oczywiście pewnie będą chcieli te FV wystawić więc dolicz 23%.
weede
Administrator

Postprzez STELMI » środa, 31 lipca 2013, 15:12

weede napisał(a):np. jazda tylko w zgodnie ze wskazówkami zegara, która dzisiaj została poruszona? :D

przeciwnie do wskazówek zegara
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez saron22 » środa, 31 lipca 2013, 18:05

Panowie czy ta cala sytuacja to jakieś żarty?? Jesli tak to kiepskie. Jaa czuję sie tym wszystkim zażenowany...
Jedyne co mi przychodzi do głowy to napisać: "a nie mowilem??".
Jak pojawił sie temat jezdzenia po torze to napisałem w 2 zdaniach swoją opinie na ten temat oraz to co powinnismy w temacie zrobić (wlasciwie nic nie robić tylko olać tak jak oni zawsze nas olewali) Zaraz ktos mi tam przygadał ze banda narzekaczy i malkontentow itp. Myslę sobie ze zeby znow nie wyjść na wiecznie nie zadowolonego i tylko krytykującego zapiszę sie na listę i zobaczymy co z tego wyjdzie. Moze w koncu w PZMot poszli po rozum do głowy i cos sie zaczyna zmieniac.
Pojawily sie konkrety, zebralismy kilkanaście osob chętnych do wspolnej zabawy, chcących jezdzic, uczyc sie jezdzic i chcących placic za jeżdzenie. Po czym dowiadujemy sie ze to wszytko to byl wielki chuj bo cos tam cos tam.
Skoro wszystko bylo ustalane z prezesem PZMot i wsztyko to na nic to kto ma tam siłę przebicia i kto ustala zasady?? Sprzątaczka??
Panowie moja zdanie jest takie: przestańmy sie ludzic ze kiedykolwiek cos z tego bedzie bo widze ze to najmniejszego sensu nie ma. Traktują nas jak gówniarzy i idiotów a my mamy zamiar im caly czas w dupe wchodzic?? Weed jesli z jezdzenia beda nici to olej ten temat i rozsyłaj kase tym co wplacili bo wygląda na to ze szkoda naszego i Twojego czasu.
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek » środa, 31 lipca 2013, 18:57

Lipa !!!!
4MATIC 382KM 470Nm jakoś jedzie :))
Jarek
thebestest of SRTB

Auto: MB Ew213, MB A45amg.

Postprzez yasko » środa, 31 lipca 2013, 19:28

Oddawaie kasy nie ma sensu. Niech Jarek trzyma ją na razie, jak się nie przyda na Bydgoszcz to użyjemy jej gdzie indziej, a będziemy mieli listę osób poważnie podchodząych do wynajmu toru.
Pozdrawiam
yasko
yasko
User

Auto: RX-8

Postprzez Jarek » środa, 31 lipca 2013, 19:35

yasko napisał(a):Oddawaie kasy nie ma sensu. Niech Jarek trzyma ją na razie, jak się nie przyda na Bydgoszcz to użyjemy jej gdzie indziej, a będziemy mieli listę osób poważnie podchodząych do wynajmu toru.

Zgadzam się z kolegą .
4MATIC 382KM 470Nm jakoś jedzie :))
Jarek
thebestest of SRTB

Auto: MB Ew213, MB A45amg.

Postprzez weede » środa, 31 lipca 2013, 19:43

mi też ręce opadaja ale jak nie wypieprzymy tego pzmotu z fordońskiej w powietrze to nikt tego nie zrobi, ja mam zamiar jeszcze troche powalczyć. Jak ktoś potrzebuje tej stówy to mówić zrobie przelew.
weede
Administrator

Postprzez Gorliś » środa, 31 lipca 2013, 20:38

saron22, nie zgodze sie z Toba. Nikt nikomu w dupe nie wchodzi, ale niestety zalatwienie w tym kraju czegokolwiek z jakims urzedem badz rodzajem wladzy to zawsze dorga przez meke.
Olac tematu nie chce, bo jest tor pod domem, z ktorego nie moge normalnie korzystac i mnie to denerwuje.
Weede, super ze masz sily i checi i poswiecasz czas zeby walczyc:)
Gorliś
thebestest of SRTB

Postprzez uboat » środa, 31 lipca 2013, 20:42

weede napisał(a):z kasy która jest czyli 1600zł chcę wydać 200zł na pachołki.

8 takich:
http://allegro.pl/pacholek-pacholki-dro ... 60083.html

6 takich:
http://allegro.pl/pacholek-pacholki-dro ... 59622.html

Ma ktoś coś przeciwko?

1400 pójdzie na kaucje.

kupuj miękkie, żebym zderzaka znów nie musiał naprawiać ;)
uboat
Rookie

Postprzez Mav » czwartek, 1 sierpnia 2013, 07:40

A już myślałem że beton skruszał jak się pojawiła szansa na zorganizowaną akcję...

Weed, jakie są nastroje u włodarzy kartodromem? Bardziej w stylu "o fuck chyba za mało krzykneliśmy, trzeba z bogatych frajerów (skoro na sportowe auta mają) zedrzeć więcej" czy raczej, "nie bo nie, bo popsujecie itd" ?

Mam nadzieję że to zachowanie rozhisteryzowanej panienki "chciałabym, ale boje się, a może lepiej nie..." nie będzie przyświecała wszystkim dalszym ustaleniom, bo co chwila później będą jakieś "zmiany".

Z kim Włodek ustalał przekazany nam scenariusz? Czy ta osoba teraz udaje że nic takiego nie mówiła czy też prosto w oczy mówi "zmieniłem zdanie, bo TAK".

Piszę to nie po to żeby ponarzekać, tylko by ustalić co można zrobić żeby poważnie być traktowanym. Jeżeli ktoś tutaj się zachowuje jak panna na wydaniu, to może trzeba dotrzeć do kogoś wyżej, albo bardziej oficjalnie?

Ech...powiedzmy 100 netto jest do przyjęcia - zakładamy szybką zorganizowaną akcję tor na dwie godziny i 5 osób się najeździ do bólu. 250 zeta na pięciu to jest w okolicach tego co dotychczas brali od sztuki na godzinę, więc zła nie ma.
Ja tylko chcę jeździć.
Mav
Forum Clubber

Auto: Nitro GTI Kombi

Postprzez kamil_kicio » czwartek, 1 sierpnia 2013, 07:53

prędzej jakieś media powinno się zaangażować, bo to co czytam to się w pale nie mieści, chcieliśmy kiedyś wynająć tor na zlot maluchów i też na samym wejściu usłyszeliśmy NIE bo NIE. w pzmocie powinny siedzieć młode osoby a nie dziadki z czasów PRLu, przykre to jest że w naszym mieście wszystko co związane z motoryzacja spotyka się z brakiem aprobaty
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez --orzech-- » czwartek, 1 sierpnia 2013, 09:32

dziś idzie mail do prezesa PZMotu. I to jest bardziej sytuacja że prezes pzm chce za wszelką cenę rozruszać tor bo przynosi straty i raczej podejście ma dobre pod względem menagerskim ale niestety zarządcy czyli kierownictwo samego toru wali jakieś boki.
Prawdopodobnie prezes nawet nie wie ile się rzeczy dzieje na kartodromie. A niestety taka zorganizowana akcja jak nasza zmniejszy niksięgowane dochody....

Nie odpuszczamy tematu i dalej wiercimy.
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne