KOZI napisał(a):To co jedzie ktoś? Jak więcej osób pojedzie silną brygada pod wezwaniem to ja też jadę:) Doris trzeba by zagłuszyc Borsk
ja jade na bank jak pojedzie chociaz jeszcze jedno auto...a z tego co wiem to kuba rska i kozi raczej bardzo chetni...braci trzeba namowic...(ale pewnie pojada)wiec raczej pojedziemy,
p.s rozmawialem z sobolem ktory jest jednym z organizatorow i mowil ze nie bedzie fotokomorki wiec wyjazd raczej treningowo g-techowo grilowy...ale mimo to moze byc fajnie i na bank beda ladne i co najwazniejsze mega szybkie fury(np 911 tubo..;p)
przez ArekBinek » poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 18:40
szkoda ze w czwartek wypadzik a nie w sobote. wolnego w pracy nie dadza a wiec wiec nie stety nie bedzie mnie tym razem a z mila checia bym sie przejechał
Fajnie jezdzi Asterga gsi V6 mojego dobrego kumpla z Redy:)
Dzwonil do mnie zebym podjechal ale tez zdziwilem sie ze termin w srodku tygodnia wybrali jak normalni ludzie do pracy chodza:)
W kazdym razie powodzonka:)))
pozdro
a wiec...tak wyjazd mega udany...naprawde super...atmosfera super...wszystko sie dzialo na totalnym luzie kazdy robil to na co mial ochote...oczywiscie z rozsadkiem...mozna bylo sie wybawic i potrenowac do bolu...RS4 godnie reprezentowalo nasz region...ale do momentu startu z porsche GT3 i turbo...ale reszte pral jak szlo...Weede uwiecznil na kamerze wyscig rs4 z GT3 i kilka innych..ja walczylem z dlubanym sti, m3 E46, wybebeszonym civiciem 200konnym i 350z...i ogolnie mega sie naganialem...Naprawde jeszcze raz bardzo polecam taki wyjazd..z tego co slyszalem nastepny BORSK za 2 tygodnie...