Mazi82 napisał(a):saron22 napisał(a):Nie wiem w jaka moc celujesz ale tez wydaje mi sie ze zabawa z kompresorem nie bedzie wcale tansza niz swapowanie.
Tak na prawdę to ja też nie wiem ale m54b30 kosztuje między 5 a 7 tysi plus robota i inne pierdoły to wyjdzie z 10 pewnie.
Kompresor pakuje w miejsce klimy, dmucham 0,5 bara i gotowe bez dłubania przy silniku mam jakieś 240km a rok później odprężam i dmucham mocniej.
Tak mi się wydaje przynajmniej, jeśli się mylę to mówcie, ja w tym temacie zupełnie zielony jestem.

--orzech-- napisał(a):widać że młody mocno jeszcze świeżutki jest w tematach modyfikacji...
Proper napisał(a):...fajnie sie to czyta dużo nie potrzeba turbo parę rurek sylikonówjakiś komp każdy.... podliczysz to się zdziwisz
saron22 napisał(a):--orzech-- napisał(a):widać że młody mocno jeszcze świeżutki jest w tematach modyfikacji...
Kazdy kiedys byl mlody i zaczynal. Ja z jego wypowiedzi wnioskuję, że gość chce wyważać otwarte drzwi. A po drugie nie ma odlożonej kasy na modyfikacje tylko chce finansować wszystko na bieżąco z comiesięcznej wypłaty.

Dziadek napisał(a):Martwi mnie podejście że ma być małe spalanie, takie projekty z natury nie są tanie w utrzymaniu. Zdejmuj wagę, lepsze efekty i mniejszym kosztem osiągniesz.