"SIEMKA KOLEGO WIDZE MASZ LADNE BMW CO RAZ JAKIES MODYFIKACJE WIEC TROSZKE SIE NA TYM ZNASZ A JA WLASNIE MAM Z TYM PROBLEM NABYLEM E36 CUPE V8 NIBY MIALA BYC 4.0 NA BIEGU NIKT NIE POTRAFIL MI POWIEDZIEC JAK ROZPOZNAC TE SILNIKI DZIS NA BLOKU ZNALAZLEM OZNACZENIE I JEST 30 ( WIEC FAJNA NIESPODZIANKA NA SWIETA .... PIZDA JAK ... DO TEGO SKRZYNIA Z M50 DOROBIONA FLANSZA ALE JAK SPRZEGŁO ZOBACZYŁEM TO CAŁKIEM ŚMIECH .. I TERAZ NIE WIEM CO MAM Z TYM ZROBIC??.. HEH POD TA INST BEDZIE PASOWAL SŁUPEK 4.0 ALBO 4.4 ?? JAK MASZ U SIEBIE WPASOWNY TEN SILNIK U MNIE SA DYSTNSE NA LAWCE I USPAWANA CAŁA MISA CO ZROBIC Z TA SKRZYNIA ??? HEH PODPOWIEDZ MI COS BO JEDYNE CO PRZYCHODZI NA MYSL TO USIASC I PLAKAC"
Więc w skrócie tłumaczę na polski: okłamano go i wciśnięto mu v8 zamiast 4.0 286KM najmniejszy 3.0 215KM (25KM więcej niż 325i), skrzynia od 6cylindrówki ze stalową "przejściówką" żeby dało się do silnika przykręcić, miska nie mieściła się to spawarką ją nadtopili i wciskając do środka "zmniejszyli", sprzęgło obite chyba w garażu paździerzem, do poduszek przykręcone stalowe kątowniki przykręcane do silnika, to tylko część przejawów geniuszu twórców.
Tak to jest jak się na wsi 2 cwanych znajdzie i myślą, że wszystko potrafią, a jak nie wyjdzie to na początek jeżdżą oglądać projekty v8 na sprzedaż, podpatrują, potem najtańszym kosztem składają i na allegro. Koleś dał 8000zł, o minimum 10-12 za mało (przy minimalnych inwestycjach). A teraz musi włożyć jeszcze 12-14... I jest w czarnej dupie.
A cena też nic nie gwarantuje, oto zawias w e36 v8 na allegro za 28kzł: http://img07.allegroimg.pl/photos/orygi ... 2907273825
prawie jak lotus 7....
Kurwa...