przez ravestation » czwartek, 20 września 2012, 23:32
Piotruś napisał(a):Obawiam się Pawle, że w naszych krajowych realiach jeszcze bardzo rzadko (choć jednak coraz częściej) bardzo dobre wykształcenie, idealny savoir-vivre, niebagatelna światłość umysłu i szlachetność wpojonych wartości decyduje o ilości cyferek na RMUA

To cały czas jeszcze dziki kraj

oj Piotr, kto jak kto, ale Ty wiesz, że posłużyłem się tak głupim uproszczeniem, jakim było zadane pytanie
dokładnie, mnie rozpierdala na maxa hasło, "bo od taty..." a co, ma przepraszać za to, że jego rodzicom się udało i nie żałują na zabawki dla dziecka? jakie to polskie - zaglądanie do czyjegoś portfela... tak jak Dziadek pisze, jeśli ktoś się nie wywyższa, to co kogo obchodzi, za czyje jest to auto...
jak miałem 17-20 lat ojciec też mi kupował samochody, i co miałem mu oddać kluczyki i powiedzieć: "nie tato, zabierz je, bo nie będzie szacunku na dzielni..." ?

Ostatnio edytowano czwartek, 20 września 2012, 23:41 przez
ravestation, łącznie edytowano 1 raz
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson