Rozbudowa kartodromu

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » środa, 8 lutego 2012, 21:33

Na poznań i ja się pisze jeśli to bawarskie gówno zacznie jeździć kiedyś :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez kubas » środa, 8 lutego 2012, 21:39

Dziadek napisał(a):Na poznań i ja się pisze jeśli to bawarskie gówno zacznie jeździć kiedyś :)

Jakby co to jest impreza całodniowe upalanie po Poznaniu 5 maja tego roku tylko niestety 450pln od fury...
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez ERDII » środa, 8 lutego 2012, 21:43

wygrał ze mną pare razy jak zaczynałem jezdzic megane. Myslę ze sytuacja by się zmieniła gdybym dalej jezdzil nissanem. Ciezko Dziadek seryjnym glutem wygrac z lekkim pugiem po paru kretych zakretach. To ze wygrywalem z Witkowskim i jego Evo nissanem tzn ze na innych imprezach bym go lał?? dostawalem w dupe i to ostro a kartodrom jest krotki i tam wystarczy dobry zawias, niska masa i mozesz klepac kogo chcesz.
a poligon nie jest zapydzialy, tylko zajebisty. nie trenowali by tam holowczyc ptaszek gagacki itd...chyba ze uwazasz sie za takiego Laude ze Ciebie takie tory nie interesują
Stacja Kontroli Pojazdów SKP MOTORS
Bydgoszcz ul.Inwalidów 1
tel.52 348 91 01 , 509 926 126
http://www.przeglady-skpmotors.pl/
ZAPRASZAM!!!!!!!!
TRANSPORT AUTOLAWETA!! NAJNIŻSZA CENA!! 788016140!!!!!!!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez kubas » środa, 8 lutego 2012, 21:52

Ale niektóre samochody nie nadają się do jazdy po dziurach po prostu, mój pug po asfalcie jest konkurencyjny, na dziurach już pewnie nie...

ERDII napisał(a):seryjnym

Oj tam oj tam nie taki seryjny chyba :)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » środa, 8 lutego 2012, 21:55

Czasem Ci auta szkoda na takie dziury i chuj. Auto z reguły się na nie nawet nie nadaje. Więc mogą mnie poprostu takie zabawy nie interesować? Żaden ze mnie rajdowiec i ścigant, cieszy mnie jednak że Ty stawiasz się na równi z Hołkiem i klepiesz resztę świata. No poza starym peugeotem, ale to nie taki tor (taki z ciebie Lauda?), nie takie auto, nie takie gumy, kierowca nie ma znaczenia.
Ty od razu jak ktoś tam nie jeździ to pizda i mistrz prostej, a ci co tam jadą, chuj że nawet tyły zamiatają, ale są zajebiści. To może kogoś poprostu nie interesować, a może lepiej od wielu tamtejszych "miszczów prawie zawodowców" jeździć. Np Kubas ;) Wyluzuj trochę, to tylko zabawa.

Kubas, 450zł za poznań to nie jest dużo.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez kubas » środa, 8 lutego 2012, 22:00

Kubas, 450zł za poznań to nie jest dużo.

No za cały dzień upalania ze szwagierczakiem jako instruktorem chyba nie dużo. Paliwo na dojazd + paliwo na tor i może w tysiaku udałoby się taki wypad zmieścić...
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » środa, 8 lutego 2012, 22:02

Dolicz zużyte opony ;) Kpl jak nic, zależy jak twarde wrzucisz. Ale nadal fajne to może być, kto instruktorem, w ilu się jedzie, wiesz może jakieś szczegóły?
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez ERDII » środa, 8 lutego 2012, 22:11

Ty a Tobie mroz cos nie sluzy czy co?? Czy ja sie napinam czy cokolwiek? po prostu wkurwia mnie takie gadanie ze dziury kibel itd... niechcesz to nie jedz. klep sobie seryjne beemki na prostej swoją 4.4 i sie ciesz. a ja sie nigdy nie stawialem na rowni z holkiem czy innymi bo duuuuzo mi do nich brakuje. Podniecasz sie ze kubas wygral pare razy na 4zakretach....wez sie ogarnij Dziadek troche
Bydgoszcz ul.Inwalidów 1
ZAPRASZAM!!!!!!!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Dziadek » środa, 8 lutego 2012, 22:14

Nie, wkurwia mnie jak piszesz że jak ktoś nie jeździ na poligon i inne takie to mistrz prostej (i chuja wie o jeżdżeniu w domyśle a odnosi się to do 95% tutaj piszących). Jeździsz, fajnie, ale kurwa troche dystansu, to nie pępek świata motoryzacyjnego. Ty nie masz auta przygotowanego na katodrom, wielu stąd na poligon. Ale jakoś nikt ci nie mówi że jesteś taki czy owaki,a ty się powstrzymać nie możesz...
Ostatnio edytowano środa, 8 lutego 2012, 22:20 przez Dziadek, łącznie edytowano 3 razy
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez kubas » środa, 8 lutego 2012, 22:14

Hehehe ahh ten internet :D
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez ERDII » środa, 8 lutego 2012, 22:21

Mi bardziejj chodzi zebysmy razem toruniakom zlali tylki na ich terenie a jakos ciezko kogokolwiek z tej bdg wyciagnac na jakis tor. jezdzac np. w KJSach nudnych czy nie reprezentuje bydgoszcz od dwoch lat praktycznie sam. jesli pojedziemy wiekszą ekipą np. na runde ABcup czy rallyland tez bedzie super. chociaz pare razy u Kuchara wpadlem w dziure wiec nie zawsze tor jest super gładki!
Bydgoszcz ul.Inwalidów 1
ZAPRASZAM!!!!!!!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez ERDII » środa, 8 lutego 2012, 22:25

Dziadek a kiedy Ty byles na poligonie?? od kiedy sposorem imprez jest firma remontujaca drogi stan tamtej nawierzchni sie co rok poprawia!! Ja nie usprawiedliwiam sie nie przygotowaniem auta tylko tym ze megane sie strasznie zle prowdzila. dopoki czegos z tym nie zrobie nie tylko kubas bedzie mnie klepal ale nawet kolega 80konym Seicento mi wlał na poligonie, kiedy jezdzac nissanem klepalem go po kilkanascie sekund.
Bydgoszcz ul.Inwalidów 1
ZAPRASZAM!!!!!!!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez Dziadek » środa, 8 lutego 2012, 22:44

I ja się z tobą zgadzam, że to byłoby zajebiste pojechać i klepać. Tyle że nitk tu prawie do tego auta nie przygotowuje, a co za tym idzie nie bardzo ma ochotę je tam katować :) Kartodrom jest pod nosem, więc raczej na niego i na ulicę się nastawiam, kretyńskim pomysłem byłoby jechać na kjs moim czołgiem (nigdy w zamierzeniach nie mającym robić takich rzeczy), jakbym chciał tam jeździć to byłoby to coś lekkiego i fwd lub mocne awd, to zupełnie inne auta niż beta jak sam wiesz :) Ale nie jestem zainteresowany jakimikolwiek zawodami poza naszymi podwórkowymi pojeżdzawkami.
Kiedy byłem na poligonie? Nie byłem, oglądam relacje filmowe i pytam chłopaków po czym tam jeżdżą i mało kto z nas ma auto co się tam nadaje bez lekkiej demolki dla niego :) Nawierzchnia poprawia się, nie znaczy równy i czysty, pewnie nigdy taki nie będzie :)
Generalnie wkurwa zaliczyłem za tych mistrzów prostej, ostatni raz słyszałem to jakieś 12 lat temu od pewnego rajdowca i na naszym torze (który znał na pamięć) udało mi się pokazać cywilnym autem że mu taki miszcz prostej wjebie od ręki :) Teraz to już nie te czasy i sprzęt, ale wkurwia mnie jak wciąż się to słyszę, do tego jeszcze od kogoś kto sam takim mistrzem prostej kiedyś był ;) Po co tak piszesz?
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » środa, 8 lutego 2012, 22:48

A mialo byc o kartodromie... :mrgreen:
Nie no Pany, mozna sie zgadac na spokojnie na np tor poznan poupalac wspolnie i bedzie wesolo... :) Jak dla mnie to moze mnie lac nawet pikaczento 900 na zakretach i bede mial funn z tego ze moge sprawdzic siebie... na wprost tez lubie poleciec :) Tak ze spokojnie nie ma sie co denerwowac, tylko sprawdzac jak tam sie sam kartodrom rozwija 8)
FordOn
Forum Killer

Postprzez Dziadek » środa, 8 lutego 2012, 22:50

Unikatowym na skalę kraju byłoby gdybyśmy mogli we własnym mieście w tygodniu wynająć sobie za kilkadziesiąt złotych tor, mały, ciasny, ale własny ;) Na poznań można kiedyś pojechać, czuję że więcej aut by się zebrało. Tyle że właśnie skojarzyłem, że 05.05. będę 1400km stąd :(
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne