Kamil Wolski napisał(a):Jarek104 napisał(a):znajomy do mnie dzwonił że ma 735 , 1990r za 3500 do oddania, podobno mega igła. Nie chcesz?
A z gazem?
seta już Ci za mała?
Kamil Wolski napisał(a):Jarek104 napisał(a):znajomy do mnie dzwonił że ma 735 , 1990r za 3500 do oddania, podobno mega igła. Nie chcesz?
A z gazem?
Arkadius napisał(a):Kamil Wolski napisał(a):Jarek104 napisał(a):znajomy do mnie dzwonił że ma 735 , 1990r za 3500 do oddania, podobno mega igła. Nie chcesz?
A z gazem?
seta już Ci za mała?
Kamil Wolski napisał(a):iiiiiiiiiiiiiile rzeczy które mogą się popsućnie no gratulacje, jeśli jesteś zadowolony
weede napisał(a):Kupiłem!![]()
Peugeot 206 04" , 1.4 16v 88km (bardzo rzadki motor w tym modelu, generalnie był do 307) z Polskiego salonu od pierwszego właścicielki (żony leśnika!). Generalnie auto robione tylko i wyłącznie w ASO na FV i przelatane 90kkmLakier petarda bez rysy. No i 3drzwi więc nie wyglądam jak starzec.
Pug jest super wyposażony, zewnątrz cały pakiet SX czyli szeroki zderzak, błotniki, wszystkie klamki i listwy w kolorze, felgi śmigiełka + kpl zimówiek.
Wewnątrz: climatronik (mega rare w 206) , el. szyby, el. lusterka, skórzana kiera, CD, komp pokładowy, sterowanie przy kierownicy radiem, sensor deszczu, duży wyświetlacz i masa pierdół które go róznią od golasów.
Troche to trwało ale jestem mega mega zadowolony! I spalanie z trasy 5,8pb

dave napisał(a):kurwa... widze ze dziadek z niemiec/emerytowany lekarz wyszedl z mody. teraz jest lesnik lub zona lesnika