weede napisał(a):Ptys masz 20 lat a mówisz co do niektórych jakbyś był od nas o 10 lat mądrzejszy...nie jesteś.
To ze akurat mam 20 lat o niczym nie swiadczy, wiedza i madrosc nie idzie w parze z wiekiem tylko z nabywanymi umiejetnosciami doswiadczeniem i nauka.
Powiedz mi czy gdybym mial lat 30 tez tak bys napisal ?
Generalnie wypowaiadajac sie na forum, mam na celu pisac czytelnie, przejrzyscie i na pewnym ustandaryzowanym poziomie, ktorego oczekuje od innych forowiczow.
Z tego pewnie powodu napisales zacytowane zdanie.
weede napisał(a):A co do imprezy to z roku na rok jest coraz bardziej uboga, nie ma sprawnościówki jak kiedyś i przekręciła sie w strone car audio. Fajnie ,ze jest ale widzisz jest tak mało popularna w tym gronie, ze zadnej polemiki tu nikt nie ma zamiaru uskuteczniać.
Przypomne ze odbywjace sie w dniach 23-25.03.2007 Targi Motoryzacyjne Auto Show
sa impreza zwiazana z wystawcami reprezentujacymi:
-Salony Samochodowe
-Sklepy z czesciami samochodowymi; podzespoly, ogumienie
-Firmy produkujace Plyny i Oleje motoryzacyjne
-Wydawnictwa o naturze motoryzacyjnej
Zakres tematyczny targow mozna nazwac pojeciem "motoryzacja cywilna"
Napisales, ze nie ma "sprawnosciowki" a impreza zmienila zakres tematyczny idac w strone "Car- Audio"
Te argumenty zaczerpniete z Twojej wypowiedzi dotycza imprezy "STS TUNING-SHOW", ktora bedzie miala miejsce w Łuczniczce w dniach 08-09.09.2007.
w tym miejscy odsylam do strony imprezy
Auto Tuning Show 2007 Na tej wlasnie imprezie beda odbywac sie proby sprawnosciowe.
Na terenach wystawowcy hali zgromadzone beda firmy tuningowe z CALEJ POLSKI oraz samochody ktore w drodze eliminacji ogolnopolskich stowarzyszenia PASCA dostapia zaszczytu brania udzialu w finale Najlepiej Naglosnionego Samochodu w Polsce
Sam widzisz ze pomylily sie Tobie imprezy, ale nie martw sie.
Wiemy ze entuzjasci sportu samochodowego po zimie maja ochote na rywalizacje sprotowa. W tym celu przy okazji Auto-Show 2007, na parkingach przed luczniczka zostanie rozegrany SUPER OES próby sprawnościowe o puchar Centrum Targowego Pomorza i Kujaw -Automobilklub Bydgoski
Mam nadzieje ze w tej kwestii rozwialem twoje watpliwosci.
weede napisał(a):Aha, zeby nie bylo...dobrze dla regionu, ze sie takie cos organizuje, mimo wszystko. Ja przyjade z przyzwyczajenia, tym chętniej bo w celach biznesowych.
Mam nadzieje ze na targach nawiazesz wiele owocnych kontaktow motoryzacyjnych.