Jarek104 napisał(a):Wymyślili kuźwa.. Sobota.. No to bedziecie mieli łatwiej, ja odpadam w ten weekend. Dorota też, także klasa kobiet należy do Ewy Mirona
O niedzieli natomiast wiedziales od dawna i mielismy razem cisnac w Toruniu....znowu zamuliles!!
vzir, to Ty kupiłeś sierre z Sępólna niedawno od Radka?
nie, ścieruche kupiłem z bydgoszczy i jest to coupe 2,0 dohc .
Na kartodrom na pewno przyjadę, do Torunia juz wiem że na pewno nie. W kwietniu też jest runda i wolę na nią się konkretnie przygotować bo roboty trochę jest ;P
Jak bede mial czym to mam nadzieje ze tez podjade w tym sezonie w koncu... Z braku laku stoi pod domem jakis golfik mk3 z dychawicznym zagazowanym silnikiem hehehe
"Twoj samochod jest wtedy wystarczajaco szybki, gdy stojac rankiem przed nim boisz sie go otworzyc"-Walter Röhl
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
vzir, mam nadzieje ze ktos cie uprzedzil ze scierka z 2.0 DOHC to 2.0 8V ?? ktore sa tak durne ze az szok... i w to miejsce pieknie pasujesz sobie 2.3 scorpiona... ??
A jesli do zabawy to kupiles to szukaj sobie 2.9 V6 12V... ciag od dolu jak lokomotywa... i pieknie daje sie modowac...
Jesli dopadne cos do jazdy na torze od kogos to wpadne... bo moje 2 auta stoja w roszypce...