niby jestes chudy ale chyba wypelniony zelazem
kubas napisał/a:
GaRaż napisał/a:
ERDII napisał/a:
a nasi mistrzowie prostej co hondy maja po 250km niechcą się sprobowac na zakretach??:)
zapraszam na tor Poznan , przyjmujesz wyzwanie?
a wy czemu nie przyjmujecie wyzwania na kręty karting w bydgoszczy lub zajezdnie jak proponuje erdii ? Jakoś ani razu w tym roku nie byliście na kartingu a możliwości było sporo...
co w tym dziwnego?. Przecież niektórzy mogą preferować wyścigi bardziej niż zabawy KJSowe czy rajdowe.

kubas napisał(a):No ale widać że niektórzy mają aspiracje na Nurburgring i zabawy na takim małym obiekcie jak nasz tor po prostu nie odpowiadają im. Ja chętnie bym się zmierzył z Garażowym CRX-em u nas na torze i żadną hańbą dla mnie byłoby przegrać

GaRaż napisał(a):A wiesz ze mamy plan sobie smignac w nastepnym roku na Nurburgirng , sa fajne imprezki EE/EF meeting .
...
Co do jazdy na kartodromie , mysle ze nie ma przyjemnosci przejechac go na polowie drugiego biegu bo nie po to modyfikowalo sie pojazd.
Dave napisał(a):za niskie progi![]()
STELMI napisał(a):Sławek, a ja z chęcią bym zobaczył wogóle jak Ty kierujesz auto gdzie indziej jak w ruchu ulicznym, bo jak dotąd nie miałem okazji

andy napisał(a):Moze nie powinienem sie mieszac bo sam nie smigam po torach bo moim TDI to bez sensu ale co tam ....jak zakupie cos miejszego do pojezdzenia to czemu nie...