Takie małe czarne fajne F430

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Takie małe czarne fajne F430

Postprzez MadMax » środa, 14 marca 2007, 18:56

mialem dzisiaj okazje dokladnie sie przyjrzec nówce sztuce Ferrari F430 Spider ,moc 490 KM , V-max 315 km/h , 0-100km/h w 4,1s. ,, z dodatków nieseryjnych ma tylko jeden - tarcze hamulcowe ceramiczno-karbonowe za 20 tys.euro , poza tym seria , etam :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

hmnnn , zaciski hamulcowe 10-cio tłoczkowe ( chyba , własciciel niewiedzial bo odebrał fure 2 dni temu z salonu )
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sorki za jakosc zdjec , robilem telefonem
MadMax

Postprzez Fiveopac » środa, 14 marca 2007, 19:35

Wyjasnione....
Wiadomo achy, ochy, onanizm itp :shock: natomiast wnetrze jest straszne :/ Fiat Panda!
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez KOZI » środa, 14 marca 2007, 20:21

Fiveopac napisał(a):Wyjasnione....
Wiadomo achy, ochy, onanizm itp :shock: natomiast wnetrze jest straszne :/ Fiat Panda!

Kierownica i zegary jeszcze ujdą ale reszta i konsola środkowa faktycznie porazka - wkońcu to fiat :mrgreen:
Ale co by się tu nie czepiac i tak bym go przygarnął :mrgreen: Wygląd zewnętrzny i hamulce zabijają....
KOZI

Postprzez STELMI » środa, 14 marca 2007, 20:41

widziałem to dzisiaj, nie ma wyjątków - każdy się ogląda

może się zamienią na corsę? :D
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez weede » środa, 14 marca 2007, 21:06

wcieło mu skrzynie biegów :P
Wlaściciel będzie tym jeżdził po Bydgoszczy?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Jarek104 » środa, 14 marca 2007, 21:33

Jak tak to kozak straszny...

Fajne autko :)
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez pitol » środa, 14 marca 2007, 22:24

Cudowny ... prawie jak chłopaki z verby
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » środa, 14 marca 2007, 22:48

A ja też widziałem. Nie powiem - zwraca uwagę, ale szczerze mówiąc nie jestem fanem Ferrarów, Lambordżini i innych takich.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » czwartek, 15 marca 2007, 02:02

Kamil Wolski napisał(a):A ja też widziałem. Nie powiem - zwraca uwagę, ale szczerze mówiąc nie jestem fanem Ferrarów, Lambordżini i innych takich.

masz racje :D lepiej posmigac NSX targa :D
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » czwartek, 15 marca 2007, 09:31

na moje sila
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez ruciol » czwartek, 15 marca 2007, 09:41

Obrazek

Jak tak to kozak straszny...

ten straszny kozak to jak donoszą "pismaki" to chyba najbardziej "szwedzki" bydgoszczanin , czy też "bydgoski" szwed :) .... no chyba, ze coś tam przekręcili ... wiecęj w dzisiejszej GW patrz niżej:

Andreas Jonsson w ferrari za 0,5 mln zł

Szwedzki żużlowiec bydgoskiej Polonii przyjechał w środę do naszego miasta najnowszym modelem włoskiego koncernu - kabrioletem F430

Jonsson kilka dni temu wrócił z włoskiego Lonigo, gdzie testował swoje motocykle. W środę nie miał więc wielkiej ochoty na trening, ale na krótko pojawił się na stadionie przy ul. Sportowej. Tuż po godz. 13 Szwed wjechał do parku maszyn swoim nowym samochodem. - To ferrari F430, musiałem udać się po niego do Szwecji - zdradził "Gazecie" Jonsson. Warte ponad pół miliona złotych (tegroczna cena to 168 tys. dolarów) auto podarował mu jeden ze sponsorów. Czwarty żużlowiec świata przywitał się ze znajomymi i po kilku minutach opuścił parking.

Znacznie dłużej przebywał tam Tomasz Gollob, wieloletni lider Polonii, a obecnie zawodnik Unii Tarnów. Najlepszy polski żużlowiec porozumiał się z bydgoskimi działaczami, którzy nie mieli nic przeciwko temu, by ten mógł potrenować na swoim macierzystym torze. - Umówiliśmy się tak, że kiedy będzie miał ochotę, to przyjedzie potrenować - przyznał Leszek Tillinger, prezes Polonii. Pomimo że dla Golloba był to dopiero pierwszy w tym roku kontakt z żużlową nawierzchnią, prezentował się wyśmienicie. Jak zwykle z wielką łatwością pokonywał łuki, a jego styl jazdy przypominał ten z najlepszych sezonów spędzonych w Bydgoszczy. - Jest jeszcze trochę zimno, więc niedługo motocykle i tak będą zachowywać się inaczej, ale na razie jest dobrze - oceniał swoje starty 36-letni zawodnik.

Poczynania Golloba obserwowali m.in. Krystian Klecha, Emil Sajfutdinow, Krzysztof Buczkowski oraz Rafał Okoniewski, którzy później trenowali wyjścia spod taśmy i walkę na dystansie. - Zawsze to fajnie móc pooglądać Tomka w akcji. A jeśli chodzi o moją jazdę, to jest już oczywiście zupełnie inaczej niż przed tygodniem. Wyciągnąłem swoje najlepsze motocykle i powoli przygotowuję się na nadchodzące sparingi - mówił Okoniewski.

Prawie gotowy jest nowy wjazd do parku maszyn. Przebudowywana od kilku miesięcy konstrukcja prezentuje się teraz podobnie do trybuny głównej. Nowy wyższy tunel między parkingiem a torem umożliwi m.in. sprawniejsze poruszanie się pojazdom obsługi technicznej. Prace wykończeniowe mają zakończyć się w ciągu kilku dni, jeszcze przed rozegraniem Kryterium Asów, które 2 kwietnia oficjalnie zainauguruje sezon żużlowy w Polsce. Zanim to jednak nastąpi, bydgoszczanie rozegrają kilka treningów punktowanych. Dzisiaj okazało się, że z konfrontacji z Polonią zrezygnowała ekipa Atlasu Wrocław. - Powiedzieli, że nie zainstalowali jeszcze dmuchanej bandy. Zamiast tego 21 marca spotkamy się więc z Lotosem Gdańsk - poinformował Tillinger

żródło: Gazeta.pl

na fotkach robi wrażenie... ta czerwona pokrywa kryjąca "włoskie KONIKI" 8)
ruciol
Super user

Postprzez --orzech-- » czwartek, 15 marca 2007, 10:54

kurna do samochodow widac ma smykalke ale do nieruchomosci juz nie...
rok temu niecaly pan szwed chcial kupic za 700tyś. zł dom, używany... bleee...
200 metrowy z małą działką i garażem na jeden samochód... a ma ich kilka nie mowiąc juz o motorach...
a teaz juz koniec tych żartów.... to jest na pewno to ferrari z zachemu... przyznac sie ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » czwartek, 15 marca 2007, 13:09

hehe i się wydało - Orzech rozwikłałeś zagadkę:)
KOZI

Postprzez Brychu » czwartek, 15 marca 2007, 19:18

Przekozak, piękne auto.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Powrót do Zdjęcia