Yamaha R1

Dyskusja na temat filmów kręconych przez ekipę SRTB i nie tylko.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Yamaha R1

Postprzez STELMI » poniedziałek, 27 września 2010, 08:09

Gość zdecydowanie zamiast mózgu ma jaja:

http://www.youtube.com/watch?v=gNA2HATZ6pg
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Venomus » poniedziałek, 27 września 2010, 16:36

Kolejny dawca 8)
FORD COUGAR 2013 2.5 SVT C2 ORANGE EDITION
http://www.CougarKlub.pl
http://www.CougarKlub.org
Pozdrawiam Wszystkich Patryk :D
Venomus
Super user

Auto: Ford Cougar V6 2013

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 27 września 2010, 16:54

a czy to cos zlego?

umiejetnosciami powala na kolana
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez wadel » poniedziałek, 27 września 2010, 17:38

Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ... ;)
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Postprzez STELMI » poniedziałek, 27 września 2010, 19:17

inna sprawa - przy tej prędkości to dawca z niego byłby bardzo kiepski, bo z narządów nic by nie ocalało
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Mav » poniedziałek, 27 września 2010, 21:20

I niech mi teraz k...wa nikt nie mówi "motocykliści sa wśród nas, patrz w lusterka" :evil:

Wkurza mnie akcja z tymi naklejkami i tyle...

Ale swoją drogą koleś ma świetne wyczucia czasu i przestrzeni. Takiego tetrisa to jeszcze nie widziałem!
Mav

Postprzez white » wtorek, 28 września 2010, 16:36

Mav napisał(a):I niech mi teraz k...wa nikt nie mówi "motocykliści sa wśród nas, patrz w lusterka" :evil:

Wkurza mnie akcja z tymi naklejkami i tyle...

Ale swoją drogą koleś ma świetne wyczucia czasu i przestrzeni. Takiego tetrisa to jeszcze nie widziałem!

Ten filmik nie oznacza ze wszyscy motocyklisci tak jezdza
takich kierowcow nie mozna zaliczac do grupy "prawdziwych motocyklistow"
a w lusterka trzeba patrzec mimo wszystko :)
white
Super user

Auto: Eclipse 2G V6 MIVEC

Postprzez Mav » wtorek, 28 września 2010, 17:22

Już ja wiem jak chłopaki na mocnych sprzętach cisną po mieście ;)

Mówie to jako sympatyk motocykli - idę o zakład, że jeszcze nikomu nie zajechali drogi jak jechał zgodnie z przepisami.

Ja nie narzekam że jak jadę dużo szybciej to co chwila mi ktoś drogę zajedzie bo patrząc w lusterko,nie uwzględnia tego że jadę szybko. Owszem, ja rozumiem, że jak maszyna robi 100 w 3s i dalej się tez rozpędza jak wsciekła, że korci żeby odkręcić, ale niech nikt potem nie lamentuje że ludzie go nie zauważają. Samochód go zapewne widział - ale 100 metrów za sobą i był przekonany że jest dużo czasu na np. skręt itp. No a że motocykl jechał wtedy 160 i te 100m przeleciał w parę sekund... To potem są pretensje...
Mav

Postprzez Brychu » wtorek, 28 września 2010, 19:33

Fakt faktem, że ja też zawsze jestem wyczulony na motocykle w lusterkach a mimo to zdarza mi się nie zauważyć.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 28 września 2010, 20:17

I tak najbardziej denerwujące jest to gdy jedzie się zamyślonym, nic nie słyszysz i nagle metr od twojego ucha przelatuje koleś na pełnej p... można się wystraszyć :lol:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez white » wtorek, 28 września 2010, 21:19

Mav napisał(a):Już ja wiem jak chłopaki na mocnych sprzętach cisną po mieście ;)

Mówie to jako sympatyk motocykli - idę o zakład, że jeszcze nikomu nie zajechali drogi jak jechał zgodnie z przepisami.

Ja nie narzekam że jak jadę dużo szybciej to co chwila mi ktoś drogę zajedzie bo patrząc w lusterko,nie uwzględnia tego że jadę szybko. Owszem, ja rozumiem, że jak maszyna robi 100 w 3s i dalej się tez rozpędza jak wsciekła, że korci żeby odkręcić, ale niech nikt potem nie lamentuje że ludzie go nie zauważają. Samochód go zapewne widział - ale 100 metrów za sobą i był przekonany że jest dużo czasu na np. skręt itp. No a że motocykl jechał wtedy 160 i te 100m przeleciał w parę sekund... To potem są pretensje...

Dokładnie mam takie samo zdanie jak ty ale nie mozna brac wszystkich motocyklistow za jeden stereotyp :) mowie to jako sympatyk i przyszly motocyklista :)
white
Super user

Auto: Eclipse 2G V6 MIVEC

Postprzez Mav » środa, 29 września 2010, 06:18

No niestety stereotyp motocyklisty jest taki, że narzeka na kierowców samochodów nie patrzących w lusterka. A ja zawsze takiego motocyklistę pytam "Jakim tempem jechałeś? Poruszałeś się razem ze sznurem aut, czy wyprzedzałeś "zawalidrogów" jadąc znacznie szybciej od innych?" No i zawsze jest to druga wersja odpowiedzi :(
Jak by jechał z tą samą prędkością co inni, to by ciągle był w moim wstecznym lusterku i każdy, nawet najrzadziej patrzący w lusterka kierowca by go odnotował i zapamiętał że tam jest. Dzieje sie to np. z dużymi cruiserami i chopperami, które z racji swoich gabarytów nie manewrują pomiędzy innymi pojazdami, tylko spokojnie jadą wspólnym tempem.

Zawsze lubiłem motocykle, ale wkurza mnie jak narzekają na innych sami zap...dalając tak szybko że człowiek mimo, że chce im czasem pomóc (zawsze zjeżdżam,robię miejsce itd) to nie zdąży... :|
Mav

Powrót do Filmy