Dobra, żeby nie robic offtopic. Sądzę, że naprawde fajnieby pojechać bo tam jest jakoś tak fajnie:) Przynajmneij kiedyś było - fajny klimat, atmosfera... Będzie koncert Tedego:) Jest możliwość załatwienia noclegów - może warto by rozważyć ta opcję( Doris z ekipą pewnie byłby za)

Ja bym chętnie pojechał ale samemu to nie to samo więc nie zamulajcie ekipa streetracerów i chodzcie, nie jest wcale tak daleko jak się kojarzy początkowo.
Orzech narzucił termin do wtorku więc do wtedy niech sie wszyscy konkretnie okreslą...
EDIT
Przejrzałem tematy z linków Brycha.
Faktycznie miło powspominać i wtedy jakos dużo się działo - temat przed wyjazdem miał 6 stron, mnóstwo ludzi pojechało a ja tak samo marudziłem ale pozytywnie bo nakręcałem wszystkich na wyjazd jak ma to miejsce dzisiaj....
i crx jaki był ładny czarny... Czas tylko do bani bo 13,1
EDIT 2
"Tak jak w 2009r rejestracja do wyścigów odbywa się tylko za pomocą zgłoszenia wysłanego na e-mail:
biker@riders.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Koszt startu w jednej klasie 50zł. O sposobie finalizacji i przyjęciu na liste startową zawodnik zostanie poinformowany w mailu zwrotym.
W wyścigach na 1/4 mili liczba startujących ograniczona jest do 100 samochodów i 50 motocykli.
Zgłoszenia przymowane są do wyczerpania numerów startowych lub do 02.08.2010r do godz. 24:00"
Więc zmiana terminu okreslenia się - do jutra do wieczora bo do jutra do 24.00 mozna sie tylko zapisywać. Obawiam się, że pzrez to nic z tego nie wyjdzie ale panowie nie zamulajcie!!!!!