KOZI napisał(a):Jaka fotoleracje, ja nie robiłem zdjęć. Mam pare jakiś ale mój komputer 15min laduje srtb a pozatym przez monitor nic nie widzę
Weronika:) napisał(a):KOZI napisał(a):Jaka fotoleracje, ja nie robiłem zdjęć. Mam pare jakiś ale mój komputer 15min laduje srtb a pozatym przez monitor nic nie widzę
Nie kłam, aparat pełen zdjęć (ok 150) położyłam na stoliku... Ciężko go nie zauważyć... a w domu, oprócz starego komputera masz jeszcze dwa laptopy, z których możesz skorzystać... Wiec nie udawaj biedaka... Wstań z łóżka, i zrób to o co proszą Cię koledzy
Aniołek napisał(a):Weronika:) napisał(a):KOZI napisał(a):Jaka fotoleracje, ja nie robiłem zdjęć. Mam pare jakiś ale mój komputer 15min laduje srtb a pozatym przez monitor nic nie widzę
Nie kłam, aparat pełen zdjęć (ok 150) położyłam na stoliku... Ciężko go nie zauważyć... a w domu, oprócz starego komputera masz jeszcze dwa laptopy, z których możesz skorzystać... Wiec nie udawaj biedaka... Wstań z łóżka, i zrób to o co proszą Cię koledzy
padłem![]()
![]()