Mam sprawę. Od niedawna jestem managerem Gospodarstwa Agroturystycznego STAJNIA GLISZCZ pod Bydgoszczą i organizuję 11 lipca tego roku Regionalne Zawody w Skokach Przez Przeszkody Koni. Sprawa jest taka, że poza zawodami, chcę zorganizować także ciekawy "festyn" dla uczestników i dzieci.
Pytanie brzmi, czy nie byłoby paru z Was zainteresowanych przyjechaniu tam w wypieszczonym autku i postawieniu go obok siebie jako wystawa aut "robionych"?
W szczególności pytanie te kieruję do Orzecha, Rave'a, Aniołka, Koziego, Five'a, Stelmiego, ale też i do innych, którzy byliby chętni w takiej imprezie - w jakimś stopniu przestrzeń będzie ograniczona w razie jakby pojawiło się zbyt dużo chętnych, bo będę musiał mieć miejsce na inne atrakcje. Tak czy siak zapraszam wszystkich na zawody i na imprezy towarzyszące, a wieczorkiem miłe apterparty
W razie pytań lub wyjaśnienia szczegółów piszcie PW, albo akzad83@gmail.com albo dzwońcie - 660 763 588
A Ty Orzech nawet się nie łudź że nie przyjedziesz Czerwoną.... Ty jesteś na 100% - zapisz w kalendarzu
Pozdro
g.