"Prawie jak M3"

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Jarek104 » sobota, 10 marca 2007, 07:18

Kamil, a jak w ogóle wyglada temat robienia przez Ciebie sesji?
Tak w czynie społecznym czy coś kasujesz?
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 10 marca 2007, 12:11

Niestety kasuje bo jest to sporo roboty. Zdjęcia to jedno, ale później jeszcze zabawa na komputerze z tymi zdjęciami. Ale drogo nie jest ;).

Five a ja bym zrobił normalne foto, użył łatki, stempla i pozbył się rudej ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » sobota, 10 marca 2007, 12:26

Podaj tutaj ile bierzesz za taką "sesję" może się to komuś przyda. Chociaż ja jestem zdania, ze szkoda na takie coś pieniędzy, no ale ja mam zawsze inne zdanie hehe
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 10 marca 2007, 12:30

Nie jestem wstanie tutaj podać ceny bo to trzeba omówić zawsze wszystkie szczegóły i wtedy się dogadać co do kwoty, także jeśli o to chodzi to zapraszam na PW.

Co do Twojego zdania że "szkoda na takie coś pieniędzy" - no wiesz, nie robie tego zupełnie za darmo bo wkońcu wkładam w to swój czas, prace, sprzęt (lustrzanki niestety się zużywają) itd, itp. To tak jak byś pracował jako rozwoziciel pizzy i kierownik by Ci powiedział że szkoda pieniędzy za takie coś, bo i tak jeździsz z przyjemnościa ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » sobota, 10 marca 2007, 13:04

Nie o to mi chodzi. Pewnie, ze to normalne, ze bierzesz za to kasę i bardzo dobrze. W koncu tak zarabiasz. Napisałem tylko, że dobrze by było gdybyś podał jakaś cenę za sesję ( moze rozbieżność cen ) tak po prostu, bo ludziom się może przydać. Napisałem też ze MI OSOBIŚCIE szkoda na takie coś pieniędzy bo pewnie cenisz się od około 200 do 500 ( jesteś w koncu amatorem JESZCZE, nie ublizajac Ci ) a ja za te 500 zł wole sobie po prostu kupić coś do samochodu. I to tyle, noł offens :D
pitol
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 10 marca 2007, 13:11

Pitol, to powiem Ci, że w związku że jestem faktycznie, amatorem, i że grono SRTB jest mi dosyć bliskie, żeby dobić do 500 za sesję, musiałyby być 3 auta, kilka modelek, makijażystka, wynajęty tor kartingowy... Ogólnie, przynajmniej w Waszym gronie, cenię się niżej ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » sobota, 10 marca 2007, 13:23

Dobra tam przykładowo podałem tylko przecież :mrgreen: Ja tam życzę Ci jaknajlepiej i jaknajwięcej osobiście :D
pitol
Frequent User

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 10 marca 2007, 13:28

Heh, dzięki. Ale z grona SRTB napewno nie będę zdzierał ;) Zawsze można się dogadać :).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » sobota, 10 marca 2007, 14:39

co ciebie Pitol interesje cena, jak nie chcesz robic fotek
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez Brychu » sobota, 10 marca 2007, 15:03

Kamil podaj rząd wielkości tak od do, żeby było wiadomo.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 10 marca 2007, 15:10

Od powiedzmy 5 dyszek. Naprawdę ciężko tak określić bo wszystko zalezy od miejsca, wymogów ilościowych, czasu, obróbki, skomplikowania itd. Zainteresowanych zapraszam na PW lub GG to się napewno dogadamy.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez pitol » sobota, 10 marca 2007, 15:16

Pawel BMW e36 napisał(a):co ciebie Pitol interesje cena, jak nie chcesz robic fotek

Interesuje mnie ile się ceni i tyle. Zawsze jak ktoś ze znajomych by chciał zrobić sesję, to mogę go polecić i na pytanie, czy jest drogi, odpowiedziedzieć, ze nie/tak. Co w tym złego ?
pitol
Frequent User

Postprzez Mav » sobota, 10 marca 2007, 15:52

To i tak niska kwota, jak na tyle poswieconego czasu.
Wykonanie takich zdjęć+obróbka to parę dobrych godzin, nie wspomne o dojeździe na miejsce itp.

I tak juz w kilku dziedzinach rynek jest zepsuty przez "informatyków" (cudzyslów zamierzony) którzy pewne rzeczy robią za darmo, lub przysłowiowe piwo, a potem gdy chcą zarabiać tym na życie dziwia się ze klienci chcieli by wszystko za poł darmo.

Kamil cen się, obserwuję wzrost Twych umiejętności - dobrze kombinujesz z rigiem (rok temu prawie go zrobiłem) - profesjonalizm zobowiązuje.
Mav

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 10 marca 2007, 17:46

Mav ogólnie ceny są inne, ale dla SRTB są niższe ;) Chce kiedyś kupić sobie auto i spotkać się z Wami bez problemu z patrzeniem Wam w oczy. A cena podana to minimum, jeśli muszę gdzieś daleko dojechać, jeśli są dodatkowe wymogi itd to wiadomo cena wzrasta. Rig wiadomo jest droższy niż same statyczne, modelka również itd. Dlatego mówie, wszystko trzeba dogadać..
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » sobota, 10 marca 2007, 18:07

Kamil Wolski napisał(a): Chce kiedyś kupić sobie auto i spotkać się z Wami bez problemu z patrzeniem Wam w oczy. A

No to nie jestes sam ;) ... bo niestety niewielu ludzi w naszym wieku moze pozwolic sobie na kupno i utrzymanie samochodu... naszczescie wykupilem sobie "miesieczne miejsce" w 69 wiec na spotach moge sie zjawic, ale to nie to samo...
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdjęcia