"Prawie jak M3"

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 8 marca 2007, 13:20

Duże skosy... hm akurat ja je bardzo lubie, nie wiem czemu. Moim zdaniem dodają dynamiki zdjęciu, a takiej Calibrze jak z poprzedniej sesji czy takiemu BMW wyglądającym "Prawie jak M3", moim zdaniem, to pasuje. Co innego przy zdjęciach np zabytkowego modelu auta. No ale ile osób tyle opinii :). Dzięki :).

Ps.
W Rig'u ochłodzona troche kolorystyka.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez qrax » czwartek, 8 marca 2007, 15:45

Fajne bardzo fajne szczegółnie to nocne, tylko tez bylbym za mniejszym skosem.
qrax
Super user

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 8 marca 2007, 15:47

Przed chwilą uporałem się z tymi chyba najciekawszymi zdjęciami z wczoraj. Za kilka minut coś wrzuce, tylko odpoczne chwile od kompa - robie to od 10.00 rano także mam już go trochę dosyć ;).

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak więc proszę o komentarze... :oops: :oops:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 8 marca 2007, 17:04

skosy ok ale troche mniejsze niż 45st ;)

Zdjęcia w postoju ogólnie takie...normalne ;) Myśle, ze coś z tłem popracować..może z kontrastem, zeby troche podbajerować fortki...
Pomysł na zdjęcie bez maski bardzo fajny!

Natomiast z RIGa są przefajne!! (tylko tez przegięte te skosy :D )
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez qrax » czwartek, 8 marca 2007, 17:14

Kamilu odwalasz bardzo dobrą robote. Podziwiam. W zwiazku z tym mam dla Ciebie propozycje, jesli miałbyś ochote. Mam dla Ciebie ciekawy materiał na sesje, auto mojego kumpla - oto zdjecie z sesji wykonanej przeze mnie, jednak jestem ciekaw jakby zrobił to profesjonalista (Krytyków uprzedzam ze nie mam takiego sprzetu i umiejetnosci jak Kamil!):

Obrazek
qrax
Super user

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 8 marca 2007, 17:17

Co do tych statycznych, miejsca nie były wyszukane. Stacja kolejowa przy której mieliśmy robić zdjęcia była że tak powiem "połowicznie funkcjonalna" - mogliśmy robić tylko z brzegu budynku bo na środku stało jedno auto zaparkowane i byłoby w kadrze więc to nie do końca było to co mogło tam być. Ale plus miejsca jest taki, że Panie na stacji były bardzo miłe i nie miały nic przeciwko robieniu zdjęć pod stacją.

Kolejne miejsce to droga koło Onkologa. Fajna, można tam zrobić ciekawe rzeczy, tylko albo blenda (na która muszę zacząć odkładać) albo inna pora dnia. Poza tym troszeczke za duży ruch był wczoraj ale czego się spodziewać w taki ładny dzień na drodze dojazdowej do ogródków działkowych ;).

Rigów mało, bo potrzebuje jeszcze jeden filterek żeby się w pełni rozwinąć w tym temacie, ale to już niedługo :).

Dzięki za opinie.

Ps.
Nie pisałem tego żeby się "wytłumaczyć" z błędów, tylko po to, aby ewentualnie inna osoba planująca jakieś zdjęcia dowiedziała się co to były za miejsca, i jak sprawa zdjęć w tych miejscach wygląda :).

Qrax, auto ciekawe. Myślę że na zdjęciach postarałbym się skonfrontować taką Coupete z drugim, albo identycznym autem, albo równie "usportowionym", coś na wzór "StreetRacing'u" - czyli raczej sesja nocna.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez qrax » czwartek, 8 marca 2007, 17:40

Kamil Wolski napisał(a):Qrax, auto ciekawe. Myślę że na zdjęciach postarałbym się skonfrontować taką Coupete z drugim, albo identycznym autem, albo równie "usportowionym", coś na wzór "StreetRacing'u" - czyli raczej sesja nocna.

Już to widze, fajny pomysł masz - przygotuje troche moje auto bo jeszcze na zimowkach smigam i wtedy moge stanac do walki ze srebrnym coupe :D Bedzie konfrontacja dwóch e36 coupe :)
qrax
Super user

Postprzez MacMax » czwartek, 8 marca 2007, 20:02

Kamil naprawde ladne zdjecia. Kadrowanie i jakosc naprawde dobra. Jestem pod wrazeniem ;) Widze ze droga kolo centrum onkologii jest dobrze wykorzystywana ;)

qrax jak bedziecie sie ustawiac to dajcie jakos znac :) Aha mam jeszcze pytanie: ta fiesta to twoja czy jaiegos kumpla? bo tez widzialem jak sie kreci po Tucholi.
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez qrax » czwartek, 8 marca 2007, 20:12

MacMax napisał(a):Kamil naprawde ladne zdjecia. Kadrowanie i jakosc naprawde dobra. Jestem pod wrazeniem ;) Widze ze droga kolo centrum onkologii jest dobrze wykorzystywana ;)

qrax jak bedziecie sie ustawiac to dajcie jakos znac :) Aha mam jeszcze pytanie: ta fiesta to twoja czy jaiegos kumpla? bo tez widzialem jak sie kreci po Tucholi.

Fiesta była moja mogles ja widziec w tucholi w 2004 -2005 roku potem pojechała pod torun, zostala w rekach mojego kumpla ktory szczerze mowiac troche nia zaniedbał :/
qrax
Super user

Postprzez FordOn » czwartek, 8 marca 2007, 20:57

Foty z Rig-a sa najlepsze... :roll: przynajmniej teraz aluski sa zalozone a nie kolpaki i zimowki :)
Konfrontacja kilku Beemek hmmm moze byc wesolo... tylko ile nas Kamil wykasuje... :D
FordOn
Forum Killer

Postprzez Fiveopac » czwartek, 8 marca 2007, 23:21

No fotki zrywaja beret, miętolą go i ciskają o spulchnioną glebe :!:
Jakby co to chetnie podstawie sie kiedys na sesyjke ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 8 marca 2007, 23:30

To to o tym berecie to że niby się podobają tak ;)?

Tak na poważnie, cieszę się że pomimo moich małych umiejętności, niedużego doświadczenia w fotografii zdjęcia się podobają ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » piątek, 9 marca 2007, 10:29

klawo ci to wyszlo mi sie podoba jak zrobie lakier to podstawie 200sx na sesje, bo mimo ze jestes dobry to nie jestes cudotworca i rdzy nie usuniesz ;)
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 9 marca 2007, 13:14

Gshock, cudotwórca czy nie, ale rdze usunąć można bardzo łatwo ;). Wszystko zależy gdzie jest ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » sobota, 10 marca 2007, 03:13

gshock, ja bym cyknal fotke w sephi i problem rudej z głowy :lol:
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zdjęcia