rumianko napisał(a):dave napisał(a):rumianko napisał(a):dave mi g-tech pokazuje 13:6x
spoko, mi tez pokazywal

tag pokazuje juz co innego

no tez własnie o to pije......
bzdura , mój zwykły G-tech mylił się o 0.15s a twój zapewne upadł na "wyświetlacz" ze znacznej wysokości lub zwyczajnie jeśli jeszcze nie zmieniłeś miejscówki do testów to cały czas jedziesz z górki

, podstawowa sprawa z G-Techem i jego rzekomo ogromną nie dokładnością wynika głównie z tego że w naszym kraju oficjalne zawody z reguły odbywają się na słabo przyczepnej nawierzchni a potem żal dupę ściska że auto wolne bo przecież wczoraj na ASFALCIE było szybsze. Jedyne co można zrobić to zabrać ze sobą G-Techa na oficjalne zawody i sobie sprawdzić i jeśli myli się aż o 0,4s w twoim przypadku to chyba raczej nie jest problem odliczyć to od wyniku który wychodzi na testach ot cała filozofia. A jak komuś nie pasuje G-Tech to można kupić na rynku kilka innych urządzeń wcale nie tak drogich jak DriftBox ale posiadających funkcje regulacji roll autu przez którą można dość dokładnie zsynchronizować się z Tagiem , tym oto nieco przydługim wywodem dochodzę do sedna sprawy jakże istotnego a na pierwszym planie niewidocznego - rywalizacja.
Rywalizacja to nie tylko wygrywanie

lecz chęć rywalizowania z innymi w celu bycia przed kimś kto jest przed tobą a nic bardziej w naszej "kategorii wyścigów " nie nakręca jak WIDOCZNA różnica pomiędzy "zawodnikami" , teraz to wygląda to tak że kompletnie nie wiadomo ile brakuje koledze który jest na np. 10 miejscu do kolegi z miejsca 9 - 8 -7 itd. a okazać się może że brakuje 0,010s a do kolegi z miejsca 7 0,2sec i to właśnie zmotywuje większość kolegów z rankingu aby coś zrobić przy aucie bo warto bo tak na prawdę brakuje mi wcale nie tak dużo jak mi się wydawało , patrząc na obecny ranking nie ma absolutnie motywacji do współzawodnictwa - no bo tak sobie myślę że skoro już powstał ów ranking to to właśnie miał na myśli nakręcenie nas - was do tego.
Dobra i teraz żeby uciąć co niektórych drwiące myśli , cytuje : cwaniaczek pisze tak bo jest obecnie najszybszy itp itd ( żałosne ) to proponuje usunąć mnie z listy jeśli te 11,6 tak boli bo osobiście wystarczy mi "ranking" z SSS.
No i na koniec , na prawdę piszę to bez cienia nerwów , żalu i wszystkiego innego co tylko mogło by być potraktowane jako "niezdrowe" bo dla mnie osobiście najważniejsza jest radość z samego faktu że się ścigam że mogę pojechać z kilkoma kolegami na drugi koniec kraju spać w 1 osobowym pokoju w 4 i świetnie się bawić