Ja byłem jako widz... Nie przyjechałem crxem bo obecnie oprócz klamek nie ma np. maski a poza tym naczytałem sie, że będzie mega dużo słupków i szykan na torze a nie było aż tak źle... Jednakże czasy ganiania między słupkami mam już chyba za sobą - bez wspomy z malutką kierownicą nie jeździ się lekko mówiąc ciekawie i na ciasnych próbach nie ma szans powalczyć z czołówką. Aczkolwiek jak tylko będą próby na torze to chętnie powalczę, może powrócą czasy kiedy Erdi pomimo wielu wysiłków, spinania się i patentów zawsze był za mną:) Trochę tych pucharków za jazdy między pachołkami już się nazbierało(to tak dla wszystkich tych którzy myślą, że tylko do przodu potrafię jeździć

)
brzmi to jak jaksieś nędzne wymówki ale mam bardzo niskie auto , świerzo pomalowane i szkoda mi go trochę na takie oranie po dziurawym pseudo szutrze gdzie np. bokiem wpada się na kawałki wyżej położonych betonowych płyt itp...
Ale napewno fajnie, ze takie imprezy w ogóle sa i to sie chwali.
Wynajęcie toru to nie problem więc myślę, że na wiosne wynajmiemy sobie tor dla siebie i jak kiedyś zrobimy track day.
PS.
Uboat odebrałem dla Ciebie nagrody, miałeś w jakiejś próbie II miejsce( nie wiem co było co i jak to było w ogóle liczone). Dziwne wsumie, że dali tylko dyplom....

A tak na powarznie to jest pucharek (bez tabliczki - bez snesu) i pare gadżetów w reklamówce - odmrażacz do szyb do - 58 stopni, skrobaczka do szyb i jakieś pierdoły...