10 - 11 października STS Tuning-Show w Łuczniczce

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez weede » sobota, 10 października 2009, 19:03

nie warto, jak zwykle głównie caraudio, ktore osobiscie w ogole mnie nie interesuje. Z ciekawych aut jest fajny kit-kar z niefajnym przodem, viper, corvette i to chyba koniec.

Hostessy w tym roku calkie ok ;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez tomi » sobota, 10 października 2009, 19:30

jakieś fotki ktos ma :?:
tomi
Forum Killer

Postprzez STELMI » sobota, 10 października 2009, 20:11

czyli nie ma sensu jechać jutro ?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Szafa » niedziela, 11 października 2009, 10:38

Tomi mam dla Ciebie wizytówkę która może Cie zainteresować :P hehe PS zdjęć brak ;/
>>>Szafa<<<
Szafa
Rookie

Auto: Xsara Picasso

Postprzez Ed » niedziela, 11 października 2009, 10:45

dzisiaj nie bylo zle, z tego co wiem zdecydowanie wiecej aut niz wczoraj
Pit Stop - Mechanika Pojazdowa tel. 518 180 190
Ed
Frequent User

Postprzez weede » niedziela, 11 października 2009, 10:46

tak bylo oklejanie carbonem calego auta - efekt mnie nie powalil, wyglada troche "plastikowo" i juz z daleka widać, ze to folia.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Ed » niedziela, 11 października 2009, 10:58

3m robi taka folie
Pit Stop - Mechanika Pojazdowa tel. 518 180 190
Ed
Frequent User

Postprzez tomi » niedziela, 11 października 2009, 11:27

weede napisał(a):tak bylo oklejanie carbonem calego auta - efekt mnie nie powalil, wyglada troche "plastikowo" i juz z daleka widać, ze to folia.

no to chyba sie dzisiaj wybiore obejrzec jak to wygląda
tomi
Forum Killer

Postprzez ravestation » niedziela, 11 października 2009, 12:39

ja z braszkiem też dziś się wybieramy... i tak się nic w tym mieście nie dzieje, więc warto się wyrwać z domu
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez tomi » niedziela, 11 października 2009, 14:08

weede napisał(a):tak bylo oklejanie carbonem calego auta - efekt mnie nie powalil, wyglada troche "plastikowo" i juz z daleka widać, ze to folia.

no więc, dzisiaj była wystawiona przez ta firme skoda fabia, biały lakier byl oklejony na czarny mat i carbon
firma jak sie okazuje zajmuje sie tylko i wylacznie dystrybucją folii "3M" do zmiany koloru lakieru samochodu i ogólnie folii do zmiany koloru czegokolwiek, od drzwi, szafki, po nawet zlewy łazienkowe(np. na imitacje granitu)
nie oklejaja sami samochodów, fabie która ogladałem oklejala jakas firma z Ostródy która również nie robi tego na co dzień, bo zajmuja sie tylko reklamą na samochodach więc jak to powiedzial koles z którym gadałem nie przywiązali uwagi do detali, co faktycznie widac jak sie oglada ta skodę
sam mat na skodzie jest "mało matowy" a carbon to taka imitacja, nie ma porównania z innymi producentami podobnych folii co mnie zreszta dziwi bo firma "3M" zawsze kojarzyła mi sie z bardzo dobra jakością
tomi
Forum Killer

Postprzez Kiełbasa » niedziela, 11 października 2009, 14:56

Generalnie jak wolno szybko wszedłem , to bardzo szybko wyszedłem ;p . Powiem szczerze że szału nie było nawet wśród hostess... ;)
Kilka zdjęć:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kiełbasa
Super user

Auto: C 230K

Postprzez wadel » niedziela, 11 października 2009, 17:03

Tak na moje to moze i szalu nie bylo nigdy, ale z roku na rok wychodze coraz mniej zawiedziony ... Nie da sie ukryc ze przewaga audio.
200KM 280Nm

Cyt. "Najlepiej kup sobie Impreze gotową w salonie
jak reszta japiszonów i koszulke z krokodylem ... "
wadel
Forum Clubber

Auto: A4B7

Postprzez tomi » niedziela, 11 października 2009, 18:55

doris, jak tam które miejsce zajałeś??
tomi
Forum Killer

Postprzez FELIPE » niedziela, 11 października 2009, 22:12

Dziś w porównaniu do soboty było 3x lepiej, publiczność dopisała, samochodów też było więcej, chociaż auta wjeżdżające na pomiary dbDrag wprowadziły na hali sporo zamieszania

Niestety nie miałem dziś czasu zobaczyć wszystkich samochodów startujących w Wojnie PP więc tutaj nie mam zbyt wiele do napisania, mam nadzieję że nadrobię na finale w Warszawie za 2 tygodnie. Doris napisz jak Ci poszło! Five nie wystartował? moim zdaniem wielka szkoda...

Była oczywiście liczna reprezentacji firm lokalnych - tutaj należy wspomnieć wspólne stoisko Studio Car Hifi + Superchip + Auto Folie + M-Car z Torunia (tapicerki) na środku hali... Kto ma niech wrzuci zdjęcia Michaliny, Justyny i Roksany na dachu czerwonej Astry :P

Paweł S AUDIO na stoisku Clariona zaprezentował Leona, szkoda że Legend nie został ukończony na czas.... Bartek Euro CA też pokazał kilka nowości (np. E46 cabrio, które wciąż robi wrażenie). Z salonów samochodowych z Bydgoszczy pokazał się chyba tylko Reiski (Subaru, Lancia i znany już Leon).

Duży respekt dla otoMoto/Allegro - stoisko bliskie ideału: atrakcyjny demo-car, hostessy na poziomie, upominki dla odwiedzających, itp

Na drugim biegunie Stopol ze swoim wielkim balonem, super-hiper-wypas licytacjami chińskiego car-audio i wątpliwej urody hostessą znany jest z prawie każdej imprezy w PL, nuda... Ciekawy pomysł na stoisko mieli za to panowie od airbrush, ale tutaj również osoba decyzyjna za wybór hostess powinna stracić pracę :!: wygibasy na motocyklu były niesmaczne :roll:

Jest duży potencjał na rynku folii do oklejania aut, przede wszystkim czarny mat i carbon, jednak moim zdaniem tutaj znaczenie będzie miała przede wszystkim nie cena ale jakość folii + dożywotnia gwarancja na montaż... Stoisko 3M rozczarowało.

Zgadzam się z opinią, że dominuje car-audio, ale to akurat zrozumiałe -> firmy CA to moim zdaniem jedyni dystrybutorzy, których kryzys nie dopadł i mogą sobie wciąż pozwolić na obecność na wszystkich imprezach w kraju. W przeciwieństwie do nich nasi dostawcy dawno odpuścili sobie obecność na tego typu wydarzeniach, ograniczenie budżetów reklamowych widać zresztą po upadku kolejnej gazety branżowej (ATŚ) w chwili obecnej na rynku pozostał tylko GT. Przy aktualnej tendencji przemijają media tradycyjne, nie zdziwie się jak za chwilę tylko TVN Turbo się utrzyma a reszta działań promocyjnych skupi się w internecie.

Na koniec moja prywatna uwaga - denerwujące były modele 1:10 śmigające wciąż między zwiedzającymi - po to wyznaczono im dedykowane miejsce na górze hali przy wejściu, żeby nie powtarzać błędów z ubiegłych lat. Gdyby ktoś niechcący zdepnął im te wydmuszki z pewnością byłby wielki lament...
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Kiełbasa » niedziela, 11 października 2009, 22:31

Wg mnie niesmaczna była Pani , która tańczyła , na pickupie" pirackim " :) po prostu tragedia .
Kiełbasa
Super user

Auto: C 230K

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne