ja wrzuce foty jak przejdzie mi grypa zolodkowa bo narazie wali ze mnie z obydwu stron naraz i nie moge sie ogarnac.
zlocik fajny nie ma co narzekac na mala ilosc sx, bo jak pokazuje mi doswiadczenie to zebranie wiecej niz 2szt w jednym miejscu jest duza sztuka. no i udalo sie tez zaprosic takiego klasyka jak s12.
zyzyx jest najszybszym s13 w bydzi co udowodnil mi na pasie, jeszcze za cienki w uszach jestem. moim zdaniem to jego 0,9 bara jest mocno szemrane (pewnie wskazniki autogauge), gdyz ja wlasnie u mnie obserwowalem 0,9 bara gdy jego nissan radosnie mi odjezdzal. no i chyba gumowe kolanka nie pekaja przy 0,9
zreszta jeszcze sobie wyjasnimy ta kwestie
moj bov tez sie okazal niezbyt glosny w porownaniu z gadzetami innych kolegow wiec na tym polu tez nie dalem rady
szkoda tylko ze z 3 s13 tylko 1 byla w stanie pojechac z gtechem. zyzyxowi pekl dolot , mi kolega wesool podczas probnej przejazdzki spalil sprzeglo tak ze nie dalo sie jezdzic (pozdro wesool

) i jedyne na co mnie bylo stac to 4,65s w przedziale 0-50mph.
jedyna w miare zdrowa nysa pojechala na 1/4 16.86 co jest wynikiem malo satysfakcjonujacym, ale kolega zglaszal tez jakies problemy techniczne.
mam wrazenie ze propera diwajs pomiarowy byl jakos slabo zkaliborwany bo nyskom wychodzily moce rzedu 60-70koni tak jakby ktos 1 z przodu ucial
kozi ale kto mial sie scigac z bracmi?? jak zaden z nissanow nie mial nawet tych 250koni co oni maja

ja sie chetnie scigne z bracmi jak tylko dyno pokaze mi okolo 250koni w innych przypadkach nie ma to sensu. nie ta liga. to tak jakbys kazal sie braciom scigac z ozem
mocna byla ekipa hondek niezle dali ognia na pasie.
no i ex cc przezylo 2 mlodosc wklepujac nissanowi s12 i jakims honda (ponoc nawet 1.6 )